-
Da li ga dati u vrtic?
Zaista ne znam sto da uradim. Ian ima 2 godine i 4 mjeseca i do sada nije bio u vrticu. Ja sam bila s njim doma do njegove prve godine, a poslije smo imali cuvalicu. Prva cuvalica je bila sjajna, ali poslije 9 mjeseci joj se mama razbolila od Alchajmerove bolesti i, naravno, pocela je nju cuvati. A od tada su poceli problemi sa Ianom. Nikako nismo mogli naci adekvatnu osobu (vec sam i pisala o tome): prva je bila gestapo i on se tada naucio braniti tako sto je poceo udarati sve oko sebe (do tad je zaista bilo sve ok), druga je bila samo 2 dana kod nas i rekla kako joj je Ian tesko djete za cuvanje i ova treca je totalno aljkava i ne savjesna oko brige iako joj ponavljam bar 5 puta dnevno sto sve treba napraviti. I sad je dosla Iva. Jako puno se razmisljam da li da ga damo u vrtic (radi se o Montesori vrticu) posto zaista nemogu naci osobu za cuvanje "po mjeri". Dvojba mi je oko toga sto je iva jos jako mala (nema mjesec dana) i bojim se raznih bolesti koje bi mogao Ian donjeti. Naime, Ian do sad je samo jedanput pio antibiotik i dvaput imao visoku temperaturu. Nije vakciniran (osim bsg) i mislim da ima relativno dobar imunitet. Ali me vise brine Iva.
Koja su vasa iskustva? Mozda i nemam razloga za paniku (mozda je to vise panika sto necemo biti toliko zajedno), ali dobro bi mi dosla vasa razmisljanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma