-
moje prvo ljetovanje sa B je bilo s njegovih 8mj..koliko se ja sjecam ovak je izgledalo
spavanje u sobi sa mrezicom na prozoru i u uticnici onaj "prirodni" baygon - na suprotnoj strani sobe do njega.
od obleke 4 bodica bez rukava su se totalno ofucala od stalnog pranja jer bi se zmazao odmah kak sam ga obukla
a bilo je tak vruce da je eventulano za vecernju setnju imao carape i hlacice na nogama...
pelene na plazi, hmm, ponekad da, ponekad ne, u moru nikad, kupao se nekoliko puta dnevno koliko sam mogla ja izdrzati jer je cudo pravo morsko bice - kad udje u more ne bi van pa da morski psi plivaju u plicaku, nikad izmedju 11 i 17h. cesto je znao zacoriti u hladu na palzi, ali obavezn ou kolicima jer je kao vec uhodani puzac cim bi dosao na rucnik pobjegao ...to nam je bila najomiljenija igra - hvatanje po plazi (sljunak, kamencici, borove iglice, svo smece o podu su bile naaaaaaaajbolje igracke, nema do toga
)
e da, DM kremica babylove faktor 50 od prvog dana, vratio se iste boje kao sto smo i otisli, kapa obavezno cak ponekad i u moru, do plaze lagana majcica kratkih rukava (nisam imala srca obuci ga u nesto deblje)
to bi bilo to...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma