Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: trudnica koja je pala :-(

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno trudnica koja je pala :-(

Uzas, jucer ujutro kad sam htjela da izadjem iz tramvaja na stepenicama mi se izvrnula noga, ali nisam pala, nego sam se docekala na ruku i srecom bili su ljudi koji su uspjeli da me uhvate, srecom nisam pala na guzu ali sam nogu povrijedila, otisla sam u ambulantu jer me noga uzasno bolila, i pocela je oticati i nisam mogla na nju stati, uputili su me ortopedu, ali posto mi ne mogu slikati nogu (jer sam u 12 nedelji), stavili su mi gips i rekli da dodjem za sedam dana..mene uzasno brine da li je sad sa mojom trudnocom sve u redu, i da li sam povrijedila bebu, pitala sam med.sestru da li trebam ginekologu, rekla je da ne, jer nisam svom tezinom pala, da li je neko imao ovakvo iskustvo, i da li se trebam brinuti...ljubim vas

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nemoj se brinut, pa nije tako strasan pad, je da si nogu sredila ali po opisu nije strasno za bebu.

ako ces bit mirnija podji ginekologu, radje jedan pregled vise nego par dana vise zivciranja i brige

ja mislim da ce sve bit u redu.

moja mama se sa mnom skotrljala niz skaline i pala na stomak doduse u 8 mj. trudnoce i sve je na kraju bilo u redu. evo me zive i zdrave, pisem ti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve u redu!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a joj, nadam se da ce noga brzo proci

bebi najvjerojatnije nije nista, ali ako ces biti mirnija otidji na pregled

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja teta je u trudnoći doživjela slično. Srećom, sve je prošlo bez posljedica po bebu. Nadam se da će tako biti i u tvojem slučaju i želim ti da noga čim prije ozdravi!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne brini, dočekala si se na ruke, nisi udarila tijelom
    za svoj mir možeš otići ginekologu, ali bi sve trebalo biti u redu
    ja sam s 30 tjedana pala ne trbuh i kotrljala se niz nizbrdicu i sve je bilo ok, nisam nigdje ni išla

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bebe su dobro zaštićene u maminom trbuhu.
    Dočekala si se na ruke, pa mislim da je ok.
    Neće štetiti da odeš doktoru ako ćeš ti tako biti mirnija.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam u 37. tjednu pala, bilo je sklisko, ja u japankama. Pala na dupe, niš mi srećom nije bilo.

Doduše, idući dan napuknuo vodenjak, dan kasnije rodila. Ali rekla je neonatologica da to nema veze s padom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moja mam je 2 puta gadno pala u trudnoći, jednom na trbuh , drugi put na leđa, jednom je i prokrvarila

eno ti rezultata u avataru lijevo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam u 34. tjednu pala na stepenicama, ono baš sam tresnula cijelim tijelom, dočekala se na guzicu i desnu nogu podmetnula pod lijevu. Išla odmah na UZV, hvala Bogu ništa nije bilo.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I moja je mama pala pravo na trbuh i krenula se ljuljat kao posušalo, prije nego se uspjela ustati. U trbuhu sam bila ja, i garant sam pomislila "cool". Mislim ga tvoj pad nije ugrozio bebu, ali kako i druge forumašice kažu, ako si zabrinuta, trkni negdje na UZV, ako možeš sa nogom u gipsu. I naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz oporavak.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I ja sam pala prije tri tjedna (sad sam 37.-38. tjedan). I to dosta gadno - natukla sam cijelu lijevu stranu tijela, raskrvarila oba koljena i dobar dio lijeve potkoljenice i stopala. Lijevo koljeno me još sad boli. Nisam nikamo išla, bebu sa, sve vrijeme osjećala, a sljedeći je pregled pokazao da je sve u redu. Mene je šokiralo nešto drugo - pala sam nasred Ilice - a nitko, ali baš nitko mi nije priskočio u pomoć! Kamo ide taj svijet!

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Mene je šokiralo nešto drugo - pala sam nasred Ilice - a nitko, ali baš nitko mi nije priskočio u pomoć! Kamo ide taj svijet!
    OT - to mogu vjerovati, svako malo čujem takve priče i strašno sam zgrožena i ljuta.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da te utješim, i meni se dogodilo!

Ginekolog mi je rekao da je beba u trbuhu dobro zaštićena i da je važno da nisam prokrvarila. Pregledalo me na ultrazvuk, sve ok i beba se rodila kasnije do termina.

I ja mislim da jedan pregleda neće škoditi, čisto da budeš mirnija, da se smiriš!

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mi smo napravili totalku na autu, nikome nije srećom bilo ništa. Ja sam bila tvrdoglava i brinula se tjedan dana umjesto da odem na pregled
    Vjerujem da je sve u redu no bit ćeš puno mirnija ako te pregleda ginekolog.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i ja sam imala sudar sa 6 mj trudnoće, drugi dan ipak otišla na pregled jer me malo bolio trbuh, ali sve bilo ok, samo sam istegnula mišić.
    Rekao dr. da su bebe skroz zaštićene u trbuhu i da bi to trebao biti stvarno gadan udarac da se nešto desi.
    kako su cure rekle, ako se brineš,otiđi na pregled, radi svojeg mira. Meni je bilo lakše.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam prije par dana pala na stepenicama , ni sama ne znam kako mi se okliznulo i također sam se dočekala na ruke, tako da nisam baš svom težinom na guzu.
    U prvoj trudnoći sam po ledu pala na stomak koliko sam duga i široka i Luki ništa.
    Bebice su dobro zaštićene unutra, ali svakako savjetujem pregled za svaki slučaj.
    Ja idem sutra

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja sam pal u 39. tjednu, dočekala se na ruke i koljena, taman išli s pregleda.
    Natukla sam koljena pa sam stavljala led ali bebu sam osjećala tako da nismo išli kod doktora. Ako ćeš biti mirnija nazovi doktora i pitaj, za svaki slučaj

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam u 6. mjesecu trudnoće pala cijelim tijelom u stranu na peronu ispred vlaka - nije mi bilo ništa, ni meni ni bebi. Samo su me svi iz vlaka vidjeli, pa me bilo sram.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj samba prvotno napisa
    Ja sam u 34. tjednu pala na stepenicama, ono baš sam tresnula cijelim tijelom, dočekala se na guzicu i desnu nogu podmetnula pod lijevu. Išla odmah na UZV, hvala Bogu ništa nije bilo.
    i ja ovako. i još sam jednom pala, nasred korza, nekako sam se saplela i tras cijelom težinom na pod. nekako na bok. isto sam išla kod doktora da budem na miru.

bome, oko mene su se isti čas svi ustrčali.

Maza avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

upravo sam prije pola sata zapela stomakom za vrata - kavku kad sam nespretno otvarala vrata.U momentu me zabolilo pa se sad brinem da li sam mogla naštetiti bebi ikako? U 37 tjednu sam.
    Bebu osjećam al' se užasno brinem....

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Maza, baš mi je žao I meni se događaju nespretnosti iako sam tek u 29.nedelji.
    Ali mislim da nemaš razloga za brigu. Ne možeš ti bebeku tek tako naškoditi.
    Znaš i sama da su oni unutra jako dobro zaštićeni
    Ipak, ako imaš sumnje i straha, javi se sutra dežurnom ili kakvom drugom giniću.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa
    Ipak, ako imaš sumnje i straha, javi se sutra dežurnom ili kakvom drugom giniću.
    x

ali beba je jakojakojaaako dobro zaštićena

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

molim brzi odgovor!!!!!!!!!!!!!
    maloprije me moja curica od 2g drmnula s koljenom u stomak a trudna sam 20 tjedana....dosta jako me drmnula pa se sad brinem za bebu u trbuhu....ne osjećam još uvijek stalne pokrete tako da po tome ne mogu ocijeniti pa me samo zanima šta vi mislite....
    u ponedjeljak me je ići na redovan pregled u gin....
    hvala svima!!!!

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vidim da nema tako grozne price kakva je moja. S princezom sam mirovala u krevetu 2,5 mj. 31.12. Usla u 37. Tj I dr mi rekao da sad mogu na noge I sve kao prije.
    Na novu godinu popodne skocili do mojih a prije toga do kumova, bio je snijeg, cak I led I mm me cijelo vrijeme drzao, pred autom me pustio I okrenuo se pozdravit s kumom.
    Ta sekunda je bila dovoljna da mi se noga oklizne na mjestu I pala sam ravno na trbuh svom tezinom.
    Skoro sam se onesvjestila od soka I straha, skocili smo jos mojima cestitati I onda u bolnicu.
    Cijelim putem sam plakala, nisam mogla doc k sebi. CTG, UZV I uvjeravanje dr da je sve ok s bebom.
    Pribojavala sam se cijela 2 tjedna ipak dok se nije rodila I dok se nisam uvjerila da nema strgane ruke I noge.
    Sad kad se tog sjetim mi je malo smjesno I nakon toga svega stvarno vjerujem da je beba super zasticena, ali u tim trenucima nije lako

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam u 7 mjesecu trudnoće pala niz stepenice, ali ne na trbuh nego na trticu i noga mi se podvinula. poskliznula mi se japanka po rubu. nakon toga sam pala na nekoliko sekundi u nesvjest valjda od bola, straha ili šoka. muž i šogorica su me odnijeli u krevet i odmah sam bila bolje.
    nisam išla doktoru, nisam nikom čak ništa ni rekla (nije pad imao veze ni sa trbuhom i ni sa bebom) i bilo je sve pet.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i meni se desio pad, bila sam negdje cca 8 tjedana.
    setala sam sa psom, dosla do livade gdje je bilo jos pasa i moj se poceo natjeravati sa jednom velikim psom.
    taj veliki je trcao kao lud, i u trku se zaletio i zabio meni u noge.
    pala sam ko pokosena, ravno na guzicu.
    malo sam se pridrzala rukama ipak pa je udarac bio jako lagan, ali sokirala sam se...
    s bebom je bilo sve ok.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tina parada - ako te moze utjesiti, mene je moj sin s laktom drmnuo u trbuh, bila sam cca 30tj trudna. i to je svom snagom skocio na njega, mene je zabolilo. bebica u trbuhu je do tad spavala, a nakon tog lakta je totalno podivljala, nekih 5 min je rostala po trbuhu. malo sam se zabrinula, ali je sve ispalo dobro, Lorena se rodila ziva i zdrava, i nista joj nije bilo.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tina parada - ako te moze utjesiti, mene je moj sin s laktom drmnuo u trbuh, bila sam cca 30tj trudna. i to je svom snagom skocio na njega, mene je zabolilo. bebica u trbuhu je do tad spavala, a nakon tog lakta je totalno podivljala, nekih 5 min je rostala po trbuhu. malo sam se zabrinula, ali je sve ispalo dobro, Lorena se rodila ziva i zdrava, i nista joj nije bilo.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo prije 2 sata sam se skljokala niz stepenice, noga mi se oskliznula i refleksno sam se laktom od zid pridržala i oderala ga dobrano, u biti dobro sam amortizirala pad jer sam samo čučnula, al svejedno sad očekujem kad će se krenuti mrdati da se malo smirim. Sad sam u 22 tjednu. U utorak idem na UZV.

Kad sam bila s Damirom trudna, negdje u 35. tjednu sam isto pala niz stepenice, al puno jače, na guzici sam se spustila kao u crtiću, usput oderala cijelu ruku i nogu, sutradan imala pregled, bilo je sve ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •