Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 130 od 130

Tema: Odgoj rodoljuba

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Uvijek sam se pitala kako se uspiju odgojiti djeca s čvrstim (da ne kažem "kamenim" ) nacionalizmom u srcu.
    Sad mi je malo jasnije. Ivana, hvala ti što si riješila moje dileme oko toga.

Pravi iskreni rodoljub voli svoju domovinu kao majku
    Nisam vjernik, ali na ovo samo mogu reći: "Božeeee... !!

i onda se sjetih da bi me se moglo krivo shvatit, ono nismo mi konzervativci već "alternativci" nisam mislia na ljude koje se bave alternativom
    Bez brige, s ovakvim stavom kojeg imaš nitko od prisutnih ne bi ni mogao pomisliti da se ti baviš takvom sramotnom "rabotom" kao što je alternativa. Baš je to za krepati od smijeha. Zamisli, postoje i alternativci! WoooW!

Inače ti Hipijevski stvovi o stanovniku Svijeta su mi presmješni. Laughing
    Imaš pravo, i ovo je za odvaliti se od smijeha. (kršitelj koda)y je nešto prestrašno! . Zamisli, to su bili pripadnici pokreta koji je zastupao mir u svijetu, toleranciju, slobodu uma i tijela.... Zaista nešto užasno! I tako daleko od tvrdog nacionalizma, MPT-a i padanja u sevdah nad slikom splitske rive.
    Ja je doživljavam kao ružno arhitektonsko rješenje, tebi dajem za pravo da je doživljavaš ekstatično i da joj se veseliš više nego rođenoj majci, ali užasno me smeta tvoja netolerancija koju ćeš očito prenijeti i na dijete koje po Pavlovljevom refleksu stavlja ručicu na srce na spomen Hrvatske.
    Shvati da postoje i drugačiji ljudi koji gledaju šire, dalje od granica i nemoj s tolikom sprdnjom govoriti o kozmopolitskom duhu jer to vrijeđa.

Btw, zar nisu malo starije generacije s istim emocijama pjevale "Hej, Slaveni" ili onu koja počinje rječima: "Od Vardara pa do Triglava..." kao danas pjesme MPT?? Ista stvar, samo su se granice "stisnule u pranju". Ne mogu dozvoliti da mi crvene crte ucrtane na karti sužavaju poglede na svijet i ne osjećam se manje vrijednom zato jer ne "mazim kamen" ispred svog praga više nego bilo koji drugi kamen na kugli zemaljskoj. Svaki je jednako vrijedan. Svako drvo proizvodi kisik koji dišemo, hrvatski hrast ga ne proizvodi više od sekvoje na drugoj strani Zemlje.

I za kraj:
    hercegovina nema plaže poput možda Havaja, ali ljudi koji tamo žive vole svoj kamen, koji ih je hranio, i branio..već sam rekla tuđe može biti i lijepše i bolje, ali nikada draže od tvoga!!!!!!!!!!!!!!
    Statistički gledano, više Hercegovaca živi izvan svoje domovine nego u njoj. Vjerojatno zato jer obožavaju kamen po kojem hodaju pa ih tjera da hodaju sve više i duže i tako se slučajno nađu izvan njenih granica

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    cvijeto, ja bih tebe za prijateljicu

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nije mi jasno zašto kod nekih ljudi biti ponosan na Hrvatsku domovinu i hrvatsko podrijetlo isključuje mogućnost da se poštuje druge narode, vjere itd. (moji antieu i antiglobalistički stavovi nemaju konkretne veze s time što volim Hrvatsku domovinu kao što bi opet neki ljudi mogli protumačiti - imaju veze s WTO i MMF i velikim korporacijama ali to je druga tema)... i nije mi jasno kako netko može reći djetetu mi moramo mrziti Srbe... kad mi je Iv došao s tim iz vrtića skoro sam otresla na guz... pa tko ti je to rekao? određeni X čiji tata to očito govori po doma.... :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sve dolazi od roditelja, smrzle bi se da čujete što pričaju neki osmaši.....a i veći i manji.............

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Što je predrasuda?Da ljudi koji odu iz Hrvatske dobro žive?Ja mislim da nije.Jer da im nije bolje nego u HR nebi ni otišli.
    Ono što sam napisala je malo iskarikirano ali istina je da se ovdje teško živi i da smo mi Hrvati koji živimo u Hrvatskoj malo čudni ljudi.Jako volimo svoju zemlju i ljude u njoj a s druge strane nije nam nimalo lako tu živjeti.
    o da trina, sve što si napisala u onom postu je predrasuda, inače na kraju ne bi napisala neka se nitko ne uvrijedi.
    i licemjerno je da si objašnjavala sinu da ne govori ružno o jednoj skupini ljudi dok si ti uredno udarila po drugoj skupini.

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Volim svoju zemlju.
    I dijete ću učiti tako.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj njumi prvotno napisa
    Volim svoju zemlju.
    I dijete ću učiti tako.
    Od potpisujem!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Koliko grubih riječi, cinizma i tema koje nemaju veze s nečim tako lijepim kao što je domoljublje! Onih nekoliko razboritih i pozitivnih postova (bez obzira jesu li pisani s kozmopolitske ili domoljubne pozicije ili s one na koje je jasno da jedno drugo ne isključuje) nažalost zvuče kao da ne spadaju na ovaj topik.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    Što je predrasuda?Da ljudi koji odu iz Hrvatske dobro žive?Ja mislim da nije.Jer da im nije bolje nego u HR nebi ni otišli.
    Ono što sam napisala je malo iskarikirano ali istina je da se ovdje teško živi i da smo mi Hrvati koji živimo u Hrvatskoj malo čudni ljudi.Jako volimo svoju zemlju i ljude u njoj a s druge strane nije nam nimalo lako tu živjeti.
    o da trina, sve što si napisala u onom postu je predrasuda, inače na kraju ne bi napisala neka se nitko ne uvrijedi.
    i licemjerno je da si objašnjavala sinu da ne govori ružno o jednoj skupini ljudi dok si ti uredno udarila po drugoj skupini.
    To što sam napisala je istina a na kraju je "nek se nitko ne uvrijedi" zato što znam da ima puno forumašica koje žive vani.Ti si pretpostavljam jedna od njih?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

cure, malo smirite strasti... tema je dobra i šteta da se zaključa zbog prepucavanja...

di ko živi nema veze s time koliko voli zemlju iz koje potiče odnosno prema zemlji u kojoj mu je tijelo...
    chopin je tražio da mu srce zakopaju u Poljskoj i da živim u tanđikistanu ja bih tražila to isto....

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Baš nedavno sam se našla u zgodnoj situaciji.Imamo rodbinu koja već dugo živi u Njemačkoj.Imaju vikendicu blizu nas.Imaju završenu osnovnu školu,on tamo vozi nekakav kamiončić za neku firmu,ona radi u dućanu....Svaki put kad dođu tu započnu priču (isto ko i mnogi takvi) kako je Hrvatska super,kako je tu savršeno živjeti,kako su tu uvjeti puno bolji nego tamo,tu su ljudi bolji,sretniji,tu je sve super,tamo ništa ne valja.
    Da se vratim na početak priče-imaju dva stana i jednu kuću+vikendicu tu,on vozi merđu,ona svog smarta.Imaju love ko u priči.Od svojih plaća.Sin im se oženio za švabicu a djeca mu uopće ne znaju hrvatski.Kad ih pitamo zašto ne dođu tu sad kad odu u penziju...A oni ne mogu,sin,unuci,bla,bla....
    Ali oni su veliki Hrvati,krcati su nekih hr obilježja,zastavica,djeca im imaju kape na šahovnicu,i na kraju,oni su VELIKI DOMOLJUBI.Meni se to gadi.I meni to nije predrasuda nego svaka druga priča ljudi koji su prije 20,30 godina otišli vani i započeti novi život.

Njihovi unuci nose sve ekstra,ovo košta toliko ojra,ono onoliko...ja toliko ojra u životu nisam ni vidila a kamoli da svojoj djeci mogu priuštiti nešto takvo.Ali ne dira me to,dira me to što su oni veliki domoljubi,nose hrvatsku u srce,dica im se diraju za srce kad se spomene Hrvatska a mi mrzimo našu zemlju jer smo totalno nezadovoljni.Ma fuj.

Ja volim svoju Hrvatsku,Dalmaciju.Nebi mogla živit nigdi dalje svog mora uz koje sam odrasla i koje mi daje snagu za dalje.Najozbiljnije govorim.Iako živimo bez puno novaca,iako ne znam kako ćemo dalje,ja za sebe mogu reći da jesam domoljub jer i dalje volim svoj kraj bez obzira na jadne uvjete koje mi pruža.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ili sto bi reko miroslav ilic

amerika, amerika, zemlja velika
    ali metar moga sela amerika cela

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

SAMO JE JEDNO
    U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO
    DA PUSTIM SUZU S OKA
    JER TEBE VOLIM JA

ŽIVOT MI DALA
    BAŠ KAO DA JE ZNALA
    DA NIKAD NEĆE NESTAT
    SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!)

S PONOSOM NARODU SVOM
    LJUBI GRB NA DRESU TOM
    NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI
    NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ!

mi se spremamo za sutrašnju tekmu, a vi kako hoćete, svađajte se oko toga tko živi u Njemačkoj i kako imaju love, a džubrad u Hrvatsku neće doći a velike hrvatine
    By the way, Nikola Tesla je rekao: ponosim se svojim Srpski porijeklom i svojom Hrvatskom domovinom - čovjek je bio Srbin iz Like (Smiljan) sin pravoslavnog popa. I da, smatram ga hrvatskim znanstvenikom i ponosim se njime i svima sam u USA rekla da je on ih Hrvatske.
    Za razliku od g. Puške za kojeg ne volim uopće reći da mi je sunarodnjak, pa makar proživio i ovo i ono u ratu - to ne opravdava mržnju ili izazivanje mržnje (namjerno sam ga stavila u drugi red da ne bi slučajno bio u istom redu sa Teslom).
    I da, danas ljudi bez problema uče djecu mržnji, za razliku od starih ljudi, npr. moje bake koja je mojoj teti kad je doma spjevala rugalicu o svetom Savi rekla joj da se sa svetcima na izruguje. A da se razumijemo moja mama je rođena u selu koje je jedno cca 1 km od Čavoglava i puškinog krajolika. Toliko o tome, nekad ljudi nisu bili tako objesni, poštovali su druge.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

na izruguje = ne izruguje

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ali istina je da se ovdje teško živi i da smo mi Hrvati koji živimo u Hrvatskoj malo čudni ljudi. Jako volimo svoju zemlju i ljude u njoj a s druge strane nije nam nimalo lako tu živjeti.
    Pa zar mi mora biti sve bajno i sjajno na bi nekoga (ljude) ili nešto (zemlju) voljela? :shock:

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa ne mora,to i govorim.

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa ne mora,to i govorim.
    Da, ali ne mislim da smo zbog toga čudni, ja sam baš zbog toga ponosna!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma joj Točkice, nemoj shvaćati sve bukvalno.Htjela sam reći da smo jako srčan i ponosan narod.Većina nas od svoje plaće ne možemo niti hranu kupiti za čitav mjesec a emotivni smo i zaljubljeni u svoj kraj.

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam velika hrvatica i domoljub kad boravim/zivim u inozemstvu, a kad se vratim u hrvatsku prvo se jedno vrijeme divim svemu i svima i mislim si kako je priroda prekrasna, kako je zagreb ljepsi od pariza, a losinj od kalifornije , kak su ljudi pametni, osjecajni, topli, temperamentni, bla, bla, onda postepeno pocinjem primjecivati kak su neljubazni, neprofesionalni, primitivni... pa nasa divna politika, pravosude, razni apsurdi, gadosti i polako mi bude zlo...

unatoc svemu, najugodnije mi je zivjeti u hrvatskoj, jer, na zalost, gdje god dodes kao stranac si ipak na neki nacin gradanin drugog reda, mozda ne u nekom svom krugu prijatelja i kontakata, ali na zalost primitivizam je svugdje prisutan.
    mislim da je istina negdje u sredini - odredena doza domoljublja je zdrava stvar, kao sto ne mozemo voljeti i postovati drugu osobu ako ne volimo i postujemo sebe, tako je i s tim, a cijelo svjetsko ozracje je takvo - prepuno podjela, mrznje, sovinizma, nacinalizma; (globalizam je zapravo samo ekonomska kategorija, to je valjda svakom jasno) ako i kad se to promijeni jednog dana, onda ce se i mentalitet hrvata promijeniti, to je nekakav prirodni balans.
    inace mislim da smo kao nacija previse iskompleksirani, te previse glorificiramo neke druge, u biti idemo iz krajnosti u krajnost - cas se napuhavamo od ponosa kad se dese neki sportski, znanstveni itd. uspjesi, cas se osjecamo manji od makovog zrna, ta padamo u poltronstvo. takav stav se proteze i u drzavnu politiku. k tome smo poprilicno i naivni i nerealni. to se, recimo, pokazalo tijekom domovinskog rata kad smo ocekivali da ce nam svi priteci u pomoc, jer smo mislili da svi vide da smo mi zrtva, a gledano izvana to valjda i nije bilo ocito, a humanost i pomaganje napadnutima bas i nije neka pokretacka sila "visoke" politike.
    u drzavnoj politici nam dapace fali domoljublja i rodoljublja, jer politicari ne rade u interesu gradana, ni drzave kao cjeline, nego brinu o svom lopovskom dupetu, a za gradane i drzavu ih nije ni briga, uglavnom, zivimo u kleptokraciji.
    i tak...
    sto se tice odgoja, ne ucim djecu izrijekom da je njihova zemlja najljepsa itd, to mi uopce nije tema koja mi pada na pamet kad razgovaram s njima; ja sam isto tak odgajana, pa ipak osjecam ljubav za svoju domovinu; inace imaju dvojnu nacionalnost.
    svasta sam nadrobila, ali takva je tema, pa sto cu...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa
    m.c hercegovina nema plaže poput možda Havaja, ali ljudi koji tamo žive vole svoj kamen, koji ih je hranio, i branio..već sam rekla tuđe može biti i lijepše i bolje, ali nikada draže od tvoga!!!!!!!!!!!!!!
    Inače Hercegovina ima dušu i ljepotu ne samo zemlje već i ljudi, neka im je samo na ponos što su uz 500g vladavine Turaka, uspjeli sačuvati svoju vjeru, naciju Hrvatsku i da su uopće preživjeli ta teška vremena, burne povjesti, na škrtoj zemlji!!!!!!!!!

Ljepali si, je prekrasna pjesma o ljepotama i različitosti naše domovine, govori o tome kako Hrvati trebaju vidjet sebe kao narod, kao jedno, a ne svađati se npr.Sjever s Jugom domovine, govori, o miru i ljubavi- samo netko s zlim nakanama tu vidi nešto drugo-sramota.
    da? a sad me samo pouči kako se zove ta domovina, čiji je jedan dio hercegovina, a istovremeno drugi dio zagora, dalmacija i slavonija ? jel ste vi fakat slijepe, neznalice il izrazito bezobrazne pa ne želite vidjeti na što se u toj pjesmi otvoreno aludira?! :?

to kao kad bi netko iz srbije pjevao: lijepa li si šumadijo, ponosna si fruška goro, hrabra si republika srpska!. koliko bi vas skočilo da neki iz srbije zapjeva: volim te beograde, niše i knine!!! ?!

hercegovina je dio države koja se zove bosna i hercegovina!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo recimo, ja imam puuuno familije vani. Svi su veliki Hrvati. Veći od mene.
    Imaju tu kuće ali se ne žele vratiti. Boje se kako će im život tu biti teži, bez obzira što imaju gotove kuće a tamo žive u stanovima od kojih 40-ak kvadrata Nikad neću zaboraviti kad se moj mali bratić iz vana, zaljubio u jednu curicu i pred nama svima pitao mamu "jel ona Hrvatica?" Ja nisam svojim ušima mogla vjerovati. Pretužno je što takvi ljudi u svom 40-godišnjem životu nisu baš ništa naučili. Ježim se od toga, i toga me strah. I zbog takvih ljudi dolazi do ratova. Meni je dom tamo gdje je moja obitelj. I za njima bih mogla otići gdje god. Jednostavno to domoljublje nemam u srcu, ne znam tko/što je za to zaslužan, ali to ne osjećam. Isto tako mogu razumijeti one koji to nose u srcu. Nisam ni ja to birala, takva sam ispala i ne mogu protiv sebe. A općenito ne podnosim generaliziranje. I svoje dijete ću odgajati onako kako znam, a tko zna na kraju kako će i ona osjećati?!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Htjedoh još reći, i njima je ta zemlja u kojo žive omogućila da imaju sve što imaju, da žive u njoj, tamo su izrodili, othranili i odgojili svoju djecu, pa ipak ima je država iz koje su otišli draža i štuju je više negoli onu koja im je dala kruh! I sad oni svog malca uče da traži Hrvaticu Kakvi su to ljudi? Kako to objašnjavate?!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

puhica jako mi se sviđa tvoj post

I zašto,ah zašto,uvijek kad se potegne tema domoljublja,lijepe riječi našeg lijepog jezika,koja u korijenu ima ljubav završimo na Puški,(meni je puno miliji Balašević),netoleranciji,nasilju i mržnji?Pa to je suprotan pojam.

Primitivaca i bedaka je bilo i biti će svugdje,od kad je vijeka i čovjeka.Ni mi nismo izuzetak.

Volim i poštujem svoje,cijenim tuđe.Ponosna sam na ovaj komadić zemaljske kugle,volim ga,u srcu mi je ko što je Talijanu Italija a Ameru Amerika.Već sam napisala na jednom drugom topiku,volim kad mali narodi,pokažu zube tvrde ko kamen s kog su potekli velikima i drskima,koje bi prve trebalo naučiti da poštuju i cijene tuđe.(i ne posežu za tuđom naftom,jel )
    Dok se Europa razvijala i cvala u humanizmu i renesansi,ovdje su ljudi krvarili predstavljajući živi štit pred silom koja htjela pokoriti cijeli kontinent,a istovremeno su pisali Juditu i Jur nijednu na svit vilu.....pa kako da ne budem na to ponosna?To su iznimne osobine,a ja držim do iznimnosti.Usporedimo zemlju od 4.5 miljuna i onu od 50,da ne kažem više.Pa se tu rodi jedan Tesla,Nobelovci,sportski dragulji...a stane nas štono su jednom u šali Englezi rekli uoči jedne utakmice sve skupa u jedan autobus. TO je iznimnost,i tako ću učiti svoju djecu.I neka tome streme.

I ne mogu vam reći koliko mi je srce brže zakucalo kada sam nedavno na TV-u gledala prilog o jednom američkom astronautu koji je došao ovdje u posjet,i kad su ga upitali zašto baš Hrvatska,rekao je da je godine i godine proveo van Zemljine atmosfere gledajući naš lijep planet iz sasvim druge pozicije,i da je sam sebi rekao da će kad tad uživo doći vidjeti najplaviju točku na kugli zemaljskoj koju je gledao.

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ronin,
    I ne mogu vam reći koliko mi je srce brže zakucalo kada sam nedavno na TV-u gledala prilog o jednom američkom astronautu koji je došao ovdje u posjet,i kad su ga upitali zašto baš Hrvatska,rekao je da je godine i godine proveo van Zemljine atmosfere gledajući naš lijep planet iz sasvim druge pozicije,i da je sam sebi rekao da će kad tad uživo doći vidjeti najplaviju točku na kugli zemaljskoj koju je gledao.
    nevjerojatno! zar stvarno? a zasto je hrvatska najplavija?

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    nevjerojatno! zar stvarno? a zasto je hrvatska najplavija?
    procackaj malo tu

on topic: potpisujem cvijetu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

on je mislio na Jadransko more ,ono i Egejsko iz svemira kotiraju kao najplavija,no čovjek je rekao da je pogled jednostavno sam bježao na tu plavu točku

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

m. courage, da pitamo Dodika kako bi izgledala njegova domoljubna pjesma?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Ivana zg, evo ja priznajem da sam Hrvatica i da volim ovu zemlju i da mi je najljepša, misliš da će se netko od cura (MC, ili Sramežljiva, ili Mim) zbog toga obrecnuti na mene. Daj, molim te ne pretjeruj. Cure imaju pravo na svoje mišljenje i imaju pravo ako žele odgajati svoju djecu u "kozmopolitskom" stilu, malo tolerancije ne bi štetilo.
    za sebe ne mogu reći da sam hrvatica, al' da sam ponosna hrvatska državljanka i da volim zemlju u kojoj živim, to mogu reći. na kraju krajeva ne bih se vratila iz inozemstva zivjeti ovdje da je ne volim il' prezirem. odgajam dijete da voli zemlju u kojoj živi (i onu u kojoj je rođena ), učim je ljepotama ove zemlje, posebnim ljudima koji su je činili ili čine, vozamo se s hrv. zastavicom na autu ovih dana

problem domoljublja, domoljuba i onih koji se na ovom topicu proziva "hipijima" il zemljoljupcima je ta da od početka devedesetih uvijek postoji ta određena vrsta ljudi koja svojata pojam domoljublja davajući mu točno određenu definiciju... pa ako nisi sretan što ti žena nije židovka il srpkinja, ako nisi spreman pljuvati po haaškom sudu i "ne dati naše generale", ako nisi spreman pomoliti se mirku norcu, ako ti krunica ne visi na šoferšajbi, ako se usuđuješ propitivati (posebice javno) gdje je nestao iseljenički novac uplaćivan na račun u villachu - onda nisi domoljub. i gle čuda, ima ljudi u hrvatskoj koji eto nisu spremni to učiniti, koji kritički propituju nedavnu ratnu prošlost, koji se ne mire da po hrvatskim ulicama slobodno šetaju bilo osuđeni ili neosuđeni ratni zločinci, ti ljudi se onda i pomire s činjenicom da eto, nisu domoljubi po nekim ludim usancama koji vrijede na brdovitom balkanu, koliko god zgražanja i osuda to (opet) imalo za posljedicu.

ako slušanje thompsona (kao u primjeru ovih policajaca) znači biti hrvatski domoljub, i ako slušanje cece se ne kosi s tim domoljubljem, onda, ja, eto domoljub nisam. schluss und fertig.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sto se tice samog odgoja djece, meni se nekako cini "preforsirano" i nepotrebno naglasavati neke stvari i gurati djecu u odredjenom pravcu. Sva djeca sasvim spontano i iskreno dozivljavaju povezanost i ljubav s jezikom koji govore, okolinom i ljudima s kojima odrastaju, mjestima koja posjecuju, a koja im prirastu srcu.. Vjerujem da je takva vrsta "domoljublja" najljepsa i najiskrenija.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neke teme nikako na zelenu granu. odmah nasi i vasi, oni i ovi...
    tesko mi je pratiti topik i skakati na govor mrznje, prepucavanja i sl. pa kao sto ni u vl. kuci ne dopustam takve rasprave i ovdje je prekidam jednim kljucanjem 8)

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •