Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Spajanje i pripajanje vrtićkih grupa

ely avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Spajanje i pripajanje vrtićkih grupa

Dakle, kao i svake godine, u našem vrtiću ponovo rade istu stvar... Dio djece pripajaju nekoj drugoj grupi kod drugih teta.
    Moje dijete ide 2,5 godine u vrtić i sad će mu ovo biti 4 par teta :evil: (ako ne računam zamjene kojih je također bilo poprilično).

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ely, svako malo se raspravlja o ovome, koliko god teško bilo mi roditelji moramo shvatiti da i tete imaju pravo na godišnji odmor, da je njihov posao specifičan i (moje osobno mišljenje) premalo cijenjen, ljetna dežurstva su neminovna, kada smo odlučili da će nam djeca ići u vrtić/jaslice prihvatili smo određena pravila.

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=62518

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=59728

Možeš nastaviti na nekom od ponuđena dva topica, ovaj zaključavam.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ely je pojasnila o čemu se radi, ne o spajanju grupa tijekom ljeta već o spajanju grupa i mjenjanju teta neovisno o dežurstvima.

Topic otključavam, nadam se da će se javiti netko sa sličnim iskustvom ili neka od naši insiderica koja će ti pomoći savjetom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kod nas će se to dogoditi na jesen. Meni paše jer će tako biti manja dobna granica među djecom.

ely avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Još da se nadovežem.. tete su također ljute zbog toga.
    Razumijem da je teško organizirati sve to i da je velika potražnja za mjestom u vrtiću ali.. ovo stvarno nije način.
    I još k tome, nema nikakve službene obavijesti nego onako... čuješ slučajno u hodniku. Masu roditelja ni ne zna nego na jesen kad dođu... traže gdje će ima sad biti dijete :?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

na svu sreću mojem se djetetu to neće desiti ali će jednu grupu u našem vrtiću rasformirati pa će pola klinaca doći u našu grupu a pola u neku drugu, moj ivan prelazi iz jaslica u vrtić i mijenja jednu tetu, na žalost, ipak, barem mu jedna poznata ostaje...

ja bih isto bila luda kad bi to napravili sa našom grupom
    kod nas je problem što samo jedna grupa ide u školu a dvije jasličke se sele u dio vrtića gdje su vrtičanci pa treba osloboditi dvije prostorije

:/

kod nas su uredno održali sastanke vezane za te promjene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •