Evo, mi planirali za ročkas oko 10-ak ljudi, a sada ne znamo hoće li ih biti i troje. naime, sestra od muža se razbolila, ima temp. 39, a mislila sam da povede i svoje dvoje djece, a rođendan je za 4 dana. Moja vjenčana kuma neće doći iz Splita, ( ja sam iz ZG)jer joj dolazi neka frendica koju nije vidjela 4 god. baš ovaj vikend, a i vruće joj je putovati po ovom vremenu s autom. Vjenčani kum sa curom je rekao da će nam javiti, ima neki roštilj ovaj vikend sa curom je planirao, pa će još vidjeti. Moja najbolja frendica će možda ovaj vikend u Rovinj, ali nije sigurna., pa će mi javiti u petak, a ročkas je u subotu.
I konačno da ne zaboravim krsnu kumu, koja je rekla da će doć , pa je moram nazvati da je podsjetim.
Sve smo obavijestili 3 tjedna ranije, osim sestra koja se razbolila i frendice koja možda ode u Rovinj, kojoj sam rekla danas, 4 dana ranije, jer nisam planirala da ona dođe radi malog prostora, a kako sada će biti sigurno najmanje jedan čovjek manje, onda sam nju zvala.
Na kraju, ja ne znam kakav će to ročakas biti, valjda samo ja, MM, slavljenik, krsna kuma i suseda, koju sam pozvala još prije 2 tj. , moram je podsjetiti.??!! :?