-
Kombinirana AS 9-35 iz Neckermanna
Potrebna mi je sjedalica za drugi auto. Vid trenutno ima blizu 17 kg, pa sam mislila kupiti kombiniranu da se bar jos malo vozi svezan pojasevima od sjedalice. I nasla sam jednu u Neckermannu, pa me zanima jeli tko kupio tu sjedalicu ili barem vidio?
Mozete mi slobodno i preporuciti nesto.
-
-
Osoblje foruma
mislim da je netko nedavno zvao i da im sjedalice nemaju atest
-
A neka druga kombinirana?
-
Pisali smo već o tim AS. Aj malo pretraži starije postove.
-
Jel Bebe Confort Trianos jedna opcija? De vidi u pretrazniku.
-
Nisam uopce skuzila da ima cijeli topic o tome.
Vidjela sam one upite o kombiniranim sjedalicama 0-18kg, ne znam kako su mi ove vece promakle.
Puno hvala.
-
ima bebe comfort, jane, a mislim da sam vidjela i na gracovim stranicama da imaju kombinirane
-
Trianosa vise nema na webu Turbolimaca.
Ali vidjela sam Brevijevu i Camovu kombiniranu i odustala skroz od kupnje kombinirane sjedalice.
Kod Camove se dijete uvijek veze pojasom od auta, od minimalne do maksimalne kilaze.
Brevijeva ima posebne pojaseve za grupu 1, ali mi se ne svidja nacin pricvrscivanja sjedalice u auto. Mozda sam nesto propustila, ali cini mi se da uopce nema nikakve kopce (kao sto je crvena kopca ili H kopca) koja bi sjedalicu ucvrstila da se ne mice. I s gornja strane pojas jednostavno ide preko naslona, nema nikakav utor.
Na kraju sam ipak kupila sjedalicu grupe 2+3, ali cu se potruditi da Videka sto manje vozim u njoj dok ne nabaci 18kg.
-
Zaboravila sam dodat, mogla bi moderatorica ovaj topic obrisat ili spojit s vec postojecim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma