mi slavimo po 2 dana kod kuće i imamo "dane otvorenih vrata" :D

budući da smo tako proslavili jednoj i drugoj curki prva 2 rođendana i krštenja, organizacija je sasvim uhodana

gosti prvi dan: bake (komada 2), dide (komada 2), MM-evi i moji braća i seka s boljim polovicama i klincima, vjenčani kumovi i krsna kuma
(taj dan je malo veća gužva, ali zapravo se svi i vesele vidjeti tako na hrpi)

gosti drugi dan: prijatelji i bratić svi s klincima

organizacija :
1. MM i ja kupimo sokove, vino, nareske, kruh i napravimo francusku salatu od velikog pakiranja(prve godine smo radili 3 različite hladne salate, ali smo poslije odustali) i koju kilu kavice

2. jedna baka radi tortu, sitne kolače i kiflice
3. druga baka radi drugu tortu i pripremi par plehova lazanja (koje onda samo zapečemo)
4. moj buraz napravi lonac neke fantastične hladne salate po vlastitom izboru
5. krsna kuma je na krštenja donijela torte

tanjure koristimo papirnate/plastične, kao i čaše i vilice, tako da samo pobacamo

drugi dan goste otprilike "naručujemo" prema dobi djece, uglavnom ni u jednom trenutku ne bude prevelika gužva

najveći "problem" cijelog projekta je spremanje stana

jedino se torta i svjećice pušu/reže s bakama i didama radi slikanja, ostalo je sve kako kome paše

jedne godine je na D. ročkas bila strašna vrućina pa smo nakon klope i torte svi otišli van na kavu i djeca u park na igranje, pa su se gosti prije puta vratili još malo "okrijepiti"

cijena ne znam kolika je jer veliki dio na sebe preuzmu bake (kao i truda oko cijele pripreme - klanjam im se do zemlje), ali u svakom slučaju totalno podnošljivo (čak i u vrijeme kad sam ja bila na samo 1600kn porodiljnog što nam nije pokrivalo ni kredit), ali zadovoljstvo je nemjerljivo :D :D