-
I meni se dogodilo....
Tek sam sad vidjela ovu temu pa razmišljam dal da nešto napišem ili ne jer jednostavno se ne želim ni sjećati....Radila sam u privatnoj firmi kao trgovac,udala se,ostala trudna i sve kao ok,dok nisam postala prozivana da moram nositi kutije,da ne smijem zabušavati...Nakon 4 i pol mj.trudnoće odlazim na komplikacije zbog toga što ne smijem sjesti,noge počinju oticati.Trudnoća je bila uredna do samog poroda.Rodi se maleni anđelčić koji nas je nakon 4 dana života zauvijek napustio
Poslodavac me vraća na posao nakon dva mjeseca (kao čini mi uslugu),zapravo druga cura je ostala trudna pa mu je bilo super što ne mora novu obučavati već je mene pitao da se vratim.Ja naravno sretna i zahvalna se vraćam nakon 2 mj poslje carskog reza na posao.Za 6 mj.ostanem trudna ponovno,izgubim bebu na početku trudnoće,2 tj.na bolovanju a šef se pita dal ja njega mislim nazvati i pitat dal ima mjesta za mene da se vratim iako mi je ugovor još 6 mj.Vratila sam se na posao al mi je rekao da mi neće više produžiti ugovor,što znači da sam čekala otkaz.I dobila sam ga iako sam u međuvremenu ostala trudna.Bilo mi je dosta ponižavanja,tad ga je nazvao moj suprug i rekao da čemo se žaliti....i on me ponovno prijavi do 45 dana prije poroda stim da me je maltretirao da dolazim svaki mj.potpisivati ugovor.Sada me na ulici ne poznaje,kaže da sam mu skratila život za 5 gidina,da sam ga razočarala,da kad sam mu rekla da sam opet trudna je skoro sletio s ceste,a ko je mene pitao kako sam kad mi je dijete umrlo!Ma da ne nabrajam,mogla bi do sutra.Hvala Bogu danas imam svoje dijete živo i zdravo i ne bi mjenjala svoj život ni za jedan posao na svijetu.
-
Mamalela: ne nasjedaj na glupu retoriku!
On zamalo skrenuo s ceste :/ , nek ode na psihijatriju se liječit i nek da otkaz na to radno misto, (a da ne govorim o mobitelu u vožnji), ako nije u stanju vodit posao...neš ti problema, radiš u trgovini, ne bi da si jedini dječji kardiokirurg u državi, pa će se operacije odgađati....
doći će neka druga cura i biti sretna šta ima šansu raditi, bar neko vrime....odvratan je, ali, nije jedini, nemoj se nervat zbog budale i ne daj da te isprovocira i nabije ti osjećaj krivnje...ako ćemo o tome, tko će nam plaćati mirovine ako nitko ne bude imao djecu?
Ma kretena, ako si već dobila otkaz, onda nemaš šta izgubit nego ga prcaj u mozak kad ga budeš srela drugi put...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma