žao mi je kaj sam pročitala ovu temu. Evo ja sam pušač koji nikada, ali nikada nikoga u okolini ne terorizira svojim pušenjem i uvijek, ali uvijek kad hoću zapaliti cigaretu pitam ljude da li smijem. U blizini djece nikada ne pušim i to jako pazim. U automobilu ne samo da nikada ne pušim, nego ne dam niti drugim pušačima da mi puše u autu (moje se dijete vozi u autu, a dim cigareta je teško izračiti). Prije nekih 10 godina sam prestala pušiti i to je trajalo 8 godina i onda sam opet počela baš zbog ovakvih ljudi koji teroriziraju druge sa nepušenjem i tog pomodizma da onaj koji puši je drek, a ti si pravi čovjek jer ne pušiš. Da se razumijemo, smatram pušenje štetnim, ali da ću ja zbog toga terorizirati druge . Što se tiče trudnoće: prestala u potpusnosti pušiti i kratko vrijeme dok sam dojila, a onda opet počela i dan danas se grizem zašto sam to učinila. Budući sam opet u fazi prestanka pušenja, a ovakvi nepušački teroristi me strašno nerviraju, kloniti ću se ovog posta. Znam zašto ne želim više pušiti: novac, zdravlje, više vremena provedenog s djetetom, i da odlučila da ću joj svaki dan staviti 14 kuna na štednju (to je cijena kutije cigareta). To je to od mene.
I još nešto, Mama mia, pridruži mi se na topicu prestanak pušenja. Ja sam u onoj prvoj fazi kad sam prestala pušiti prije 10 godina prestala 1 dan prije ispita na faxu. Ajmo prestati skupa.