mm je već dva mjeseca vani, i doći će na go tek u rujnu...
mališa je to super prihvatio, čujemo se tel.3-4 puta tjedno, mališa priča s njim, stalno ga spominjemo, slikamo se i snimamo filmiće za tatu...
vrlo rijetko se rasplače što ga nema (možda svega par puta), ali odmah prihvati objašnjenje da tata radi daleko i da će doći kad završi posao...
ali zadnjih nekoliko dana je nastao drugi problem - traži tatu u drugim tatama u parkiću...
neki dan, igraju se mališa i mali prijatelj, a kraj njih smo tata od malog i ja... i mališa se zaleti i vikne mu - vidi me tata! čim je to rekao, lecnuo se, nasmijao i dotrčao meni i ponovio - vidi me mama... tata od prijatelja se nasmijao i mališi je to postala fora - pa mu je povremeno namjerno tako dotrčao, i onda bi se fakinski nasmijao
jučer - opet u parkiću, skočio je i tata od jedne curice mu je rekao bravo i ponudio ruku da da 5 - mališa je to bez razmišljanja prihvatio, i onda je nastavio trčati do tog tate po pohvalu čim bi nešto napravio (spustio se po toboganu, skočio...)
oba puta sam ga zaustavila, objasnila tko su i što te tata, gdje je njegov tata, i da to nije ok. prihvatio je, i odmah ih je počeo zvati striček xx, ali vidim da traži tatu...
već neko vrijeme preferira konobara u kafiću od konobarice, prodavača u dućanu od prodavačice, obožava majstore, poštara, dostavljača pizze...
nisam to prije povezivala, ali sad mi je to tako očito...
ne znam kako reagirati, što i kako mu reći...