Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: stvarno mi treba savjet

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno stvarno mi treba savjet

kako će za dva mjeseca doći moja prekrasna bebica a ja još nisam ništa kupila (osim par sitnica) planiram ovih dana u kupovinu. kako živim u zgradi bez lifta, uz glavnu prometnicu jednim dijelom bez nogostupa već vidim da će mi šetnje predstavljati veeeeeeliki problem (pogotovo s kolicima). htjela sam kupiti maramu ali sam stvarno šeprtljava s tim vezanjem pa sam gledala i neke druge mogućnosti. npr.:

http://www.turbolimac.com/Products/T...-97010417.aspx

ili ono što bih ja

http://www.turbolimac.com/Products/T...-93230908.aspx.

od koliko mjeseci opće dijete može u klokanicu? dajte mi neki savjet jer sam stvarno neiskusna. hvala

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ustvari od početka me je mučilo za klokanicu a POGOTOVO za ovu nosiljku to što beba nekako neprirodno visi ( kao da se stalno spušta dolje). čitajući vaše postove o tim temama vidim da to i je tako pa mislim da ću se definitivno odlučiti na maramu. samo se nadam da se zbog moje šeprtljavosti neće ti čvorovi odvezati. nego da potvrdim, u maramu dijete može od rođenja???

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

joj hvala, moram priznati da me hvata panika. nisam baš tako neiskusna (čuvala sestrino prvo dijete, pomagala oko blizanaca, odgajatelj po struci) ali sve ono što nisam paničarila u trudnoći sad je stisnulo
    valjda je negdje moralo

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja u onu prvu koju si linkala nikako ne bih stavljala malu bebu. ja sam koristila klokanicu, ali ako ću imati drugo dijete sigurno idem na maramu.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja kupila maramu i super mi je ...na duge staze. ako idemo na planinarenje ili negdje di se ne može kolicima obavezno malu stavimo u maramu i super je. fakat se najbolje rasporedi težina, ni ne osjećamo je.
    ali kad mi treba na kratke staze i kad sam sama...joj, presmotana sam da bih je vezala. sva se spetljam sprtljam...komedija! i to sve za 10 minuta nošenja?! :/
    od frendice smo naknadno kupili sling. uvijek mi je u košari od kolica, spreman za akciju kad se malena hoće nosat. uzmem je i hop ubacim i spremne. čak i ja smotana sasvim se dobro snalazim sa slingom.
    ipak, sling nije ko marama, nakon nekog vremena krepam, bole me leđa i tako... Možda sam za otpis?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je recimo obratno
    imam i sling i maramu. maramu zavezem za sekund, dok se sa slingom mucim i mucim i na kraju mi L skoro pa ispadne iz njega (nikako da skuzim kako je namjestit da joj guza ne propadne nakon nekog vremena)
    a sling je krasan. plavi

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma, ne boj se marame
    Tolko se izvještiš nakon kratkog vremena, da bi je valjda jednom rukom mogla zvezat, vjeruj mi

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj cuckalica prvotno napisa
    meni je recimo obratno
    imam i sling i maramu. maramu zavezem za sekund, dok se sa slingom mucim i mucim i na kraju mi L skoro pa ispadne iz njega (nikako da skuzim kako je namjestit da joj guza ne propadne nakon nekog vremena)
    a sling je krasan. plavi
    Ja se isto nikako ne snalazim sa slingom, marama mi je puuuno draža.

sanjaneo, i ja sam imala sličnih dvojbi. Mislila sam, što ako ju kupim, pa bacim novce ako ne uspijem skužiti što s njom, ali to mi je najbolja investicija u zadnje vrijeme.
    Vjeruj mi, nemaš se čega bojati, stvarno se vrlo brzo ispraksiraš.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Iako ova tema nije vezana za ono što mene muči.......i ja stvarno trebam savjet, pa molim vas pomagajte!
    Nikako se ne mogu odlučiti za kolica, tj. ima ih puno koja mi se sviđaju, ali svakima nešto fali.
    Ukratko, trebamo lagana kolica koja stanu u mali prtljažnik (Fiat Punto), znači najbolje kišobran tipa?! Najviše nam se sviđaju trokolice ali trokolice su uvijek teže, barem one koje sam ja vidjela. Autosjedalicu ću posuditi od sestre tko da bi kupili duboka kolica koja zadovoljavaju ove kriterije. Još jedan važan kriterij je i cijena, tj. do max. 2500-3000 kn i neke neutralne boje...
    PP Plico su Ok, ali nekako prklasična, Loola mi se jako sviđa ali su malo preskupa, quini speedi su baš lijepa ali jako teška....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nela, pa topica o kolicima i dvojbama oko istih imamo cijelu hrpu... o svakome od ovih modela već se pisalo, prođi malo kroz topice pa pitaj što te još zanima.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pročitala sam već većinu toga i iskreno šta više čitam manje znam. Kad sam počela razgledavati kolica bilo ih je hrpa koja su mi se sviđala i nisam mislila da će to biti neki problem, ali sada......
    Jel ima neka preporuka za ove moje kriterije?! :?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja ne znam iz 1.ruke, ali ako želiš lagana i lako sklopiva kišobran kolica, razmisli o MACLARENu...
    cure su ga nahvalile naveliko...
    ima više modela pa, ovisno o potrebi... razmisli...
    evo linka na njihov web:
    http://www.maclarenbaby.com/europe/i...temid=88889227
    A ovo su ti cijene iz Bušija (Ljubljana):
    http://www.busi.si/shop/index.php?pa...&podskupina=55

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala! Nisam prije vidjela ni jedna McLaren kolica, ali ima lijepih modela.
    Sviđa mi se MX3'08 i TECHNO XLR i stvarno nisu skupa a lagana!
    Morat ćemo skoknut u Sloveniju!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam već kupila svoja, ali da nisam, definitivno bih uzela Maclaren.
    Prema preporukama. Moje nisu iz 1.ruke i nadam se da će ti se javiti cure koje ih imaju. prosurfaj malo, stavi u pretražnik Maclaren...

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ova mi se čine super. Zovu se Babe confort by baby relax, Safety 1st
    Nisu preteška (oko 8 kg, košara 3,6 kg), imaju sva tri dijela za podnošljivu cijenu od 3000 kn u TL + torba i navlaka za kišu.
    Najljepša su mi siva, ali nisam našla sliku sivih, ustvari o tim kolicima piše jako malo. Da li to znači da su loša?

http://babyshopping.ru/product_info....oducts_id=2330

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •