Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: luda sam

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno luda sam

moj mali sad ima 28 mjeseci. pokušavam smanjiti dojenje i uspjela sam na jednom dnevno. on zapravo više ni ne traži prek dana, uspavam ga tako što mu pričam, počeo je spavati cijelu noć, samo ujutro traži cicu i dobije ju.
    prije negdje 2-3 tjedna sam pila klavocin, jer sam dobila mastitis. sad osjećam opet na drugoj cici. nisam mu dala cicu dan i pol i opet zastoj, boli me. pa poludit ću, kako prestati bez tog prokletog mastitisa??????????????

kak ste vi prestale postupno, da niste imale zastoj? čitam priče o uspješnom prestanku i zavidim vam
    ja čim smanjim, odmah bukne mastitis. a ne želim piti bromergon..

a mali je zbilja spreman, ne znači mu cicanje više niš i mogli bi prestati bez nekakvih trauma za njega..

nisam pametna

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A da li se izdajaš onda kada mu ne daješ cicu?

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

probaj se izdojiti tek toliko da popustiš napetost u dojci. ako pretjeraš sa izdajanjem, to će biti znak tvome tijelu da i dalje proizvodi mlijeko.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne izdajam se uopće, nemrem ništa izdojiti na pumpicu, jedino ručno mogu izdojiti par kapi. samo malom dam cicu jedanput dnevno i to je to. ne znam, stvar je u tome što mi se, ako preskočim, tj pokušam prorijediti, odmah začepi kanal, pa je to muka živa.
    nisam znala da se nakon 28 mjeseci mogu imati takvi problemi, mislila sam da je to vezano samo za početak dojenja, kad su cice prepunjene.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj clio180 prvotno napisa
    probaj se izdojiti tek toliko da popustiš napetost u dojci. ako pretjeraš sa izdajanjem, to će biti znak tvome tijelu da i dalje proizvodi mlijeko.
    da, u tome je stvar. zapravo se vrtim u krug. kad osjetim da mi sekanal začepio i onu bol i težinu, dajem malom da to pocica. i tako zapravo on samo još više navuče mlijeka. uf..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj clio180 prvotno napisa
    da, u tome je stvar. zapravo se vrtim u krug. kad osjetim da mi sekanal začepio i onu bol i težinu, dajem malom da to pocica. i tako zapravo on samo još više navuče mlijeka. uf..

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=238&Show=1492

kod vas vjerojatno postupak smanjivanja do potpunog ukidanja bude trajao duže,
    dobar ti je savjet dan, samo se malo izdoji, da prođe napetost (a i to je proces koji traje, mislim smanjenje) ali očito da mali voli cicati još uvijek...

razmisli da li želiš doista prestati odmah, polako, ili samo smanjiti

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

trax, hvala ti, znam da nije ovo topic za zahvale i da ti je teško, ali ako je tvoj spreman, onda će valjda i moj biti

uvijek sam čitala kako imaš cicavca do faksa, a i moj je takav... pa eto, ti si mi svjetlo

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mali unatrag 2 tjedna prospava cijelu noć, sjećam se kak sam rekla ¸da ću napraviti tulum kad se to dogodi
    i prek dana više ne traži, zna se zaletiti da se počne umiljavati i smijuljiti i dragati cicu, ali to mu je iz fore. gleda moju reakciju, jer ja uvijek prasnem u smijeh.

nego, sad sam pričala mužu kak sam doživjela samo ružne reakcije od strane liječnika kad sam rekla da dojim dvogodišnje dijete. evo i danas jednu. užas...išla sam podignuti antibiotike i bromergon za svaki slučaj. bromergon ne kanim piti, barem ne još za sad. a antibiotik za svaki slučaj ak se dogodi kao i prošli put, da dobijem gnojnu upalu.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

trax, kak si znala da je spreman?

potpis: očajna majka cicavca do faksa i nespavača

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne znam, nekak skužiš da te više ne traži cicu. prije par mjeseci, kad sam dolazila s posla, primio me za ruku i vukao u fotelju da se sjednem, pa da on može cicati. sad se zaleti u mene, pa se grlimo i ljubimo, ali se ne sjeti cice. niti kad sjedim više ne žica.
    niti ne žica za uspavljivanje navečer, zaspi pored mene, ja mu pričam, mrak, pa se na kraju namjestimo i zaspemo. nekak skužiš da mu više to nije napeto

a za noćne podoje sam mislila da će biti mučno, ali trajalo je otprilike tjedan dana. plakao se po noći, pa sam mu nudila vodu, budio se par puta i tokom par dana je bilo sve manje plača. sad se probudi malo prije 6 ujutro i to mu dam da si pocica..
    bilo mi je zapravo puno lakše nego što sam mislila. tak da ima nade i za tebe

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    trax, kak si znala da je spreman?

potpis: očajna majka cicavca do faksa i nespavača
    i mi smo još cicavci
    smanjujemo polako, tj. on se zaigra, pa zaboravi, pa mu dođe... uglavnom, kada se sjeti, ja mu dam.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo, mi ne cicamo već 5 dana. izbacila sam i jutarnje dojenje. prva 2 jutra sam se malo izdojila i to je sve. ne bole me cice, za sad nema mastitisa i mislim da ću proći bez bromergona i bez antibiotika

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi šest dana , sve je ok prošlo. ako te bole cice, preporučam hladni kupus

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

super
    ne bole me cice, samo ako stisnem, onda osjetim. sinoć sam se kod tuširanja malo izdojila, jer sam osjetila napetost. koliko mi je sad lakše...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •