Evo, svima mamama pitanje, kako ste proslavile djetetov npr. 2. ili prvi ili 3. rođendan, koliko je bilo ljudi, gdje, koliko vas je to koštalo, gdje ste naručivale tortu ako jeste?? :?
Naime, moj muž bi najrađe 2.djetetov rođendan dočekao doma i to: ja on, dijete i eventualno krsna kuma, i samo torta, i ovo za krsnu kumu je upitno. Nikog ne bi zvao, to je njemu samo opterečenje, oko organizacije svega toga, eventualno čišćenja stana, pa pripremanja klope, trošenja novca na tortu i opčenito na sve zajedno.Samo se izživcira.
Ja naprotiv, uživam u tome, jedva čekam da mi dođu gosti( kao za prvi ročkas), čak sam pozvala svoju vjenčanu kumu iz Splita (ja sam iz ZG) i doći će, te susjedu s kojom sam jaaako dobra, a njegovog vjenčanog kuma sam ja pozvala, i rekao je da naravno da će doć, da ja to nisam napravila, MM nikad nebi, kao što ne znam uopće hoće li pozvati svoju sestru i nećake.
Mislite da je ovo pretjerano s moje strane što želim oko 6 meni dragih ljudi, ne računajući dva nećaka?
na kraju bi nas bilo oko 10-11 po mojoj želji, sa slavljenikom.
E, ako bi nas toliko bilo, stan od 50-ak kvadrata je malo skučen, restoran ne bi jer je skupo, ne znam di ste vi organizirale ročkase, a da vas nije puno došlo? Možda neki bolji kafić? Ako ne naiđem na ništa drugo, onda u stanu, jer mi je to najeftinije.
Hvala na savjetima!!![]()