Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 250

Tema: prestanak pušenja

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mejrina mama, ovak, malo ti je dugačak post pa ga baš ne bi quotala: ja sam čula svakakvih načina kako prestati pušiti, uključujući i ovo kaj si ti napisala (na engleskom), ali skužila sam da ima samo 1 koji paše meni. Ti moraš naći to što paše tebi i kako ćeš izdržati. Što se tiče nedostatka nitkotina: kod mene nikada nije izazivao nesanicu, dapače, baš obrnuto, što zapravo niti nije loše jer tko spava taj ne puši 8) Što se tiče klopanja to je istina, ali postoji kvaka: sve ti je to u glavi i klopa i tvoja ovisnost o cigaretama. Poanta: kod mene ti pomogne samo čvrsta volja i obično to kaj dođem do dna tako da se gadim sama sebi. Mogla bi ti nabrajati sve razloge, ali ti je činjenica da sam jednog dana do 17 sati popušila kutiju i pol cigareta i totalno popizdila i sve bacila i od tada nisam zapalila niti jednu, niti ću. A ti moraš naći svoj prijelomni trenutak i onda će to biti to i neće biti nimalo teško. By the way, nisam se čak niti udebljala, niti 1 kg - toliko o dobivanju kilograma. Kao što kažem, sve je u glavi.
    Deaedi 8) ma da, onda prenesi mužu, ja hrabrim sve koji žele prestati i meni je trebalo kad mi je bilo najteže.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

uf uf...dug ce dan biti :/

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

samo da vam svima poželim sreću i držim palčeve da se riješite cigareta!!
    evo ja već 2 i pol mjeseca ne pušim :D i mogu vam priznati da mi sad užasno smrdi i gadi mi se i režim na mm svaki put kad zapali.. čak se i gadim sama sebi što nisam prije prestala
    dakle cure, držite mi se i fuj fuj cigareta

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ajde, i ja prestajem, evo već 3 sata nisam, NE DAJTE MI DA PUŠIM!!!!!!!!!!!!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mejra's mommy prvotno napisa
    a što, ti se tek digla? Kako ide?

Sunchica, držim fige da uspiješ, kako ide tebi?

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

danas sam zapalila.
    jer sam se tresla od šoka...
    u mom susjedstvu se desila tragedija.
    to je bilo jače od mene taj tren.
    no, od sutra idem po starom

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure imate podršku i od mene, svježeg nepušača zadnja 3 mjeseca (i ponosna sam na sebe)
    padne mi na pamet nekad cigara, ali ne zapalim
    neki dan sam bila na operaciji i veče prije operacije sam tako željela zapaliti, ali nisam
    sama sebi sam rekla da ta cigara neće riješiti moj problem
    to inače sebi kažem kad se iznervirat i stresiram zbog nečega, jer znam da kad bih zapalila, ne bi mi bilo ništa bolje, samo bi me još savjet grizla zbog cigare
    i da, gore mi je bilo smanjivati, nego kad sam skroz bacila cigare
    i plašila sam se debljanja (inače sam sklona debljanju) ali nisam dobila ni kile otkad sam prestala pušiti
    trebam li spomenuti kako se bolje osjećam, ne kašljem i kako mi smrdi cigara i kako se samam sebi gadim kako sam mogla pušiti
    u svakom slučaju sretno u odvikavanju

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vjestica prvotno napisa
    i da, gore mi je bilo smanjivati, nego kad sam skroz bacila cigare

trebam li spomenuti kako se bolje osjećam, ne kašljem i kako mi smrdi cigara i kako se samam sebi gadim kako sam mogla pušiti
    u svakom slučaju sretno u odvikavanju
    potpisujem
    držite se cure!!!!

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    a što, ti se tek digla? Kako ide?

Sunchica, držim fige da uspiješ, kako ide tebi?
    Mi smo 6 sati razlike. Kada je kod vas podne kod nas 6 ujutro...

kada sam jutros ustala imala sam tri komada i slistila ih. Znaci od 11AM nisam nikakao, skoro 6 sati...imala sam sansu da ih kupim ali nisam...zabavljam se i peglam i kuham grah i pravim djeci svedski apple pie...

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

e da, zaboravila sam spomenuti još nešto meni jako bitno - otkad sam prestala pušiti, smanjila se učestalost i intenzitet glavobolja

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo,meni jos malo pa prva godina bez cigarete,ali kilice neidu dole......
    da me privlaci cigareta,pa bas i ne,i zabranila sam jos u trudnoci pusenje u kuci tako da mi je to pomoglo....

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

24 sata sam bez...i counting

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

24 sata sam bez...i counting
    svaka čast, samo izdrži.

mislava eto dogodi se najboljima od nas, a ti to fakat jesi. Kako si danas?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zadnju cigaretu sam popušila 17.10. i super se osjećam
    tjedan prije nego sam prestala sam lijepila flastere i uz njih pušila po 5 cigareta dnevno
    onda smo otišli na vikend, nisam kupila cigarete, nismo izlazili iz kuće, i došao je ponedjeljak
    zaključila sam da mi ne treba ni cigareta, ni flasteri i eto, uspjela sam

inače sam pušila godinu i pol nakon stanke od 4 (pušio se crveni Marlboro - kutiju dnevno)

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

elin,
    hvala na pitanju - danas sam nikako.
    došla sa sprovoda.
    jad i čemer.
    uglavnom, nema više pušenja.

svim curama koje su prestale - bravo!

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ajme, ispričavam se.
    samo riječ elin je trebala biti podebljana.
    baš sam u banani.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja prestala :D ima već 7 tjedana da ne pušim, jupi!!!!!!

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa
    zadnju cigaretu sam popušila 17.10. i super se osjećam
    tjedan prije nego sam prestala sam lijepila flastere i uz njih pušila po 5 cigareta dnevno
    onda smo otišli na vikend, nisam kupila cigarete, nismo izlazili iz kuće, i došao je ponedjeljak
    zaključila sam da mi ne treba ni cigareta, ni flasteri i eto, uspjela sam

inače sam pušila godinu i pol nakon stanke od 4 (pušio se crveni Marlboro - kutiju dnevno)
    jesi stvarno imala manju potrebu za cigaretama uz ove flastere ili?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bi istooooooooooooo! Eto ja sam strastveni pušač od 7. razreda a to je dobrih(loših) 13 god ina. cure stvarno imate riječi podrške i stvvvaaaaarno
    bi htjela biti jedna od vas koje ste bivši pušači!!!! Sad idem skuhat svoju drugu "ovisnost" (nescafe) i zapalit doslovno svoju zadnju cigaretu!!!!
    Stragh me nervoze, debljanja i svega pomalo ali plan mi je okrenut se djeti, rolanju i dugim šetnjama, pa možda upali!!!! Javljat ću se jer mi je podrška bitna, jako bitna

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Stefanina mama prvotno napisa
    Ja bi istooooooooooooo! Eto ja sam strastveni pušač od 7. razreda a to je dobrih(loših) 13 god ina. cure stvarno imate riječi podrške i stvvvaaaaarno
    bi htjela biti jedna od vas koje ste bivši pušači!!!! Sad idem skuhat svoju drugu "ovisnost" (nescafe) i zapalit doslovno svoju zadnju cigaretu!!!!
    Stragh me nervoze, debljanja i svega pomalo ali plan mi je okrenut se djeti, rolanju i dugim šetnjama, pa možda upali!!!! Javljat ću se jer mi je podrška bitna, jako bitna
    ti se javljala nisi, a ja sam opet pala i pušim li ga pušim. I sad se opet spremam prestati, pa mi treba podrška. Da vidim tko je još uz mene pao i idemo li opet?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ojla draga elin!
    Ja tražila po pretražniku neku temu o pušenju, zato jer dok sam se jučer navečer smrzavala na balkonu između postova, a sve zbog cigarete, upitala sam se da li među ovim krasnim i odgovornim forumašicama ima i koja koza poput mene, koja je ponovo propušila nakon trudnoće i dojenja, pa vidim da ima!
    A ti sirota pala i vidim podigla temu prije par dana
    U je*ote kol'ko nas ima!
    Bila sam baš kao cvijeta, dok sam dojila razmišljala sam o tome kako ću kad prestanem opet i bila sva :D zbog toga
    Kao što je netko rekao, stvarno se je lako ponovo navući, nakon više od godinu dana nepušenja za par dana sam bila opet na 3/4 (tričetvrt, ne 3 do 4) kutije... Jedino što mi je bijeli walter postao prejak, pa sam se prebacila na puno skuplji Marlboro ultra (i štetniji, naravno, svi znamo da su light, super i ultra cigarete još štetnije nego obične)
    Nije da sad pušim toliko, jer sam na bolovanju, pa sam cijeli dan s I i ne stignem-ali čim ga navečer uspavam, hopla!
    Ergo, ja se sad spremam na ručak kod mame, koja bi me se odrekla da skuži da opet pušim, pa sam zapalila jednu ujutro i to je to, da se izvjetrim se i istuširala i oprala kosu pa sam fina mirišljava...
    Često me opere bed kad razmišljam da smrdim na cigarete dok grlim i ljubim I, pa se nadam da će mi to biti dovoljno da prestanem i s tih par dnevno
    Ali...ne još
    Još se nije desio onaj famozni klik, o kojem je mislava tako lijepo pričala...taj klik je bio instantan kad sam rodila, sama pomisao na to da bi se maloj štruci približila i dala sisu smrdeći po dimu me je užasavala...Ali u trudnoći sam pušila skoro do pred kraj, smanjila jako ali eto neš ti opravdanja Jednostavno nisam bila u stanju vizualizirati svoje dijete i do kraja skužiti kakvo mu zlo radim, bez obzira na opću educiranost o štetnosti pušenja
    Ali čim sam rodila, postalo mi je kristalno jasno, tako da sam bez ikakvog problema prestala skroz, nikakve krize, ničega...
    I onda za kojih 9, 10 mjeseci, opet sam počela misliti na cigarete, ali nisam djelovala, međutim kad je I praktički odustao od sise (čudak mali ), a ja se vratila na posao, op ispočetka
    Ako ne bude snage volje, tješim se da će ionako biti zabranjeno ubrzo pušenje svugdje osim između vlastita 4 zida, a kod kuće kao što rekoh ionako ne stignem baš po balkonu cupkati-odnosno pod zadnje sjediti, jer zbog DVT ne bih smjela stajati...(vidiš, čak mi ni to nije bilo dovoljno da prestanem!)
    I da, MM puši, ali nikad kraj I, bez obzira na minuse, mi oboje na balkon
    I tata mi je pušio 40ak godina, pa samo jedan dan prestao i nikad više nije zapalio
    Sad je kao leonisa, grozan bivši pušač i da zna da ja opet pušim strijeljao bi me
    Eto, toliko od mene, I se probudio pa trčim na puricu
    Tebi i ostalim ovisnicama

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

elin,
    ako me trebaš - tu sam

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

elin, miša mu, pa znaš kako je teško, NE VRAĆAJ SE nazad jednom kad kreneš!!!!!!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja evo brojim 3 mjeseca, prije toga nisam pušila 4 god. pa sam zaborqavila kako je to, i nakon godinu dana pušenja evo me tu, istina, popušila bih sad više nego neznam šta, ali kad se sjetim kako je teško prestati, i vratiti se na početak, nema šanse, da sad zapalim, opet bih pušila godinama, a ZAISTA mi s pljugom nije ni ljepše ni lakše u životu!

Naprijed, i ne okreći se, držim fige

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja sam donijela Božićnu, a ne novogodišnju odluku i od danas ne pušim. Nisam bila neki strastveni pušač, ali i ovo malo mi je smetalo i počelo mi je raditi probleme.Pokušavala sam prestati jako, jako puno puta i izdraža čak i po godinu i pol i opet se vraćala...

Javljat ću tijek događaja, a znam da će biti teško jer je pušenje meni stvarno bilo gušt.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I?
    Kako su prošla prva dva dana?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Kako bi se reklo so farso good... No, sutra opet na posao, a tamo je napast najveća...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa
    elin,
    ako me trebaš - tu sam
    da i tebe i ostale. Uz vas sam prestala. U principu mi treba potpora, jer dimim li ga dimim. Uopće ne znam u čemu je fora, znam da to mogu, ali misli ti idu glavom: ma sad si lijepo smršavila, ako prestaneš pušiti opet ćeš se udebljati, biti ćeš živčana. Iako niti jedno, niti drugo nije istina, nema još uvijek onog klika u glavi (znaš dobro o čemu pričam).

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Savjet, ako pušite u paru krenite s odvikavanjem oboje. Tako smo mi, ja prestala i onda tjedan dana nakon mene i MM i ne pušimo cca 3 mj.
    Iskreno ne osjećam se sad zdravije, a ni financijskog poboljšanja nema (jer se potroši negdje drugdje), ali mom ocu je nedugo dg karcinom pluća sa metastazama, čijem razvoju je sigurno pridonio i 40 godišnji pušački staž, pa vi vidite imate li motivaciju za prestanak...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo mene opet, ulazim u treći dan nepušenja. Teško mi je, ali sam zadovoljna.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

možeš ti to!!!!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo ja skoro mjesec dana bez dima! ako mogu ja koja nisam karakter može svatko!

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

elin, ksena,
    bravo cure!
    samo mantrajte - ja to hoću, ja to mogu, nije mi nimalo teško.
    možete vi to.

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam krenula 1.01. i nisam pušila do 19. 01. Onda mi se desio dan D!
    Toliko me iznervirao šef, i onda dođem kući mužu da se požalim, kad i on me iznervira. Tu sam pukla i popušila tu večer 10 cigareta!
    Sve mogu izdržati, svaku situaciju, i piti kavu bez cigarete, i ne fali mi jako poslije jela, ali su mi najgore stresne situacije, tu pucam
    Sad se šalim, reko, vidjela sam da mogu bez cigara pa ponovno propušila
    Od sutra ponovo krećem , jer se opet osjećam loše, vidim da mi jako smetaju.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

@suzyem: ne daj šefu gušta da zbog njega zapališ. moj šef je gnom, goru osobu nisam upoznala, od božića išlo 10 otkaza, bit će ih još, loš dani na poslu se već mjere mjesecima... ali mu ne dam gušta! baš neću zapalit jača sam od njega! možeš ti to samo vjeruj u sebe!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

malo podižem.

trudna sam i prestala pušiti 01.10. prošle god, čim sam saznala da sam trudna (malo me šokiralo).
    i bilo je vrlo jednostavno prestat pušit, odavno sam sebi i drugima govorila da je to jedino što me može natjerat. Znam da neću pušit ni dok budem dojila, to mi je jestjednako trudnoća.
    Međutim, brine me ono nakon dojenja... jer meni cigareta još uvijek miriše. Nadala sam se da će mi se ogaditi u trudnoći, ali nije. Ustvari se uhvatim u maštanju kako ću čim prestanem dojit kupit svoju kutiju... Jučer dok sam kuharila sam sjela malo da odmorim i skoro sam rekla svoje uobičajeno: "Sad ću sjest, jednu zapalit pa nastavit"
    Ima topic "Kako protiv sebe", mislim da je o samosabotaži tijekom dijeta, ja se također pitam kako protiv sebe u prestanku pušenja...
    Jer meni je cigareta još uvijek divna...
    Nekad mi padne na pamet da nam je to pušenje genetski ( i geografsko-kulturološki) uvjetovano, i mama kad je svu svoju djecu rodila se vratila pušenju. Djeda pamtim sa škijom u ruci (93 godine za pušača sa stažem od 75 godina nije loše). Nisam bila živčani pušač, nisam nikad na ulici zapalila, pušila sam samo dok bih sjedila, razgovarala, učila, radila za kompom (uglavnom u tim trenutcima za guštanje, a ja sam se hvala bogu pobrinula da ih bude mnogo).

Ne znam kako se motivirati da ne počnem opet pušiti. Do kad je to svakodnevna borba?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cestitke sta si prestala i nadam se da ces bit toliko zaokupljena djetetom, tako da neces ni pomisljat na to. Ja sam bivsi pusac. Pusila 13 godina, prestala prije 1god i 8mj. Svi mozemo trazit izlike kako i zasto. Ja sam prva koja je vjerovala da je to genetski uvjetovano. Na taj nacin sam samu sebe tjesila. To sta je tvoj djeda pusio, sigurno nije bilo ovo cim se mi danas trujemo. Ja sam bila stravstveni pusac, na ulici, za peglom, u wc-u...itd da ne nabrajam. I pokusavala cesto prestat al nikako. I onda KLIK. To je bio prkos, inat, ne znam ni ja kako da to nazovem. Pomislila sam Boze pa zar sam ja tako slaba i nemogu samu sebe kontrolirat, da ova glupa stvar upravlja sa mnom???? :? Mogu bit uspjesna u poslu i ostalom a ne mogu se rjesit OVOGA???? Zasto da se ne mogu pojavit na nekim mjestima i da me svi gledaju kao bijednicu??? Jer sam se zapravo tako i osjecala ponekad kad bi npr. putovala ili isla na neka kulturna dogadjanja. Jednostavno, kad je sve to sazrelo u mojoj glavi, isla sam u svakodnevnu kupovinu po kruh i mlijeko i nisam kupila cigare. Tesko je bilo, moram priznat i danas mi je tesko al me drzi ono da sam jaka i da necu odustat. Moj muz pusi preko dvi kutije dnevno i ne zeli prestat al ja se ipak nadam jednog dana da ce bit bolje. Nadam se da vam nisam bila preduga ni predosadna. Pozdrav i budite jake!!!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

javljam da je pušim kao smuk i da sam došla do dna dna - 2 kutije na dan. Moram stati. Pomoć.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moji su sadili duhan-ali nitko, nitko nije pušio-od kad pamtimo pretke....osim mene hehe. Ne bih htjela djeci poslužiti kao alibi jednog dana kad se propuše, pa prestajem

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene muči to što si ne mogu ogadit cigaretu. Baš nikako. I tako sam ljubomorna kad vidim nekog kako s guštom uvlači dim. :/

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kad si prehlađena, upala sinusa i kad ti se sve gadi....?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

eto vidiš još sam i proketa prejakim imunitetom

neće grom u koprive.

čini mi se da postoji razlika između "prestanka pušenja" i "odbijanja od cigarete". Dok je prvo jednostvano stvar nekonzumacije koju sam savladala, drugo mi se čini kao složen psihološki proces. Ustvari bih htjela da taj psihološki dio bude malo više fiziološki (u smislu gađenja). Možda i postane rođenjem djeteta. Zanima me koliko je dugotrajan taj proces, odnosno koliko dugo traje ta, kako bih je nazvala, rezidualna inklinacija?

babel avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Meni je trudnoća ogadila cigaretu
    Trudna 3mj. i toliko nisan ni pogledala cigaretu. A muž pokraj mene dimi ka parnjača
    I mislin da više ni neću pošto ovo nije prvi put da san prestala pušti.
    Bez problema bi prestajala i opet se vračala na staro :/
    Ali sada je dosta zauvik!
    I puno lakše dišen, virujte mi

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    eto vidiš još sam i proketa prejakim imunitetom

neće grom u koprive.

čini mi se da postoji razlika između "prestanka pušenja" i "odbijanja od cigarete". Dok je prvo jednostvano stvar nekonzumacije koju sam savladala, drugo mi se čini kao složen psihološki proces. Ustvari bih htjela da taj psihološki dio bude malo više fiziološki (u smislu gađenja). Možda i postane rođenjem djeteta. Zanima me koliko je dugotrajan taj proces, odnosno koliko dugo traje ta, kako bih je nazvala, rezidualna inklinacija?
    Neću ti biti nešto utješna ali mene nikad nije prošao taj osjećaj "ljubavi" prema cigareti. Ja sam tri puta prestajala pušiti bez problema (u trudnoćama i tijekom dojenja), u zadnjoj turi nepušenje je trajalo 2 godine. Ali čitavo to vrijeme ja sam jedva čekala početi pušiti, ja sebi nisam bila ja bez cigarete, falilo mi je i meni pušenje predstavlja nekakav mali ritual opuštanja i kratkotrajne slobode. Ah, kako romantično zvuči ali istina je. To je sigurno jedan dugotrajan proces koji mora biti jako uspješan da bi se cigareta ogadila. Ja sad pušim, još uvijek uživam u svakoj cigareti, pogotovo što ne pušim puno pa je gušt još veći s tih max pola kutije cigareta na dan. Ne kažem da nisam glupa zbog svega ovoga što sam napisala ali slažem se s tobom u potpunosti kad kažeš da je prestanak pušenja i odbijanje od cigareta sasvim različita stvar

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Trina,
    idealno bi mi bilo kad bih mogla tako pomalo pušit nakon trudnoće i dojenja. Vjerujem da je to čak i moguće jer će mi se navike definitivno promjeniti s djetetom. Ne bih ga htjela trovati dimom pa vjerovatno ne bih pušila u njegovoj neposrednoj prisutnosti. Tzv. vikend pušač
    negdje sam čitala neko istraživanje da je jedna cigareta dnevno, npr. poslije ručka čak i poželjna (bilo je razjašnjeno i zašto, al se ne sjećam detalja pa da ne baljezgam napamet). Problem je ostat na toj jednoj. MM je bio takav, rekreativni pušač, samo bi sa mnom zapalio. Pa kad sam ja prestala, bez problema je prestao i on. Tu i tamo zapali kad smo u nekom pušačkom društvu, a ja ljubomorno blejim....ah.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Betty baci oko na moj prethodni post ovdje
    Meni trudnoća JEDINO cigaretu nije ogadila
    KLIK je bio na dan (induciranog) poroda i trajao je do prestanka dojenja-nakon toga po starom
    Skoro godina dana nestala u dimu-a bez laganja totalno iskreno kažem-NIJE MI UOPĆE FALILA!
    Pa sad ti reci nisam li idiot? A znala sam cijelo vrijeme da se vraćam kad prestanem dojiti-opisah to gore
    Nisam te ohrabrila znam ali takvo je bilo moje iskustvo

elin

insomnia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nisam čitala temu od početka, došla sam vam samo pružiti podršku.
    I ja sam nekad bila pušačica i to opaka, ali to ja bilo tako davno da mi se sad čini kao da nikad nisam niti pušila.
    Počela sam sa 16 godina i šest godina dimila skoro dvije kutije dnevno. A onda mi se dogodio taj famozni "klik" jednog jutra iz čista mira. Tri dana sam još pušila jednu dnevno (prije spavanja, za gušt), četvrti dan probala sam bez ijedne. I uspjela! Nije bilo lako, pogotovo što sam tada još naveliko izlazila i svi oko mene su pušili, ali othrvala sam se!
    Od tada je prošlo 12 godina (my God, nemrem vjerovat :shock: ) i jako sam sretna što sam uspjela. Odavno mi više ne fali. Stvarno se više uopće ne mogu niti zamisliti s čikom u ustima!
    ( I nisam postala "grozna bivša pušačica", tuđe cigarete mi uopće ne smetaju...)

Drž te se cure!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo mene nazad, neću odustati nema šanse. Kad si nekaj zabijem u glavu moram ostvariti. Mogu izgubiti bitku, ali ne i rat. Dakle, petak je d dan. Javim se još.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Drš se!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja evo brojim 3 mjeseca bez cigarete. ni dim povukla od tad nisam. bez ikakvih flastera i sl. i divim se sama sebi jer pušim od '97. godine i nikad nisam ozbiljnije pokušavala prestat! ako ja mogu mogu svi ( s tim da se ja uvjeravam da nisam prestala, samo da ne pušim danas, tako mi lakše)

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •