Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 250

Tema: prestanak pušenja

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a ja sve češće razmišljam o tome kako će biti super kad budem prestala dojiti, kad si skuham kavu i zapalim cigaretu
    bila sam sigurna da mi cigareta više neće pasti na pamet nakon toliko nepušenja i ne znam odakle sad ove misli :?

iš-iš od mene, silo nečista

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

maria -
    kakva je situacija?

cvijeta -
    tako sam i ja razmišljala.
    pa opet propušila.
    pa si mislila kak sam bedasta jer mi je bilo dobro i bez cigareta.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

cvijeta nemoj si to dopustiti!
    po iskustvu meni bliskih osoba, 2. put je bilo teže odvikavati se. iako misliš; evo to nije problem, već sam jednom uspjela, pa uspjet ću opet. razmišljanje - samo jednu, pa samo još jednu, pa sad sam nervozna pa mi baš paše, pa neću se razbolit od 5 cigareta dnevno, ponovo se pretvori u kutiju dnevno.
    tako ponovo postaneš pušač i to onaj najgore vrste; koji tvrdi da on zapravo ne puši.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Podrška svima koji su odlučili prestati s tom odvratnom navikom. Mene je sram reći koliko sam pušačkog staža natukla prije nego sam prestala kad sam ugledala prvi plus na testu za trudnoću, prije skoro osam godina. Bilo je to iznenađujuće lak prestanak, nisam niti jednom poželjela cigaretu, nikakve krize, nikakve borbe snage volje i dr. Prva me trudnoća toliko zaokupila, sva sam bila u doslovno blaženom stanju i ni na kraj pameti mi nije bila cigareta, sama sam se čudila da je tome bilo tako, kao da nikada nisam niti pušila. Raniji su pokušaji prestanka bili znatno teži - najduži neuspio pokušaj trajao je preko 10 mjeseci nepušenja, a onda jedna pa druga i...Očito se treba poklopiti više faktora, odluka je važna, odnosno presudna, ali okolina i trenutna životna situacija nose svoje. Nije samo trudnoća kao stanje pomogla - pomogle su bitne promjene stila života koje je ona donjela (ne tulumariti do ranog jutra, ne konzumirati alkohol, ne ... dosta onog što je prije bilo važno a uz što je cigareta lijepo pasala palo je u drugi plan). MM je oduvijek nepušač i divim mu se kako je podnio tri godine života sa mnom kao pušačicom. Teško je prestati ako je na poslu ili u kući pušačka sredina i možda bi svi koji prestaju tu trebali pokušati preokrenuti situaciju (pokušati kolege koje puše nagovoriti na kolektivni prestanak i slično). Sretno svima, oni koji pokleknu, nek ne odustaju od ponovnog pokušaja, vrijedi truda.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

i,cure? kako vam ide? 8)
    ja proživljavam opaku krizu ali ne dam se-kutija gleda mene,ja gledam nju ...a u kutiji-lizalice ...one male coca cola lizike,to obožavam.
    zdebljat ću se ko malo prase 8)
    nisam zapalila duuuuugo,dugo...ne pijem kavu,umjesto nje si kuham zeleni čaj mada bez kave uopće ne funkcioniram ko čovjek ...ali,ako si natočim kavu,vući će me i k cigaretama,ovako je sigurnije i odmah se osjećam nekako zdravioje,poletnije,puna snage,kondicije..... :D

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bravo škorpijice :D

koliko ne pušiš?
    ti si se, kao i ja, prebacila na čaj (upravo pijem zeleni).
    ujutro si priuštim kavu, samo sam prvih 4-5 dana apstinirala od nje.

ako pofali zaliha, javi, šaljem kutiju lizalica i čaj po želji.

meni se isto počele kilice skupljati, tak da sam od četvrtka na un dijeti.
    osjećam se super, nikad bolje.

u kratkom roku sam donijela nekoliko važnih odluka, za sebe - nepušenje, prestanak grickanja noktića i najnovija je skidanje kila.

tako da vodim svaki dan male bitke sama sa sobom, i zasad pobjeđujem!

škorpijice, uz tebe sam!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mislawa,hvala ti na podršci,zbog onog tvog jednog posta mi se i desio klik u glavi
    ne pušim od 29.06.!!!!!! :D :D
    znači....9 dana
    ali,priznajem ,nervozna sam ko pas,grizla bi sve oko sebe...već sam se par puta zaletila po cigarete ali sam stala na vrijeme.
    ma uspjet ću ja to....moram...zbog sebe i svoje male djece

kako dugo ti ne pušiš? jesi imala napadaje gladi? (ja imam :/ )
    a kaj se tiče UN-ke...ne počne se od ponedjeljka? pridružujem ti se na dijeti,bodrit ćemo jedna drugu...bolje da počnem skidati prije nego nakupim dosta viška
    samo mi reci na koji topić moram ići...ne snalazim se baš ovdje

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

topic o dijeti bi trebao biti malo niže od ovoga.
    bila sam odredila ponedjeljak, ali sam krenula u četvrtak jer sam se skoro skljokala kad sam stala na vagu.
    tak da sam odlučila krenuti ranije dok ne skupim još koju kilicu.

ne pušim mjesec dana.
    u nedjelju sam imala prvu krizu.jako sam se nasekirala oko nekih stvari, došla mami na kavu (ona puši), i tako mi je došlo da si uz tu kavu zapalim!pa si mislim - nisi luda, kao da će problem nestati u tom dimu.
    i sjetila se one - jedna cigareta je previše, a ni tisuću nije dovoljno.

napadaje gladi sam imala i dok sam pušila, kod mene to nije povezano sa nepušenjem.
    uglavnom sam jela navečer, dok bi djeca legla, a ja imala mir i tišinu.
    pasalo mi je sve - red slanog, kiselog, slatkog......a nakon toga cigareta!

sad si fino skuham čaj, kapnem malo limuna i guštam u svom novom ritualu!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

danas sam poklekla ...ne znam kaj mi je došlo ali takva strašna želja za cigaretom i kavom nije me duuuugo ulovila :shock:
    zapalila sam,povukla tri dima i skoro pala u nesvjest :shock:
    u želucu mi je neka slabost....katastrofa!!! :shock:

definitvno više ne želim probati cigaretu-OGADILA MI SE!!!!

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

došla ti je želja, probala si, nije ti pasala, bacila si ju, zgadila ti se.
    treba znati slušati svoje tijelo, svoje potrebe.
    ti si uspjela u par minuta sve izbalansirati s jednom cigaretom.

sad mi se možeš pridružiti na topicu o skidanju kila.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure, ja se vama divim!

Ja pušim ima....15 godina bar :shock: a opet mi ne pada na pamet da prestanem.
    Ne dam si meraka, džaba sve...

u potpisu - bosanac (očito, jel)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nataša,meni je sad išla 14 godina a imam 27
    počela sam sa 13 godina,krala mami doma cigarete,sa fgrendicama se skrivala po livadi....u srednjoj školi sam umjesto gableca kupovala cigarete....imam više pušačkog staža nego netko tko je star 50 godina :shock:
    i sada mi je najednom proradio taj neki kliker.....kad malo bolje izračunam,koliko sam ja svega u dim bacila a mogla sam si kupiti neki autić za kojim težim od kad sam rodila treće dijete jer mi je muž privatnik i uvijek sam bez auta :/
    nisam kupila cigarete već 8 dana a pospremila sam si 8 puta po 15 kn,to je 120 kn :shock:
    mjesečno budem imala u kasici skoro 500 kn...
    za 500 kn danas nemreš bogzna kaj kupiti ali nije to mali novac da ga prašim u dim
    eeee,da mi je ta pamet bila prije 14 godina..... :?

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Vidiš, to ti je dobra računica, al svejedno...
    U najgorim krizama znala sam zapalit dvije tri dnevno, uz kafu,
    al toliki sam ( valjda psihički ) ovisnik da mi nikad nikad nije palo na pamet ni u šali da kažem - prestat ću :/

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure da se javim sa novostima: prekjučer pošizila jer sam popušila preko kutije cigareta. Rezultat = popušenih cigareta od srijede navečer (kad sam pošizila) do danas = 0 :D Ali pere me gadna kriza.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a ja postajem tužna-nemam para od nekupljenih cigareta,nemam cigarete,pere me kriza
    već sam u dućanu na kasi na jeziku imala riječ-jedan super lights ali sam se ugrizla za jezik i klela samu sebe kad sam izašla iz dučana

jeste čule da cigarete poskupljuju za 7 kn??? :shock:
    sad bih se najrađe dobro napušila prije poskupljenja i da onda budem mirna

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i ja čula da poskupljuju - pošizila kad sam čula + i ovo kad sam vidjela u srijedu koliko sam popušila. U jednom trenutku sam htjela otići po MC, ali sam još uvijek nepušač. Zakaj me drugi dan gore pere kriza nego prvi. Najgore od svega i glupa sam, kao da mi mozak ne radi (kaj previše mu je kisika, ne kužim 8) ).

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure i dalje ne pušim. Sad mi je već malo lakše, a čini mi se i da sam manje napeta. Ako do kraja dana ne popušim niti jednu cigaretu, ovo će mi biti drugi dan. Ako do ponedjeljka ne popušim niti jednu cigaretu, ja sam :D :D :D Javim se u ponedjeljak ili sam pobijedila ili izgubila bitku, ali ne i rat.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

o.k. vidim ja nema nikakve potpore, niti bar da bi me netko potapšao ili se naurgao. Svejedno, i dalje sam nepušač, danas već 5 dan. I sad kad sam to riješila idem se premjestiti na topic o dijeti (dobila 3 kile u 5 dana).

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

elin draga svaka čast ! uspjela si !:D

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala bubek, moram priznati da mi je drago vidjeti takvu porukicu, iako nisam zato prestala pušiti, ali nakon što ti je M rekao da kad ću već početi pušiti da prestaneš živčaniti, onda je ova porukica :D

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

elin, skidam kapu.

znala sam ja davnih dana da ti to možeš.

dođem s mora, i dočeka me ovako lijepa vijest..

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mislava hvala. Prijavljujem 2 tjedna bez popušene cigarete. I dalje se držim i mislim to održati. Neću pasti nikako, toliko sam se namučila. Ali vrijedilo je i vrijedilo je što u mislima nikada nisam odustala od toga da prestanem pušiti iako sam se stalno vraćala cigareti.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

elin samo tako hrabro dalje

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moja puna podrška kod prestanka pušenja
    Samo se sjeti kako pušači zapravo smrde i kako prenose loš primjer na svoju djecu, a i truju ih
    Budi hrabra

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj škorpion prvotno napisa
    a
    sad bih se najrađe dobro napušila prije poskupljenja i da onda budem mirna :mrgreen :
    apstinecijska kriza potiče kreativne ideje tj. razloge...i mene hvata želja iako nemam neki plan i bez problema prestanem na pra mjeseci, pa opet

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jedini razlog za nepušenje koji me uvijek drži jesu djeca...za ostalo uvijek nađem drugu stranu priče

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa
    Jedini razlog za nepušenje koji me uvijek drži jesu djeca...
    nažalost MM je još uvijek slijep na takve činjenice..žalosti me što ga moram tjerati da ide 2m dalje od mene dok šetamo sa malom jer on u šetnji uvijek puši
    pušači su prilično egoistični - ipak su njihovi gušti u pitanju, a to što drugima smrad smeta..boli ih đon

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

p.s. nemam djece, ali računam da nije riječ samo o pušenju pred djecom...nego i o dužnostima prema vlastitom zdravlju...od plodnosti, trudnoće...do vlastite starosti...ipak , svi želimo doživjeti odrastanje djece, a nitko pogotovo ni želi bolest i ovisnost o drugome (tj. djeci), a posljedice pušenja su jasne i dokazane...

Inače, nekidan je bila odlična Oprah s ovom temom, iako po meni Ameri malo pretjeruju, mislim da ipak noije tako teško da bi trebao gutati antidepresive, ali Amerikanci su u zadnjih nekoliko desetljeća zbilja smanjili broj pušača i učinili veliku kampanju oko svega, bar su podigli svijest...pa da nepušaču nije neugodno buniti se u društvu pušača (kao što je kod nas slučaj)

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bok!
    Evo pridružujem se klubu friških nepušaća! Danas dva tjedna jeeeeej!!! :D I za sad divota! Bila sam pušać sigurno nekih 15 godina, grozno.. mislila sam da nikad neću moć prestat, da će mi bit grozno blabla.. i znate kaj?!! Uopće mi nije grozno ni teško, kao da nikad nisam pušila! Isti dan sam ponovno počela trčat i nisam dobila ni kilu, zapravo skinula sam dvije! Stoga curke ajmo dalje!

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bravo Bašbaš!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bravo baš baš, ja već mjesec dana ne pušim i osjećam se super. To je super za ego, mislim prestati pušiti. Osjećaš se moćno - evo ja sam pobijedila tu naviku, sama svojom snagom volje i ničim drugim. Nikakve hipnoze, nikorette žvake i slične gluposti za odvikavanje. Ja sama sa sobom i pljuga - pa da vidimo tko jači 8) I dok je uvijek pobjeđivala pljuga, ovaj sam put ja pobijedila i ponosna sam na to što očito imam jaku volju.
    Ivana b, rekla sam ti u već nekoliko postova, dok kod kvocaš nemoj se nadati da će se ostaviti cigarete. To mora doći od njega, a tvoje jambranje ga samo još više učvršćuje u želji da puši. Zato mislim da bi trebala napraviti ovo: sjesti ga i reći mu odlučno da te smeta što puši, da mu to uništava zdravlje, da to košta i u konačnici da mu to oduzima vrijeme koje bi proveo sa djetetom i šteti djetetovom zdravlju. I da to bude to i ne reći više ništa na tu temu barem 2 mjeseca, pa da vidiš. Ja se spremam to učiniti sa svojim. Zanima me da li ću uspjeti. Bilo bi super da mome djetetu oba roditelja ne puše.

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cure bravo svaka čast!!
    elin ne mogu vjerovati da ga moje jambranje učvršćuje u želji da puši..probala sam ja i ovo drugo, sve se svodi na moj monolog, uopće nema dijaloga odsluša i promijeni temu!
    jedan od najžešćih nagovarača je njegov tata koji je pušio 36g i dobio rak štitnjače (sad je ok)..zar ga je morao rak dozvati pameti

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala hvala!! Btw i MM je BIO pušać do prije tri mjeseca nije me gnjavio tipa da prestanem pušiti. Jedno veće smo gledali tv i veli on meni joj daj nemoj se ljutit al smrdiš ko kuga!!! To je bio moj kraj pušenja! I stvarno sad tek kužim kak ljudi jako smrde po pljugama

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

cure, čestitam, bravo, bravo...

zanima me što je s našom škorpijicom, je li još nepušač

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ivana b, po mom iskustvu da, jer prestati pušiti možeš samo ako si načisto sa samim sobom da to želiš. Pogledaj koliko je meni trebalo, ali sam uspjela.
    Bašbaš, brijem da to sa smradom smeta samo žene i ja MM velim da smrdi, ali on ne tepe nego i dalje dimi i još meni veli da sam pravi friški nepušač
    Međutim, ja imam jedan ozbiljan problem, MM jako kašlje, baš kao pravi bronhitičar od cigareta i to mi se ne sviđa. Voljela bi da prestane zbog zdravlja i zbog toga što ide zima, a ja ne volim kad mi stan smrdi po cigaretama.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

elin steraj ga van pušit, pa nek puši i smrzava se!! Bu manje popušil, nebu mu se išlo van smrzavat! Zabrani mu da puši u kući, reci da ti užasno smeta!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma nije problem dio priče o pušenju na balkonu po zimi - ode on i sam, ne trebam mu posebno reći (iako nekada popuši koju i u kući) nego onaj prvi dio priče - kašlje kao bronhitičar. Malo se brinem zbog tog kašlja i htjela bi da prestane pušiti. Pokušati ću sa onim razgovorom što sam predložila ivani b, pa javim kako je prošlo.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

o.k. cure podižem. Kao što znate prestala pušiti prije nešto više od mjesec dana. I sad je opet frka, fali mi cigareta - kaj je to da li netko zna? Mislim, prestajala sam ja i prije, ali se želja nije javljala tako učestalo. Fino mi miriši cigareta i kava mi je prazna bez nje. Htjela sam i zapaliti neki dan i pitam MM kako bi bilo da zapalim. On mi je rekao nekaj kaj me otrijeznilo: "Bila bi fakat luda da nakon svega opet zapališ" I bi. A ja sam stalno kao u nekom ludilu, puši mi se do zla boga. Pomoć.

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Riješenje je vrlo jednostavno nemoj zapaliti. Negdje sam pročitala da ako ne zapališ u prvih 30 sek. želje za pušenjem prevladala si još jednu krizu. Dakle gledaj na sat.
    Ja ne pušim već 7 godina, a prestala sam jer sam dogurala do dvije kutije dnevno, dakle teški ovisnik. I mogu ti reći da sam tek nakom 4 godine mogla reći da sam se riješila ovisnosti, odnosno potrebe da u nekim situacujama ponovo zapalim.Znam kako vam je, ali isto tako znam kakav je divan osjećaj kada tvojim tijelom i mislima ne vlada šugava cigareta, stoga glavu gore i izdržite u svoj nakani.

PS:Jako je zogdno kada lovu koju si trošila na cigrete iskoristiš da se nagradiš koje kakvim sitnicama koje si uvijek željela ali su nekako završavale na kraju popisa za kupnju.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj grace, meni želja traje dulje od 30 sekundi. Ali ovo tvoje zakaj si prestala pušiti mi fakat pomaže. Pomaže mi sjetiti se zakaj sam prestala: i ja sam, kao i ti, bila teški pušač - pušila sam skoro 2 kutije na dan. I onda se sjetim koliko sam mrzila toliku ovisnost. Zato hvala, nekad čovijek izgubi iz vida ono za što se trudio.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

eli, skidam kapu! svaka ti čast, samo izdrži :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

eto me opet! od oduševljenja progutala slovo N u tvom imenu, umjesto elin ja napisala eli... pardonček....

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    o.k. cure podižem. Kao što znate prestala pušiti prije nešto više od mjesec dana. I sad je opet frka, fali mi cigareta - kaj je to da li netko zna? Mislim, prestajala sam ja i prije, ali se želja nije javljala tako učestalo. Fino mi miriši cigareta i kava mi je prazna bez nje. Htjela sam i zapaliti neki dan i pitam MM kako bi bilo da zapalim. On mi je rekao nekaj kaj me otrijeznilo: "Bila bi fakat luda da nakon svega opet zapališ" I bi. A ja sam stalno kao u nekom ludilu, puši mi se do zla boga. Pomoć.
    Ovak kod mene je to samo "stav" u glavi! Zamišljam sebe kao da nikad u životu nisam pušila, e sad stvar koja meni pomaže hm... malo će zvučat grozno, ali ja se samo sjetim raznoraznh bolesti na koje upozoravaju (rak pluča, jednjaka, grla....)! Vidiš meni cigarete ne miriše, baš suprotno smrde mi ko vrag i strašno me nervira kad izađem iz prostorije u kojoj se puši i skužim kak mi jako odjeća smrdi!!!
    Ajde nemoj pliiiiiz zapalit cigaretu, nedaj se! Pa kad pogledaš u svijetu se pušači tretiraju kao građani drugog reda! Evo sjeti se i toga!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj BAŠBAŠ.. prvotno napisa
    Pa kad pogledaš u svijetu se pušači tretiraju kao građani drugog reda! Evo sjeti se i toga!
    Daaa, na žalost, ovo mi je prvi put bio motiv da ponovno počnem pušiti i to nakon 5 godina što nisam pušila. Hvala Bašbaš kaj se trudiš motivirati me, ali nas dvije očito nemamo iste motive prestanka, osim onog da mi se sviđa kako mi stan i ja ne smrdimo.
    U principu se više niti ne sjećam kako je to išlo sa tim krizama prvi put, znam da sam ih imala, ali su mi se činile kraće i manje napete. Ili su mi se samo tako činile. A fora je da sam prestala pušiti drugi put na dulje vrijeme u trudnoći i kratko vrijeme dok sam dojila i nisam imala uopće tih kriza. Još uvijek sam nepušač i borim se. Pusa svima koje me hrabre da ustrajem. To mi sad baš treba.

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Držimo ti fige da izdržiš

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure hvala, mislim da je najgore prošlo i još sam uvijek pušač koji ne puši (moram si ovo ponavljati kako bi shvatila ozbiljnost svega). Danas mi se manje ždere i općenito mi se manje jede slatko i nemam osjećaj da se ne mogu nigdje smjestiti na više od 10 minuta.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cure saljem vam veliku podrsku!!!

saznala sam da sam trudna.
    popusila sam zadnje 4 cigarete i rekla- gotovo je.
    nakon 12 godina. ajde nek je 10 ovisnickih.
    pusila sam kutiju/kutiju i pol na dan.
    proslo je vise od 3 godine.
    i danas mi dodje da ju zapalim, ali onda samo pomislim na sav taj smrad.
    ne kazu bez veze "najgori su bivsi pusaci"

samo hrabro naprijed!

(moj stari je prestao nakon 33 godine. moja baba u osamdeset i nekoj.....)

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da podijelim svoje iskustvo s vama. Pušim od prvog srednje. Pauze sam pravila u trudnoćama i tijekom dojenja a sve ono između i nakon pušila sam u prosjeku pola kutije. Nekad više,uglavnom i manje. Zadnja pauza je trajala preko 2 godine, sad pušim možda 7,8 cigareta na dan. Nikad u životu nisam kašljala od cigareta, imala one gadne ispljuvke isl..
    Nekidan sam moralaslikati pluća i šok.Imam prava pušačka pluća, to je toliko uočljivo na slici da mi se gadi sveukupna situacija. Pa sam malo razmišljala, raspitivala se.. Na kraju sam zaključila da su mi pluća u komi jer sam pušač od svog prvog dana života. Naime,moj otac puši po dvije,tri kutije dnevno i mi smo oduvijek živili u njegovom dimu. Otud meni moja gadna pluća. Eto. Nadam se da će ovo moje iskustvo utjecati bar na vašu odluku da dimite vani, dok na kraju ne prestanete pušiti.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Trina, moram te potpisati.
    iako nisam slikala pluca, ali to znam jer sam od prvog dana uz cigaretu.

sokirala sam se kad sam gledala snimku snimljenu 9mm mog 2. rodjendana a na snimci pusi moj stari, moja baba, moj tetak, moj didaujo, neki prijatelji od staraca....a soba 6m2.

mogu reci da sam ko klinka mogla fakat dosta preroniti u jednom dahu.
    onda sam se sa 25 sokitrala kako ne mogu ni dva zamaha.
    vec drugo ljeto uzivam u dugom ronjenju na dan. preporodila su mi se pluca.

a da ne govorim o svim onim mirisima. no na zalost i smradovima.
    njusim kamione nekoliko ulica u daljinu. ko u trudnoci.

eto, nadam se malo poticaja

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    cure saljem vam veliku podrsku!!!

saznala sam da sam trudna.
    popusila sam zadnje 4 cigarete i rekla- gotovo je.
    Zamalo sam ti čestitala ... na trudnoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •