iva1602 prvotno napisa
nakon prvog poroda kad su mi drip uvalili odma na početku a porod je trajao ni manje ni više nego 13 sati mislila sam isto da ga daju svima i odmah po defoltu međutim sad idući put točnije u veljači ove god se ugodno iznenadila....dobila sam epiduralnu, mada sam bila u predrađaoni od 11 do 6 navečer i šetkala i slušala druge mame kak rađaju nisu me apsoultno ničim forsirali i rekli su da ćemo polako i čekala sam da se još malo otvorim i dbim trudove. u pol 7 mi prokinuli vodenjak i odma su počeli trudovi tak da sam ih morala već prodisat, ušla u boks, dali mi odmah epiduralnu, trudovi milina, i tek pred sam kraj, pol sata prije nek sam rodila dali su mi malo dripa što mi je baš pomoglo da još brže rodim....imam svaku pohvalu za merkurovce, osobito dr Zmijanac koja je predivna doktorica, i moram vas upozoriti da sestre na odjelu za mame i bebe jaaaako forsiraju dojenje, nema tu oću neću mogu ne mogu, moraš i trudi se i gotovo , pokažu sve, masiraju mamama cice kad se prepune, ma stvarno su divne..... jedino im hrana nije baš nešto, bila sam gladna 3 dana al preživjela sam :D sretno svima.....