i naravno sav svoj sadržaj istovarila u istoj............![]()
H E L P !!!!!!!!!!!!
i naravno sav svoj sadržaj istovarila u istoj............![]()
H E L P !!!!!!!!!!!!
Joj, Mare! Ne znam je li dovoljno očistiti mašinu iznutra i filter. Ja bih zvala servis i pitala, zlu ne trebalo.
mm ne smije znati jer mu je ta mašina kao drugo dijete....![]()
počet će hiperventilirati i naricati i nabijat mi krivicu veličine Himalaja.....ali moooja candy aaa klase itd itd itd
moram to izvest tajno dok je na poslu![]()
( ne brinite mm ne čita forum, dapače ima urtikariju od foruma)
sutra doduše idem na izlet, morat ću to nekako izvest u četvrtak
Pusti jedno ispiranje na prazno, i na kraju očisti filter, pa ako treba, ponovi postupak.
Oprosti, ali moram:maria71 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
A sad "tehnikalije". Ajde prvo očisti filter (gurni unutra malo prste pa pokupi sve što se da). Onda zatvori i stavi u mašinu neki stari ručnik ili nekaj. Odvrni program za ispiranje i ostavi da odradi. Izvadi ručnik/vatever i pogledaj ima li na njemu biljnih ostataka (oprosti, opet moram). Onda ponovo očisti filter i tako redom. Do jutra si gotova.
Hm...a veš će ti lijepo mirisati![]()
Ne bi trebalo biti ništa. Cvjetići se u vodi fino smrve...
Ponavljaj ispiranje dok se ne očisti, a ako prestane bacat vodu, očisti filter i opet nastavi sa ispiranjem.
Ak misliš da je lavanda strašna, dođi vidjet kak izgleda veš mašina nakon pranja MM-ovog radnog odijela zamrljanog od mazuta.
Sad znaš gdje ćeš spremiti zimsku garderobu![]()
Koj ti je vrag bil da pereš veš? Bolje da to ipak TM-u ostaviš 8)
Ja mislim da ništa ne bude perilici. Ostavi ju da vrti ispiranje u prazno, izvadi filter, vidi jel što ostalo i bok. Neće valjda TM u forenzičare![]()