Više neznam kaj da radim očajna sam totalno...uglavnom mali ima 4 mjeseca. nakon carskog reza već prvi dan imala hrpu mlijeka al i hrpu problema. Uvučene bradavice, prepunjene dojke, kvrge i istiskivanje istih (najbolnije iskustvo u životu). Al nam je unatoč svemu cickanje super išlo. Kad sam došla iz rodilišta dobila mastitis temp itd. al sve prošlo jerbo sam se zainatila i mali postal prava buhtla sam od mojeg mlijeka. Prošla ja i malu školu dojenja i uspješno odoljevala 'savjetima' da mu dam vode, čaja da mi je dijete žedno i tak to. I bila ponosna na sebe i sisavca.
Pošto sam imala i nakon podoja pune cice izdajala sam se jer bi konstanno curilo tak da sam s vremenom uspostavila ravnotežu ponude i potraženje i izdajalicu s vremenom sve manje koristila.
Mali više nije bil debeljuco i počeo sporije dobivat na težini.
Cicu par puta povuče i okrene glavu. Tak nekoliko puta dok ne dođe do let downa onda cica minutu dve dok to ne prođe i gotovo. Naravno da je i živčan od toga. Kad ja stisnem cici vidim da sve manje ide van tak da mi se čini da je to gotovo.....a ja nebi da je to tak....nisam imala nikakvi dodatni stres u životu nit mu davala adaptirano jednostavno mljeka ima užasno malo i nedovoljno...kaj napravit