Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Panel zavjese

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Panel zavjese

planiram staviti panel zavjese i trenutno sam u fazi traženja ponuda od salona zavjesa..no, danas u Baumaxu slučajno vidim da postoje gotovi paneli raznih dimenzija, vodilice tj. karniše s dva, tri kanala..+ more sitnih komadića koji se kupuju odvojeno...totalna sam zbunjola, al kad izračunam više bi se isplatilo kad bi kupila to u Baumaxu i sama smontirala.Zanima me je li netko to radio sam, korak po korak..o čemu treba voditi računa?
    dimenzije su Š 190*V275 i na to bi trebali ići paneli przirne zavjese i paneli neprozirni obzirom da su to balkonska vrata na kojima nema roleta, pa da ubijem dvije muhe odjednom
    mislim 3 panela prozirna i tri neprozirna da će biti ok :/ , ako su oni po 60 cm, neće se preklapati a ovih 10 cm ću dobiti na karajevima gdje nema stakla, tj. gdje je okvir od prozora :/
    svaka ideja i komentar je odbrodošla

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nitko nema savjet, ideju?takve zavjese... :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Te panel zavjese su 245cm a ti imaš visinu 275. Šta ćeš sa ovih 30cm? Spuštati strop na tom dijelu? Mislim da su svi ti paneli neprozirni.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

šta nema dužih? :/ nisam mislila spuštati strop i mislila sam dati u salonu zavjesa da mi sašiju prozirne zavjese -panele, a ove neprozirne kupiti ...hmmm sad si me bacila u brigu....problem i je u tome što ja imam iznad balkonskih vrata (koja su standardna)svjetlarnik do stropa i nemam pojma kako i kojom vrstom zastora to riješiti... :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Panel zavjese u Baumaxu su ti samo 245x60. Ostalo su rolo zavjese. Bila već milijun puta jer čekam da dobiju bijele pa nikako

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi kupili u Ikei. Dužina im je mislim 3 m, pa ti režeš na duljinu koja ti treba.
    Ima raznih dezena...pogledaj na njihovom webu. Zavjese se zovu KVARTAL

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Panel zavjese

Citiraj pužić prvotno napisa
    , ako su oni po 60 cm, neće se preklapati a ovih 10 cm ću dobiti na karajevima gdje nema stakla, tj. gdje je okvir od prozora :/
    svaka ideja i komentar je odbrodošla
    Mi smo postavili tako da i s jedne i s druge strane prozora malo prelazi vodilica /panel preko zida. Dakle, uzmeš panel više i dužu vodilicu. Btw. ikeine vodilice su u 2 dužine a imaš za kupiti i posebnu pilicu kojoj prepiliš vodilicu na željenu dužinu..

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne mogu uzeti dužu vodilicu jer su balkonska vrata na zasebnom zidiću i mora baš biti da dimenzija koliko su vrata, dalje nema zida...
    a ništa, ostaje mi salon zavjesa da oni to sve smisle i izrade po mjeri i naravno naplate papreno..ali da budem bez zavjesa :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •