-
Ojla draga elin!
Ja tražila po pretražniku neku temu o pušenju, zato jer dok sam se jučer navečer smrzavala na balkonu između postova, a sve zbog cigarete, upitala sam se da li među ovim krasnim i odgovornim forumašicama ima i koja koza poput mene, koja je ponovo propušila nakon trudnoće i dojenja, pa vidim da ima!
A ti sirota pala i vidim podigla temu prije par dana
U je*ote kol'ko nas ima!
Bila sam baš kao cvijeta, dok sam dojila razmišljala sam o tome kako ću kad prestanem opet i bila sva :D zbog toga
Kao što je netko rekao, stvarno se je lako ponovo navući, nakon više od godinu dana nepušenja za par dana sam bila opet na 3/4 (tričetvrt, ne 3 do 4) kutije... Jedino što mi je bijeli walter postao prejak, pa sam se prebacila na puno skuplji Marlboro ultra (i štetniji, naravno, svi znamo da su light, super i ultra cigarete još štetnije nego obične)
Nije da sad pušim toliko, jer sam na bolovanju, pa sam cijeli dan s I i ne stignem-ali čim ga navečer uspavam, hopla!
Ergo, ja se sad spremam na ručak kod mame, koja bi me se odrekla da skuži da opet pušim, pa sam zapalila jednu ujutro i to je to, da se izvjetrim se i istuširala i oprala kosu pa sam fina mirišljava...
Često me opere bed kad razmišljam da smrdim na cigarete dok grlim i ljubim I, pa se nadam da će mi to biti dovoljno da prestanem i s tih par dnevno
Ali...ne još
Još se nije desio onaj famozni klik, o kojem je mislava tako lijepo pričala...taj klik je bio instantan kad sam rodila, sama pomisao na to da bi se maloj štruci približila i dala sisu smrdeći po dimu me je užasavala...Ali u trudnoći sam pušila skoro do pred kraj, smanjila jako ali eto neš ti opravdanja
Jednostavno nisam bila u stanju vizualizirati svoje dijete i do kraja skužiti kakvo mu zlo radim, bez obzira na opću educiranost o štetnosti pušenja
Ali čim sam rodila, postalo mi je kristalno jasno, tako da sam bez ikakvog problema prestala skroz, nikakve krize, ničega...
I onda za kojih 9, 10 mjeseci, opet sam počela misliti na cigarete, ali nisam djelovala, međutim kad je I praktički odustao od sise (čudak mali
), a ja se vratila na posao, op ispočetka
Ako ne bude snage volje, tješim se da će ionako biti zabranjeno ubrzo pušenje svugdje osim između vlastita 4 zida, a kod kuće kao što rekoh ionako ne stignem baš po balkonu cupkati-odnosno pod zadnje sjediti, jer zbog DVT ne bih smjela stajati...(vidiš, čak mi ni to nije bilo dovoljno da prestanem!)
I da, MM puši, ali nikad kraj I, bez obzira na minuse, mi oboje na balkon
I tata mi je pušio 40ak godina, pa samo jedan dan prestao i nikad više nije zapalio
Sad je kao leonisa, grozan bivši pušač
i da zna da ja opet pušim strijeljao bi me
Eto, toliko od mene, I se probudio pa trčim na puricu
Tebi i ostalim ovisnicama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma