Citiraj rinama prvotno napisa
Da se mene pita ja bi automatski da se ovaj prijedlog provede u djelo, ali...morat će proći još puno,puno vremena da dođe do toga, nažalost .
Ne kritiziram one koji puše, svako odlućuje za sebe, ali bolno je to kaj za djecu i nepušaće ne postoji druga solucija, već u totalu izbjegavati prostore u kojima se puši. No to i nije problem, ali eto npr. moja djeca nisu u Subotu išla na svadbenu većeru dragih nam prijatelja, jer bar 70% uzvanika puši i ne želim da su u tome dimu cijelu većer.
Bili smo nedugo u kazalištu Trešnja i gledali Oliver Twista, na sredini predstave dva glumca zapale cigaretu, jer je to u programu i zadime nas u prvih pet redova dok si reko keks, a pošto M. ima astmu morali smo napustiti predstavu.
Neznam kaj da velim, mene to jako smeta, s jedne strane imam dozu razumijevanja i za pušaće, ali kako stvari stoje za moju djecu nema nitko.
Poštovana Rinama ,
fala Vam na podršci

Narodna poslovica veli da prva lasta ne čini proljeće , a ja sam siguran da ste Vi , kao prva roda , vjesnica zakona o zaštiti djece od pasivnog pušenja .

Nema razloga za Vaš pesimizam u svezi vremena potrebnog za donošenje zakona , jer svaka akcija za dječje zdravlje se uvijek realizira u najkraćem mogućem vremenu

Čestitam Vam na razumnoj odluci kojom ste djecu zaštitili od zadimljene svadbe .U subotu je bila i svadbena večera moje najstarije bisernice i moram pohvaliti sve pušaće jer su poštivali dogovor te dimili samo na friškom zraku

Kaj se tiče pušenja glumaca u sklopu predstave za djecu ,to je skandalozno i za svaku osudu .Možda je mecena kazališta tvornica duhana .
Predlažem bacanje ravnatelja na stup srama , a to znači da mu pošaljete novinare radija 101 , pa nek javno objasni taj sramotni postupak .
Parlament show
Ponedjeljkom od 10:45 i četvrtkom od 16:45
...jedna je od najslušanijih emisija RaDiJa lOl. Emisija se zasniva na pitanjima slušatelja iz bilo koje sfere života. Pri tome slušatelji ostaju anonimni, a oni imenuju osobu od koje traže odgovor, s mogućnošću da ponuđeni odgovor prokomentiraju u idućoj emisiji. PaRLiaMeNT SHoW traje oko 50 minuta
Pitanje možete postaviti u živo tokom emisije na
tel.01/ 4891101 i 4891102 ili ga napisati na njihovoj stranici
http://www.radio101.hr/?section=9&page=2&item=6

Kao klinac i ja sam imao astmu i još se sječam strašnih napada kada nisam mogao doći do zraka .U pubertetu su svi simptomi nestali i do danas se nisu vratili .Morski i planinski zrak su melem za pluća , pa ako je ikako moguće neka bude čim više na tim mjestima .

Vama i Vašim najdražima želim odlično zdravlje