imam trogodisnjaka koji unazad 2 mjeseca stalno pljuje i brise slinu u rukav od majce. to mi je grozno i neznam koji je razlog tome
doktor je rekao da je to najvjerojatnije navika...
jel imao tko slican problem?
imam trogodisnjaka koji unazad 2 mjeseca stalno pljuje i brise slinu u rukav od majce. to mi je grozno i neznam koji je razlog tome
doktor je rekao da je to najvjerojatnije navika...
jel imao tko slican problem?
Moj sin ne pljuje. On pravi balončiće čim mu postane i malcek dosadno![]()
moja cura ima 3 god. i u zadnje vrijeme dok se naljuti pljuje i baca sve što stigne.Ne znam kako ju odviknuti od tih groznih navika? :?
zara je imala fazu pljuvanja
ponavljali smo i ponavljali koliko nam je to ljigavo i fuj i bljakavo ...
prestala je
A meni je L jučer došla iz vrtića i ispričala kak su neka djeca iz starije grupe pljunula na nju.
Baš mi je bilo nekako žao nje.
Uglavnom, teta ih je stavila na "mirnu stolicu"![]()
A ona je prije nekih 6 mjeseci par dana pljuvala okolo. Nakon toga nikad više.
vito prvotno napisa
Bas me ovo nasmijalo
![]()
No, govori stalno da nije u redu, i prestat ce![]()
I mi imamo isto taj problem, kad se naljuti zna početi pljuvati.
Ali apropo na temu već me pomalo zabrinjava njegovo psovanje.
Prije nekih par mjeseci je počeo psovati i to tako intenzivno za poluditi. Mi smo obješnjavali kak to nije kulturno i jedno vrjeme je prestao i opet je počeo ali u manjoj mjeri.
Opet mu pričamo i pričamo ali kroz jedno uho unutra kroz drugo van, a ima 33mj.
Kako da objasnim djetetu od 33 mjeseca da to nije lijepo i da to on usvoji u potpunosti?
i Sof je pljunula, prije koji dan, na tatu kad ju je nešto iživcirao (znao on to)..ja sam ostala paf
sto posto sam sigurna da je to iz vrtića
toliko sam izgledala zgranuto da to zasad nije ponovila..nisam morala ni puno pilati kak to nije lijepo
moji se vrte u krug s pljuvanjem, prvo je M. naučio T. da pljuje a sad T. svako malo podsjeti M . da je to baš fora i tako se svako malo bavimo tim njihovim pljuvanjem ( istina to ne rade u ljutnji već u igri ali :/ ), oni nas baš i ne doživljavaju, prestanu tek kad im dosadi a započinju čim ih netko podsjeti.