Biznis neće biti sezonski jer i za prohladne zimske dane imam rješenje .
Dilat ćete postove poštovanog Mujice ,plaćenika iliti glasnogovornika duhanske i farmaceutske industrije .
On sugerira da je štetnost od pasivnoga pušenja zanemariva , pa ovisnici neće prozračivati zadimljene pušačke domove i u njima će uvijek biti toplo .Osim toga djeca i svi ukućani će biti lagano omamljeni dimom , pa neće niti osječati hladnoću .
U nepušačkim domovima primjenjivat će se njegova teorija o poželjnom minimalnom fizičkom zlostavljanju , te će se svi ugrijavati laganim šamaranjem i ostalim udaranjima , a vodeći pri tome strogo računa o tjelesnoj masi zlostavljača i zlostavljanoga , njihovom dobu ......
Sve si mislim da poštovani liječnik nema kakve veze sa policijom , jer oni ponekad koriste njegove odgojne metode strogo pazeći da su u granicama dozvoljenog .
3. Ja sam malo različitiji od Vas , pa mene oblije hladan znoj i podilazi jeza od sadržaja stručnih tekstova erudita Mujice .
Ne znam radi čega mi je u ovom trenutku na bolesni mozak palo ime Josepha Goebbelsa (1897-1945) , ozloglašenog ideologa Trećega Reicha
Na svršetku ovog mog maloumnog proznog pisanja evo malo i retardirane poezije :
Po adresi se zna,
iz Vrapča sam ja.
Ulovili su me kak čitam Mujičine uradke,
pa su na brzinu sazvali brojne sastanke.
Strogo mi zabraniše svaki izlazak ,
i u zajedničkim prostorima boravak.
Tužili su me i dušebrižniku mom ,
on mi se zaprijetio egzorcizmom .
Branio sam se da je autor tekstova liječnik ,
rekli mi da lažem,jer je pisac nehumani lik .
Savjetujem da se svi Mujičinih edukacija klone ,
pošto je njemu normalno da dječica suze rone