Nije on učinio neka čuda s djetetom, kad dijete ima više poteškoća, nitko ne očekuje čuda… pregledao je dijete, poslao ih na neke dodatno testove, dao joj savjete i mišljenja (bili su sluđeni, dijete je imalo alergije - nema toga na što nije imao – na gluten, na sve životinjskog porijekla, na većinu voća i povrća… jako je malo dobivalo na kilaži, s 2 god je bilo veliko kao dijete od godinu dana)… Ne znam zapravo sve detalje oko liječenja, ali navela sam to kao primjer da mi se on čini kao stvarno zainteresiran pomoći kad mu se netko obrati, i odmah ti odgovori… i frendica je bila jako zadovoljna s njim, i uvijek ga hvali.

Ja sam i njegove odgovore na forumu shvatila kao – zbilja će dati stručan odgovor roditeljima koji postave konkretno pitanje… a da je bezobrazan, bezobrazan je. Al kad izvučeš bit iz neke njegove sulude forum komunikacije, uvijek čovjek može iščitat što misli i naći stručan savjet. Tako da me sve to navelo da mu i ja pišem. (Da sam manje na forumu možda bi stigla prekucati nalaze . Šalim se imam još razloga zašto ću mu pisat iza nove godine).