Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Ima li smisla ponavljati betu?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Ima li smisla ponavljati betu?

Izvinjavam se ako otvaram nepotreban post, ali opet sam u nedoumici. Betu sam radila 14. dan nakon AIH= 1,2, prestala sa utricima i trebala danas dobiti m, a ja nemam nikakve simptome da cu procuriti. Sesta dana je proslo od kada sam izvadila betu. Ima li smisla da ponavljam betu ili da samo cekam ili ne znam ni sama sta da radim :? :? :? :?

ako neko ima sta da mi kaze na ove moje upitnike, bice mi sigurno bar malo lakse! :?

ninatz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Na ovom forumu smo naučili da jedino što je sigurno je da ništa nije sigurno. Na tvom mjestu ja bi sutra uradila test

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Na žalost, mislim da nema smisla. Mengu bi trebala dobiti 2-3 dana (nekome treba i 5, a neko procuri i preko utrića) nakon što prestaneš s utrićima .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako si u nedoumici, odi do dr. na UZV da ti kaže u čemu je štos. Jel' dobro kužim da si ti prije 6 dana prestala stavljat utriće?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da prije 6 dana sam prestala sa utricima i narucila sam se u ponedjeljak kod dr jer sutra ne radi

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ništa, izdrži do ponedjeljka, pa ćeš vidjeti što će ti dr. reći. Možda i procuriš sutra . U svakom slučaju, vibram za brzo razjašnjenje situacije. A čuda su uvijek dobrodošla.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja isto mislim da nema smisla vadit ß ponovo,jer ona je ipak 100% pokazatelj trudnoće,m ti kasni od utrića,ima cura kojima je kasnila cijeli mj.(tj.jedna izostala).Meni je prvi put (klomifen -utrogestane) kasnila 14 dana,to je normalno(tako mi reče luči).U svakom slučaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da u sljedećem ciklusu ß bude troznamenkasta i da je imaš razloga ponavljati(da raste,naravno)

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tia_16 prvotno napisa
    Ja isto mislim da nema smisla vadit ß ponovo,jer ona je ipak 100% pokazatelj trudnoće,m ti kasni od utrića,ima cura kojima je kasnila cijeli mj.(tj.jedna izostala).Meni je prvi put (klomifen -utrogestane) kasnila 14 dana,to je normalno(tako mi reče luči).U svakom slučaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da u sljedećem ciklusu ß bude troznamenkasta i da je imaš razloga ponavljati(da raste,naravno)
    Na žalost, slažem se s ovim što je napisala tia_16. Ja prvi put nisam koristila utriće (prirodna trudnoća) pa mi je menga dosta kasnila (sve dok beta nije skroz pala na 0). U svakom slučaju napravi UZV. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novu veliku betu.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

lanaaa - ako ce ti biti tako lakse, odi je izvadi da rijesis unutarnji nemir i budes sigurna jesi li ili nisi...znam kako je to kad se covjek lovi za zadnju slamku...razumijem te sasvim

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo me cure procurila sam i rijesila nedoumice. Ovo je i preokret jer cemo u postupke najvjerovatnije u ljubljanu, pa dok sve to zakazemo i organizujemo sigurno c emalo proci vremena i da se odmorimo. Hvala vam puno! Da vas nije do sada bi bila na apaurinima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobar plan za dalje . Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Draga Lanaaa, obzirom da si iz BiH kao što sam i ja, da li si predala za vizu za Sloveniju, znaš li koliko se dugo čeka viza i na koliko dugo je daju jer ja upravo trebam to da ganjam, ali zbog prezauzetosti nemam vremena (ne mogu zbog posla) da odem do ambasade i da ih pitam.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga moja viza se ceka od 10-15 dana , a izdaju je na osnovu pisma koje ti posalju sa klinike a u njemu se navodi broj dana koji ti je potreban za lijecenje, mislim da je sad ta viza i besplatna ali sutra ti to provjerim pa javim. Ja radim na mjestu gdje se upravo ovaj mjesec nalazi viza-hotlajn telefon koji je aktivan na podrucju BiH i mogu s edobiti sve informacije oko viznog rezima. Javim ti se sutra sa detaljnijim informacijama.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lanaaa, puno sreće u Ljubljani!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Lanaaa, hvala ti velika ženo spašavaš me. Vidi ima li kakva caka da se dobije viza na godinu ili na 6 mjeseci (recimo da dr. navede u pismu da ćemo morati često dolaziti na kontrole i sl.). I mi ako Bog da planiramo u Sloveniju kod dr. Reša (najvjerovatnije u avgustu) pa su mi sve informacije od neprocjenjive vrijednosti. Obzirom da je kod mene PCOS, vjerovatno će mi odrediti dugi protokol pa da na vrijeme sve dogovorim sa dr.om. HVala ti još jednom od srca.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

lanaaa sretno u idućem postupku

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala pepita

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor