Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: pohvala tatama

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno pohvala tatama

otvorila bi topic!

imam veliku potrebu pohvaliti svog muža!htjela sam pisati u novine za naj tatu mjeseca,ali mi je to nekako smješno :/ možda i osvane
    imam trogodišnjed sina i osmomjesecnu curicu!
    M.M je,koliko čitam zaista tata od formata!prisustvovo je na oba poroda,prerezao pupčanu vrpcu!upučen u sve aspekte ženina tjela,odgoja beba,ukratko,što znam ja zna i on!
    cijela ova priča dovela je do toga,da ja imam partnera u svemu,a ne samo muža!

najviše me iznenadilo koliko se trudi izgraditi odnos sa sinom,kojem sam ja još uvijek na prvom mjest,ali kakav si je izgradio odnos sa bebom,pomalo sam i sama zavidna!
    beba je sa nama u krevetu,ali spava sa M.M-om,doslovno pod istim jorganom!kad je vrijeme da ju podojim on me probudi,i kad je ona gotova,okreće se i odguruje mene tada ju on uzima u zagrljaj i nastavljaju spokojno spavati! pohvalite i vi svoje!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bravo za tvog muza! :D
    Ja bi svog pohvalila da si ovu temu otvorila prije 8 mj. Sad, nazalost, nemogu. Kad je S. bio mali, otprilike 1 mj. MM je bio savrsen, sve je radio, mene je pustio da odmaram, presvlacio je, kupao i uspavljivao malenog. Bio mi je potpora u dojenju, dizao se po noci i nosio bebaca...ma sve super.
    Ali sad...hm...nema ga bas puno doma a i kad je nemogu rec da se bas trudi...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mm je super, a sam ona koja fuša

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Prva pomisao mi je bila, ma idem i ja hvaliti svog. Još je i ovdje sjedio pored mene.
    Druga pomisao mi je bila: Hm, čim mi imamo potrebu otvarati topice za pohvale tatama, znači da smo suštinski iznenađene kad smo obogaćene tako divnim muškim primjerkom uz sebe - odnosno da to smatramo rijetkošću.
    Treća pomisao mi je bila, ok, ajde da probamo demistificirati tu rijetkost time što će nas se ovdje javiti velik broj (nadam se!) pa to uvjerenje o rijetkim dobrim tatama da iskorijenimo. Bravo za topic! :D

MM je po svim objektivnim stavkama divan i predivan. Da ne nabrajam sad sva tehnička prisustva i pomoć oko poroda, beba, dojenja, buđenja ,nespavanja, uspavljivanja.....
    No, ono što me istinski impresionira kod njega je vječna moć davanja, nepresušna, njegov entuzijazam, njegova želja da se dalje igramo, da ne upadnemo u kolotečinu od premorenosti roditeljstva. Njegov iskren interes za igru sa djecom je naprosto nevjerojatan. Baš uživa biti sa njima.

Isto tako, sve što čini za mene. Kako podržava moj duh, moje potrebe, koliko mojih propusta oprašta i uvijek mi kaže da kod njega imam oogroman kredit radi svega što radim za djecu. Obožavam što poštuje ženu, kao ženu. Prepoznaje njenu moć i snagu (kada je ima) i poštuje.

Ma, necu dalje.... nije ovo topic o MM-u.
    Uglavnom, savršen je.
    Ok, osim kad nije.
    Ali 94,3% je.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anita-AZ drago mi je da si shvatila bit topica!razbiti stereotipe!da im damo pohvale koje zaslužuju!

od Ivanovog rođenja sam shvatila da je on taj koji ima neiscrpnu energiju za igru,a ja da imam ulogu odgajatelja,mada vidim da on odgaja na puno prihvatljivi način od moga :/
    kod njega to sve prolazi kroz igru,smjeh i zabavu!

moram reći da me katkad iznenadi,jer dok pričamo jako često naglašava,da on o stvarima koje radi kod kuće ne priča na poslu!radi u muškom kolektivi,i ako tamo ispriča da je pospan od nanašanja Ele ili da ga bole leđa od ususavanja,ispas će papučar
    onda on to odradi i šuti o tome nisu mi jasne te muške glave,pa što je loše u pomaganju svojoj ženi ili u odgajanju svoga djeteta?
    zar svi muški moraju spavati u dnevnoj sobi dok je beba mala???

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja se divim MMovom strpljenju i količini živaca. Oborilo me sa nogu kad sam videla koliko je "prirodan AP roditelj", kako instiktivno radi stvari koje se ja trudim kod sebe da podstaknem
    Naravno velika mi je tehnička podrška.
    A još mi i nije muž na papiru

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad je Leona bila jako mala, ja sam bila silno posesivna prema njoj i Miro nije ni imao priliku pokazati što zna i može, jer bi mu je čupala iz ruku čim bi ona napravila prvi kme

Tek sad sam u stanju suočiti se s tim i priznati sebi da on nije jednostavno imao priliku kraj mame lavice koja sve zna najbolje

Ali, kako je rasla, tako sam ja uviđala da imam u kući divnog muža i predobrog oca. Jest da on, zbog posla bez radnog vremena, provede s djetetom puno manje vremena od mene, ali me zadivljuje njegova količina živaca, ta slonovska strpljivost i talent za izmišljanje motivacija, pogotovo kad smo prolazili razne NE i NEĆU faze

Što Leona više raste, to su njih dvoje povezaniji i trenutačno uživam gledati ih kako se doslovce obožavaju. Te iskrice i zvjezdice koje sipaju iz njenih okica kad se grle, mi svako malo natjeraju sretnu suzu na oko

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

MM nije savršen, ponekad mu treba milijun vremena da napravi neku običnu stvar ili se spremi dok svi mi štrikamo od dosade, da ne kažem napetosti.

Ali, on je sto posto naš, obitelj mu je uvijek na prvom mjestu, s toliko ljubavi i strpljenja njeguje svoju djecu, sa sinom je prijatelj odavno, a sad šarmira i bebu. Blag je i pun razumijevanja za mene, izlazi u susret mojim željama i potrebama, radi za nas, ma koliko umoran uvijek će učiniti ono što treba bez prigovaranja.... Govori lijepo o meni, cijeni me, podržava... ne komplicira ni oko čega...

Moglo bi se okrenut i gledat ono što NE radi (npr. ne zna posao dovršit - spremi suđe u suđericu, ali ne pobriše radnu plohu i tak) - ali čemu... nadopunjujemo se, i praštamo si, a to je jedino važno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nije savršen ali sve te nesavršenosti volim...

fali mi često njegova prisutnost i način na koji rješava probleme s klincima, kako ima duhovite i uvijek spremne odgovore na njihovih 128 pitanja u minuti... on je od onih tata koji su prijelazna faza između starog i ovog tipa tate... nije želio biti na porodu (1. put nije baš ni imao izbora doduše), ali je zato mijenjao pelene, pomagao pri dojenju i izdajanju, vodio djecu u šetnju, priča s njima na njihovoj razini.,.. oni idu na nedjeljnu kavu zajedno i vodi ih na plažu ako ja ne stignem... voli im čitati za laku noć i uvijek će ih lakše smotati da zaborave nešto što ne smiju napraviti / jesti...

nije od onih kojima je dijete ženska dužnost (što je ovdje čest slučaj) i često mi susjede znaju reći kako mi zavide na onih par sati off kad su moji muški negdi u svom svijetu...
    to što živimo u takvom okolišu još i diže vrijednost takvog ponašanja... barem u mojim očima....

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

svugdje se priča o mamama ao tatama slabo i stvarno mislim da i oni imaju potrebu da budu malo više zastupljeni u toj priči...npr. dani mama, beba i trudnica ????hello ??? mene MM pita a GDJE SU TATE :? :/
    To me pita i kada su dječje pjesmice u pitanju tako da sada skupljam sve one koje pjevaju o tatama i ima ih u stvari malo...

no, danas je navodno dan očeva

Kada sam sve ovo napisala - moram ga pohvaliti
    on je apsolutno ravnopravan samnom u svemu. Čak se možda i više, brine i bavi sa njim od mene...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

dok ne budemo ravnopravni u svemu neću ga pohvaliti

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MM je savršen
    Ne znam što bismo bez njega...
    Ponekad se posramim koliko bolje od mene ishendla neku situaciju, koliko pažljivije ušuškava djecu, koliko se maštovitije igra s njima...

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MM nije savršen, zapravo daleko je od toga. Baš kao i ja

Ali je divan tata, meni najdivniji na svijetu. Prema našem bebaču nitko od njega nježniji nije, on ga i hrani, on ga i oblači, i presvlači i kupa i nosi, ako smo skupa vani, ne da ga meni, nego je on njegov produžetak, ali i ono što je meni važno, nakon nekoliko situacija u kojima nismo bili sigurni šta da radimo, i mojih argumentiranih izlaganja, dao je potporu meni i odbio praznovjerna naklapanja, i babe koje bi djecu hranile kravljim mlijekom i slične stvari. Od njega sam imala potporu u nošenju Bartola 24/7 i kad su svi vikali da ćemo ga naviknuti na ruke i u spavanju u našem krevetu kad su rekli da ga nećemo moći izbaciti ( a zašto i bi "izbacivali" dijete iz kreveta) i u dojenju kada nije napredovao kao i drugi i u svim drugim, u našem zaostalom društvu "upitnim" odlukama... Zato veliko HVALA našem tati, jer se nismo morali boriti protiv vjetrenjača, nego smo imali i još imamo potporu u svim bitnim stvarima...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I naš je tata za svaku pohvalu
    Osim toga što u potpunosti sudjeluje u podizanju djeteta od samog početka, primijetila sam mu kao veeeliki plus što ima i odličnu komunikaciju s djecom općenito.
    Već su mi rekli za njega da bi bio dobar "striček u vrtiću" 8)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

MM je isto divan tata, još dok nam je beba bila u buši, preko poroda, pa do sadašnje skoro prve godinice. Samo neka tako nastavi.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naš tata je
    obzirom da smo ja i on zajedno od školskih dana(14 godina već) znala sam kakav je divan ali opet..kad je mala došla i kod njega se nešto novo izdogađalo i mogu reći super se prilagodio našoj maloj novoj"pridošlici" od prvog dana je vodio brigu o malenoj,tipa presvlačenja,uspavljivanja,beskonačnog nošenja i pjevanja....do dan danas s kojim ima super mala odnos jer je on jedan i jedinstven u igri,zezanciji,stvaranju mašte u igrama...zaista voli biti s njom..a što me danas oduševilo-znam da je utakmica i pitam ga(obzirom da radim do 21.30) pa kako ćeš uspavati malu? a on mrtav hladan kaže pa kako kako? pa propustit ću prvo poluvrijeme pa ćemo zajedno ja i ti gledati drugo :shock: :shock:

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nitko nije savršen!
    Ali, evo da se i mi pohvalimo našim tatom.
    Osim što je bio na oba poroda, kad smo nakon prvog poroda došli doma, jedino što sam ja radila oko bebe u prvim danima je bilo dojenje. Preuzeo je i svu brigu o meni (hranjenje, tuširanje, izdajanje, vođenje na wc) i kući (spremanje, kuhanje, peglanje).
    S Ivom sam se osjećala puno bolje kad smo došli iz bolnice pa sam sama mogla više, nije mi trebala takva njega.
    Ali i inače, opere suđe nakon ručka bez pitanja, usisa, opere prozore, skuha ručak ponekad i trudi se oko djece.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja MM neću hvaliti previše da se ne pokvari.
    Kad je doma, angažiran oko djece 100% i noću i danju.
    Da se od moje plaće može preživjeti, išao bi on i na rodiljni dopust.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Čim sam ga pohvalila, za sat vremena smo se pokečkali na kratko. Sad je sve u redu, al od sad šutim i uživam, puj puj. 8)

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I naš tata je na ovoj listi
    Prekrasan, nježan, dosljedan (za razliku od mene ) i beskrajno zaljubljen u našega sina i njegovu mamu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mi pridružujemo našeg tatu ovoj listi, divan muž, otac, samo da tako ostane.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koji lijep topic

prva mi je misao bila: idem i ja pohvalit M. tatu, ali osjetim da ga iz dubine srca zelim pohvalit I kao tatu, jer on nije samo predivan otac nego je isto tako predivan suprug. Uloga oca ga je samo upotpunila, nekako zaokruzila.

To koliko postuje moje potrebe, koliko ima strpljenja, volje, snage... ne stane u jedan post. A istodobno nije neki kilav tip muskarca nego ima jaku licnost i postuje sebe. To jako volim kod njega

Ta njegova licnost nije ni mogla nista drugo nego postati divan, topao, srdacan i strpljiv tata. Tata koje devetomjesecno dijete vec sada docekuje sirokim osmijehom i dopuze mu cim ga vidi. Tata koji iako pada s nogu od umora nikada ne posustaje, uvijek ima rijec utjehe za dijete i za mene, kad je najteze.

Tata je to koji ne dopusta da ga obuzme nervoza i koji smislja najmastovitije igre na svijetu. Mogla bih napbrajati jos dugo. Ali ne zelim bas sve ni napisati, nesto zelim zadrzati samo za sebe.

Sretna sam zena jer imam takvog muza i jer moje dijete ima takvog tatu. To pomislim bas svaki dan i zahvalna sam Bogu zboig toga.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi imamo super tatu, ali mi ne pada na pamet da ga hvalim zato kaj ispunjava ono što ja očekujem od muža i oca.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a da ne ispunjava ono kaj ti ocekujes ziher bi ti palo na pamet kuditi ga
    cccc

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    a da ne ispunjava ono kaj ti ocekujes ziher bi ti palo na pamet kuditi ga
    cccc
    Pa naravno . Ali u četiri oka.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    dok ne budemo ravnopravni u svemu neću ga pohvaliti
    XXX

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Mi imamo super tatu, ali mi ne pada na pamet da ga hvalim zato kaj ispunjava ono što ja očekujem od muža i oca.
    A šta se to očekuje.... :?

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moram i želim pohvaliti i svoga MM.
    Prekrasan i brižan otac koji se sinu predaje u potpunosti.
    Sve radi... čak me ponekad i stera tako da imam vrijeme za sebe i da se odmorim.
    Pun je razumijevanja...pravi diplomata i uvijek za razgovor. Prije sam ja ta koja bi se posvađala dok on ostaje smiren i staložen.

Uglavnom mogu reči da sam si našla prekrasnog muža i odličnog oca svog djeteta (nadam se i djece )

Ima sve ono što sam od muškarca tražila.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja moram priznati da je MM većinom bolji tata nego ja mama. Dosljedniji je, odgovorniji, zabrinutiji, čak i emotivniji.
    Od početka je sudjelovao u svakom aspektu odgoja djece. Kuha, čisti, pegla, koristio je porodiljni dopust za treće djete do 3 godine, odlazi s djecom kod doktora, radi na poslu i "u fušu"...
    Neću ga više hvaliti jer ću samo sebe ocrniti

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    A šta se to očekuje.... :?
    Očekujem da sudjeluje u svemu koliko i ja. A ako mu se baš ne da nešto (tipa pranje WC) može si odabrati neko drugo pranje (recimo auta).
    Sad ću ja ispasti oštrokonđa jer svog ne hvalim .

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja se nadam da će MM biti jednako dobar tata kao što je i sve ostalo. Nema stvari u kući koje ne zna ili neće napraviti. Dok sam radila kućne poslove smo dijelili po pola a sada je skoro sve na njemu i uopće mu nije problem. Nikad mu nisam morala reći ili svađati se s njim da nešto napravi. On mi je najveća podrška, najveći prijatelj i sada i nakon 11 godina što smo zajedno i dalje osjetim leptiriće u trbuhu kada dođe kući. Puno se promijenilo u tih 11 godina, puno stvari se dogodilo, puno prepreka smo preskočili, posvađali se i mirili stotinu puta ali u osnovi je između nas isto kao i kad smo se tek upoznali. Imam osjećaj da zajedno funkcioniramo duplo bolje nego svaki za sebe.

Čestitam svima na dobrim muževima!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ako mu se baš ne da nešto (tipa pranje WC) može si odabrati neko drugo pranje (recimo auta.
    ne bi ja to bas tako lako mijenjala
    ako nece prati wc, nek izabere nesto kod cega kleci kao sto cu ja klecat kod pranja wc skoljke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Oborilo me sa nogu kad sam videla koliko je "prirodan AP roditelj", kako instiktivno radi stvari koje se ja trudim kod sebe da podstaknem
    Naravno velika mi je tehnička podrška.
    ovo potpisujem
    Najdragocjenije mi je to sto sam gledajuci njega i njegov pristup puno naucila i uspjela neke stvari korigirati kod sebe. I jos uvijek ucim.
    Nadam se da je i on od mene nesto takvoga naucio, a ne samo kako opeglati robicu za bebe 8)

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

malo mi je muka od hvaljenja tih vanzemaljskih bića zvanih DOBRI MUŽEVI I DOBRI OČEVI!
    Čim nam se malo posvete klanjamo im se do poda i pjevamo im hvalospjeve na FORUMU RODA na kojem uglavnom same jedna s drugom muku mučimo..

MM je dobar, pomogne, uključi se, jako se igra s A...nekad usisa, nekad skuha, nekad nešt....al uglavnom kad mu to odgovara, preterano se žrtvovat?! a-a, baš ako jako mora...

ja se žrtvujem, neprestano, za njega i za A, nekad uživam, nekad ne, ali radim sto na sat, on ne...on stigne pecat, nogomet igrat, popit piće, odgledat CIJELU utakmicu( ne sjećam se kad sam ja neki film) i tako.i uz sve to: Mislite da sa svojim pajdašima priča kako sam predivna žena i još bolja majka? sumnjam...dok vi ovdje.... :shock:
    on je dobar, možda i jedan od boljih, ali ne toliko da mu ovdje odajem priznanja za nešto što bi se trebalo podrazumijevat :/

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

gle
    ako ti TM-a ne zelis hvalit, nemoj
    nema smisla da ti bude toliko zlo

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    gle
    ako ti TM-a ne zelis hvalit, nemoj
    nema smisla da ti bude toliko zlo
    nisam ja rekla da je meni "toliko zlo", već da mi je samo malo muka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    A ako mu se baš ne da nešto (tipa pranje WC) može si odabrati neko drugo pranje (recimo auta.
    ne bi ja to bas tako lako mijenjala
    ako nece prati wc, nek izabere nesto kod cega kleci kao sto cu ja klecat kod pranja wc skoljke
    Ha, ha, nisam temeljito razmislila o tome . Idem se bacit na smišljanje klečečih poslova.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa
    malo mi je muka od hvaljenja tih vanzemaljskih bića zvanih DOBRI MUŽEVI I DOBRI OČEVI!
    Čim nam se malo posvete klanjamo im se do poda i pjevamo im hvalospjeve na FORUMU RODA na kojem uglavnom same jedna s drugom muku mučimo..

MM je dobar, pomogne, uključi se, jako se igra s A...nekad usisa, nekad skuha, nekad nešt....al uglavnom kad mu to odgovara, preterano se žrtvovat?! a-a, baš ako jako mora...

ja se žrtvujem, neprestano, za njega i za A, nekad uživam, nekad ne, ali radim sto na sat, on ne...on stigne pecat, nogomet igrat, popit piće, odgledat CIJELU utakmicu( ne sjećam se kad sam ja neki film) i tako.i uz sve to: Mislite da sa svojim pajdašima priča kako sam predivna žena i još bolja majka? sumnjam...dok vi ovdje.... :shock:
    on je dobar, možda i jedan od boljih, ali ne toliko da mu ovdje odajem priznanja za nešto što bi se trebalo podrazumijevat :/
    Potpisujem!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Tate su tate, oni svoju muku muče... i normalno da niti jedan muškarac nije kao žena, niti tata kao mama. Meni je to normalno.
    ja se ne ubih toliko od razmišljanja kako da zaradim. A moj muž da.
    On ne ulicka kuću, ja da... i tak.
    Zajedno smo jači...

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa

Potpisujem!
    ovo i ja moram potpisati!!!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    Citiraj koksy prvotno napisa

Potpisujem!
    ovo i ja moram potpisati!!!

isto !!!!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I joj kad bi MM zalazio na Rodu, da vidi kakvih muževa i očeva ima, možda bi mu došlo odozdo gore...

U svakom slučaju potpis na natašu...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

čitam, čitam ovaj topik i samo mislim da li će onaj klik, kad ode topik u drugom smjeru, doći na drugoj ili trećoj strani topika.
    evo ga na prvoj...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj je zato najbolji tata i muž na svijetu

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

imam ja i novu ideju!

pošto sam otvorila ovaj topic za pohvale,neka netko drugi otvori za pogrde!

kakva sam nezahvalana,sigurno bi i tamo nešto napisala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Natasa, da se nesto podrazumijeva i da se nesto ne uzima zdravo za gotovo po meni bas i nije isto.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Malo sam zbunjena, ali otkrij mi tajnu; zašto, draga Ivarice, ZAŠTO klečiš?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa moram ili klecat ili cucat ako hocu da je operem zada (izvana, ne iznutra, ono sto ide uza zid, uz cijev od vodokotlica)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko ja vidim ne idu svi odgovori u tom smjeru, nego ima i onih gdje zapravo dolazi do izražaja karakter osobe, zašto ne bi tata mogao imati odmah izrazene osobine tate dok ih kod mame treba malo potaknuti i zasto se tim osobinama ne bi trebala diviti i uciti iz njih 8)

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    imam ja i novu ideju!

pošto sam otvorila ovaj topic za pohvale,neka netko drugi otvori za pogrde!

kakva sam nezahvalana,sigurno bi i tamo nešto napisala

ma, bi mi, ali bi je brzo zaključali .

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •