-
frogica- ako imaš dvorište ili u blizini park pozovi djecu s kojom se druži tvoje dijete i kupi par sokića i vidjet ćeš da će biti super.
Inače mi tak slavimo ročkas od sina. U 6 mj. je slavio 3 g. + njegov frend 4 g. i pozvali smo hrpu djece s kojom se inače druži na igralište ( imamo i dvorište, al tam je bilo blato ), okitili sjenicu s balonima i raznim đinđama ( da smo bili u dvorištu bili bi na običnoj klupi, a balone bi povješali po drveću ). Bilo je cca 15 djece ( trebalo ih biti 25 al smo zbog kiše promjenili datum, pa nisu mogli ) i hrpa odraslih, a mi smo imali 2 torte ( svaki klinac svoju ), 3 velika paketa štapića, 3 velika čipsa, 4 pak mješanih grickalica, 6 x 2l cole, 6 x 1,5 l čaja,6 l soka , kava + mlijeko i 36 sokića na slamku. Izgleda jako malo ali hrpa je ostala i zato sam ti to i napisala ( mi smo za prvi potrošili basnoslavni iznos a nije bilo niš bolje- osim što se to pretvorilo u nešto sasvim drugačije od dječjeg ročkasa), dječji rođendani ako se rade baš za djecu nisu skupi a djeca se super zabave ( dobro tu je još trošak čaša, tanjura, vilica i sitnica ali mi smo bez torte svaki dali oko cca 300 kn, a još nam je i ostalo
). Najvažnije je da je bilo super klincima :D. Mi danas idemo na takav ročkas na igralištu. Bit ćemo 1-2 h vani ( bili bi tak i onak ), puhat će svječice, popit sokić i iskakati se i bit će super.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma