Mejrina mama, ovak, malo ti je dugačak post pa ga baš ne bi quotala: ja sam čula svakakvih načina kako prestati pušiti, uključujući i ovo kaj si ti napisala (na engleskom), ali skužila sam da ima samo 1 koji paše meni. Ti moraš naći to što paše tebi i kako ćeš izdržati. Što se tiče nedostatka nitkotina: kod mene nikada nije izazivao nesanicu, dapače, baš obrnuto, što zapravo niti nije loše jer tko spava taj ne puši8) Što se tiče klopanja to je istina, ali postoji kvaka: sve ti je to u glavi i klopa i tvoja ovisnost o cigaretama. Poanta: kod mene ti pomogne samo čvrsta volja i obično to kaj dođem do dna tako da se gadim sama sebi. Mogla bi ti nabrajati sve razloge, ali ti je činjenica da sam jednog dana do 17 sati popušila kutiju i pol cigareta i totalno popizdila i sve bacila i od tada nisam zapalila niti jednu, niti ću. A ti moraš naći svoj prijelomni trenutak i onda će to biti to i neće biti nimalo teško. By the way, nisam se čak niti udebljala, niti 1 kg - toliko o dobivanju kilograma. Kao što kažem, sve je u glavi.
Deaedi![]()
8) ma da, onda prenesi mužu, ja hrabrim sve koji žele prestati i meni je trebalo kad mi je bilo najteže.