Roćkas mu je 5.7, danas bio, na kraju je bio vjenčani kum sa curom i suseda, eto. Bilo je ok, mali je bio cijeli dan uzbuđen, znao je šta se dešava, ja sam mu sve rastumačila, tako da je preskočio popodnevno spavanje ( obično od 12-15),nije mogao od uzbuđenja, gosti došli u 15 i u 16 sati, sve bilo super, igrali se s njim, plesali, i on zaspao u 17 : 30, prije torte i puhanja svijeće!ja se sjetila u zadnji tren, šta sad, a torta, svjećice? Taman kada je zaspao mi iznijeli tortu i slikali se s njim onako zaspalog na tatinom ramenu., a svijeću sam ja ugasila.
No sutra mi možda dolazi krsna kuma na ostatke torte, jer danas nije mogla, pa si mislim da onda puhne u tu svjećicu!
P.s. suseda je odgodila more radi ročkasa od Dominika, jer joj je to važnije, a krsna kuma nije mogla odgoditi dežurstvo mada sam njoj rekla prvoj za ročkas, tj. 2. mj. unaprijed, a susedi 2 tj. unaprijed. Suseda mi rekla da ona svom kumčetu nikada nije još dosad preskočila ročkas, a kumče ima 23 godine, te da bi krsna kuma treblala biti prisutna, da to nije baš lijepo od nje!! :?