bog cure, molim za bilo kakav savjet!ako je vec bilo sličnih tema, molim administratora da preusmjeri post. Ovako, radim već više od godinu dana u državnoj firmi, i mada nam manjka kadra, stalno mi produžuju ugovor na određeno vrijeme.
Prije nekoliko mjeseci imala sam zdravstvenih problema (komplikacije u trudnoći/ missed ab/upale usljed oslabljenog imuniteta) i svaki put po povratku na radno mjesto stekla dojam kako sam "problematična". Nedavno je za iste poslove i za istu stručnu spremu, raspisan natječaj za rad na neodređeno vrijeme. Mada ja u potpunosti zadovoljavam kriterije, ravnateljstvo me uopće nije obavijestilo o natječaju, što smatram da su trebali jer sam jedina u ustanovi zaposlena na određeno.
Podnijela sam molbu, pa me zanima da li itko od vas cura zna, da li moja ustanova može primiti nekog drugog, a ne mene? Najgore od svega je sav taj stres u kojem sam sad, pogotovo jer bih htjela kroz naredne mjesece, raditi na ponovnoj trudnoći...
Bojim se da ako ravnateljstvo uzme nekog drugog za rad na neodređeno, da mi ne bi uručili otkaz jer eto..."kakve im koristi od mene, kad ću možda ponovno ostati trudna" (daj Bože)
Molim vas, pomagajte, dok nisam izgrizla sve nokte...