Ma i ja to temeljito perem, ali bogme se samo sagnem.ivarica prvotno napisa
Da nisam skroz OT, ne znam, kako super-tate to rade?![]()
Ma i ja to temeljito perem, ali bogme se samo sagnem.ivarica prvotno napisa
Da nisam skroz OT, ne znam, kako super-tate to rade?![]()
U rukavicamaAdioMare prvotno napisa
![]()
nas super tata je neko duze razdoblje imao wc pod svojom paskom.
to doba pamtimo po debelim i ruznim naslagama kamenca u skoljki![]()
sad sam ja preuzela brigu nad wc-om (sto jos uvijek ne znaci da je jako cist, ali je malo bolje).
inace je moj muz super tata i super muz i super covjek.
da ne bi ispalo da su neke druge tu na topicu bolje udale nego ja!
Ja se nemogu samo sagnut, imam 180 cm.AdioMare prvotno napisa
Super-tata neznam kako to radi nikad ga nisam gledala (da ne pomisli da ga kontroliram), a bogme ni ne komentiram učinak (da ne izgubi volju)
ovo mi je promaklo, upisi i e matica su me dotuklicvijeta73 prvotno napisa
ovo sam i ja htjela pitati, a kad ono na strani 2 odgovor...AdioMare prvotno napisa
ali i dalje ne mogu zamisliti klečanje![]()
OT - da pohvalim i ja...
kao tata - bez obzira što je gospodin u godinama, odradio je 8 mjeseci porodiljskog savršeno... dok nije otišao van radit svaku noć se on dizao kad bi se mališa javio... stavio ga meni u krevet na podoj, vratio u krevetić... kuhao, brinuo o smeću (to mi sad najteže pada), kupovini maramica i toalet papira... išao s mališom van, pustio me da odgledam film/seriju...
a sad, svaki tren razmišlja o mališi, šalje sms-e da čuje kako je...
kao suprug - podnosi sve moje mušice (što uvjetovane stresom na poslu, a što onie prirođene)![]()
voli me i romantičan je kao i kad smo se upoznali...
ma jednostavno - on je zaista skoro pa najbolje što me u životu pogodilo, poslije mališe, naravno
i da, volim ga hvalit, jer zaslužuje... i da, on tako priča i o meni
ma moj je super, dok mu ne sj....veš mašinu, kompjuter ili liniju![]()
![]()
onda se pretvori u Marie iz svi vole Raymonda :shock:![]()
Ne samo što se dogodio klik (već) na prvoj strani, nego bi temu trebalo splitat na "muškarci" i zahodi"(a možda se u off topic o zahodu nije krenulo slučajno...kako je išao onaj vic...?)
da, volim ga hvalit, jer zaslužuje... i da, on tako priča i o meni
Ako ti ZNAŠ da on to priča, znači da priča pred tobom, znači da sigurno nešto treba :/ ...ili ima negdje forum za super tate???
o naravno da treba...nataša prvotno napisa
naplaćuje svaku večer![]()
maria71 prvotno napisa
oooo, o e- matici mi ne pričaj, jer ju više ne mogu gledat!!! i još dodajem, nemamo ADSL već ASDN, tako da sve traje puuuuuuno duže............ :shock:
jedva čekam godišnji![]()
magriz prvotno napisa
da bih riječ više rekla![]()
moram i ja pohvalit mm
ja sam prvih mjeseci potpuno zabusavala po kuci - H mi je bila isprika![]()
u zadnje vrijeme se popravljam jer mi ga je zao...
meni je kod mojeg zapelo za oko kako je izvrstan s djecom vec prije nego sto smo prohodali i to mi se jaaako svidjelo!tanja_b prvotno napisa
![]()
znate kaj, cure, procitala sam topic i skoro umrla od dosade!
tolike ode muskarcima! :zijev: dajte ih radije kudite, to je puno zanimljivije za citati!![]()