-
rodila sam u merkuru u travnju i imam samo riječi hvale. ne znam kako izgledaju druga rodilišta, pa niti ne mogu uspoređivati, ali uglavnom nekako starinsko ali čisto. doktori, babica, med.sestra, sestre na pedijatriji, pedijatri, redom su svi bili korektni, čak mi se čini i pretjerano ljubazni. u svakom slučaju, osjećala sam se kao da sam otišla rodit privatno...
za vrijeme trudova sam mogla šetati, mm je bio prisutan cijelo vrijeme, čak je došao bez odjela pa su mu našli jedno u bolnici. bio je sa mnom i ona 2 sata nakon poroda. pedijatar je odmah nakon što je pregledao bebu došao do mene da me obavjesti što je s bebom i kako će biti smještena (niska porođajna težina). na odjelu pedijatrije ljubazne sestre koje su dolzile po mene da vidim bebu i zvale me na dojenje. imala sam upaljene grudi pa su me i izmasirali. kad je beba ojačala, donosili je i na podoj kad god je plakala, te su mi dozvolili da izdajam kad sam se željela odmorit i naspavat. sve u svemu jedno predivno iskustvo i opet ću se odlučit za Merkur.
o doktorima, sve pohvale za dr Roki i doktoricu Stasenko, te mladu specijalizanticu imenom Žana (ne znam prezime).
toplo preporučam...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma