Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: U koje doba dana u setnju s bebom od 20 dana?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno U koje doba dana u setnju s bebom od 20 dana?

Prije nego sto idem prekopati Internet, recite mi, iskusne mamice, u koje doba dana preporucuje se da mala beba ide u setnju (u kolicima)?
    Koliko sam onak povrsno cula, da onda prije 6 po podne kao ne bih trebalo na suncu i da do 6-tog mjeseca zivota sve te kreme protiv sunca nisu preporucljive, jel tako?
    Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa u principu priča je ista kao i uvijek: tijekom ljeta poželjno je ne izlagati se suncu od 10 do 16 sati (s bebom možeš i produžit koji sat).

a kad se ide vani onda su obavezni šeširići, kremice (mi smo koristili babylove faktor 50, a još nije bio napunio pola godine i nismo se spuštali na plažu prije 18 sati)

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kreme za sunce za tako malu bebu nema! Vecina ih je radena za djecu od 6.mjeseca , tako da ti ne bi preporucila mazati bebu icim. Najbolji ljek je izbjegavanje sunca! Tanka majcica dugih rukava i duge gace bit ce dovoljne uz suncobran . Mozes i sesiric , ali jos je mali , pa ce mu vjerojatno padati.
    A setnja je najbolja ujutro do 10 i navecer oko 19h , ali imaj kod sebe uvijek neki pokrivac jer ljetne veceri znaju biti varljive.
    Ako izlazis po jacem suncu onda biraj mjesta i ulice di ima vise prirodnog hlada.
    I jos , sunceve zrake se odbijaju od mora , pa mozete biti i u hladu , a izgorit.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pošto smo ionako ranoranioci šetamo rano ujutro. tada je friško po mu odgovara. što se tiče krema za sunčanje bolje ih izbjegavati, al ako baš moraš izaći na vrelo sunce sa djetetom bolje stavi. eto mi smo imali situaciju da sam morala biti na suncu, dobro da sam ga namazala jer bi bio opečen kao i ja, a ovako njemu nije bilo ništa, a kad smo stigli kući sam ga istuširala i sve 5. imali smo i šeširić, suncobran i sve gore navedeno, al mislim da ipak pocrvenio.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Kad je mami ugodno za šetnju, onda je i bebi.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Kad je mami ugodno za šetnju, onda je i bebi.
    baš tako!

a meni je bilo ugodno u svako doba dana (a i noći).
    naravno da nećeš upeć bebu u sunce, ali uz dobru zaštitu od sunca (ne mislim na nikakve kreme. mi ih nismo koristili) sam šetala i u pučno podne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •