-
Proslava rođendana
Evo, svima mamama pitanje, kako ste proslavile djetetov npr. 2. ili prvi ili 3. rođendan, koliko je bilo ljudi, gdje, koliko vas je to koštalo, gdje ste naručivale tortu ako jeste?? :?
Naime, moj muž bi najrađe 2.djetetov rođendan dočekao doma i to: ja on, dijete i eventualno krsna kuma, i samo torta, i ovo za krsnu kumu je upitno. Nikog ne bi zvao, to je njemu samo opterečenje, oko organizacije svega toga, eventualno čišćenja stana, pa pripremanja klope, trošenja novca na tortu i opčenito na sve zajedno.Samo se izživcira.
Ja naprotiv, uživam u tome, jedva čekam da mi dođu gosti( kao za prvi ročkas), čak sam pozvala svoju vjenčanu kumu iz Splita (ja sam iz ZG) i doći će, te susjedu s kojom sam jaaako dobra, a njegovog vjenčanog kuma sam ja pozvala, i rekao je da naravno da će doć, da ja to nisam napravila, MM nikad nebi, kao što ne znam uopće hoće li pozvati svoju sestru i nećake.
Mislite da je ovo pretjerano s moje strane što želim oko 6 meni dragih ljudi, ne računajući dva nećaka?
na kraju bi nas bilo oko 10-11 po mojoj želji, sa slavljenikom.
E, ako bi nas toliko bilo, stan od 50-ak kvadrata je malo skučen, restoran ne bi jer je skupo, ne znam di ste vi organizirale ročkase, a da vas nije puno došlo? Možda neki bolji kafić? Ako ne naiđem na ništa drugo, onda u stanu, jer mi je to najeftinije.
Hvala na savjetima!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma