Imamo poklon bon u Phillipsu od 500 kuna, a treba nam nova pegla pa me zanima kakvi su vam dojmovi i jesu li njihove pegle ok. Može biti i skuplja od 500 kuna, rado bih kupila nešto stvarno dobro. Po mogućnosti - da pegla sama dok ja![]()
Imamo poklon bon u Phillipsu od 500 kuna, a treba nam nova pegla pa me zanima kakvi su vam dojmovi i jesu li njihove pegle ok. Može biti i skuplja od 500 kuna, rado bih kupila nešto stvarno dobro. Po mogućnosti - da pegla sama dok ja![]()
Mi smo doma imali običnu Phillips za 100 kn. I moram reći, sad kad nisam više s mamom da je to najbolja pegla s kojom sam peglala. Lagana da je ni ne osjetiš. Ima paru, šprica vodu, ne zahtjeva neko održavanje.
Neka skuplja varijanta, vjerujem može biti samo bolja.
ja imam philips peglu (dobili ju na poklon i nemam pojma koliko je kostala, al sigurno nije bila skupa)
na paru je, sprica vodu i super pegla, ali pusta vodu. prije nego se zagrije i kad ju ugasim kapa voda iz nje i naravno da me to zivcira![]()
model je GC2520
postoji ''stroj za peglanje'' (ne znam kak da to nazovem). izgleda ko ves masina i kao umetnes ves unutra i destiliranu vodu i to ti opegla ves...vidjela sam to u KikiLoli prvotno napisa
al ja se sve bojim da bih s tim imala vise posla nego da rucno peglam![]()
I vjerojatno košta više od 500 kuna.![]()
kosta 8000 kuna!!
![]()
al sam htjela napomenit da ipak tako nesta postoji![]()
ja imam GC 2510 i prezadovoljna san imam je više od godinu dana, dobila sam je na poklon od mame, koštala je oko 300kn.
evo moja se zove phillips mistral long life2415, to je prava za tebe.
na paru je i ja sam zadovoljna s njom. kvalitetu je jadna dokazala tako što je preživjela jedno 3745 padova, mali ima poseban pik na nju, a radi još ko vekerica.
htjedoh gore reći ne pegla sama, ali je dugovječna.
Misliš, predamnom je dug život pun peglanja![]()
Ja imam Azur Precise 4330 prije 2,3 godine je koštala 800 cca kuna, ali meni nije žao platiti dobru peglu jer nerado peglam, ali peglam.
Izgleda da koju god uzmeš od predloženih, ne možeš pogriješiti. Meni je još važno da je pegla teška, s laganima nećeš opeglati do jeseni.
Moja philips pegla je koštala cca 750 kn prije 1 god. Zadovoljna sam al mislim da bi mogla peglati za te novce i malo bolje.
ja s phillipsovom zadovoljna
koštala negdje 570 kn (ima je u par boja... roza, žuta...)
super mi je
još da sama pegla![]()
Ne znam imaju li sve njihove pegle teflonsku presvlaku, ali ona koju ja imam odnedavna ima, koštala je 250 kn (prijateljica rekla da je takvu platila 700 :shock: ), u nju ide obična voda jer ima nekakv sustav za samoskidanje kamenca i najbolja je koju sam u životu imala. Mala, lagana, a pegla ko luda. Još da hoće sama!
imam philipsovu peglu , i okej mi je
platila sam je cca 450 kn, bila je na nekakvoj akciji, mada izgleda glomazna laka je za rukovanje...
Ja imam Philips Elance 3100 i kupila sam je jer mi je i predhodna bila Philips i bila sam super zadovoljna