-
Svatko može prestati pušiti, samo je stvar dovoljno čvrste odluke i dobrih razloga da se odluka donese.
Prije odluke o prestanku pušenja, svi savjeti su mi bili koma, sve preporuk e sam odbacila s mišlju "ma tko je ona/on da mi soli pamet", mijenjala sam program kad bi na telki bilo govora o štetnosti pušenja...
Ja sam otvarala treću kutiju... Odluka o prestanku pušenja kod mene je morala sazrijeti - dugo sam se spremala na nju.... Prvi korak je bio: pomisliti da bi....
Moji su razlozi bili slijedeći:
-bila sam izrazito mršava i nikako nisam mogla dobiti (i zadržati ) par kila
-bila sam ovisna (svega je moglo nedostajati, ali, navečer u 11 sati moralo je biti najmanje pola kutije u stanu; u suprotnom je nastupala panika)
-bila sam samoj sebi ružna: lice mi je bilo sivo, bez sjaja, kosti su mi virile na sve strane....
- bila sam samoj sebi smrdljiva - počela sam se tuširati po nekiliko puta dnevno jer sam osjećala da mi iz svake pore izvire smrdljivi znoj
-počele su degenerativne promjene na kralježnici....
-stalno sam bila virozna, šmrcava, stalno me nešto boluckalo ...
Ukrako - bljak!
Ne pušim sedmu godinu, osjećam se super, zaokružila sam se na strateškim mjestima, opće zdravstveno stanje mi se popravilo, jednostavno, zadovoljna sam sama sobom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma