-
AndrejaMa, ja stalno cujem da su bebe s mamama cijelo vrijema, kao i to da puno znaci ako dodes s planom poroda i inzistiras da ga postuju. Mene ocekuje isto Merkur u veljaci nagodine i nadam se da cemo imati prirodni porod s beom uz mene cijelo vrijeme poslije. Jedino, koliko sam cula bebe odnesu na par sati nocu, ali ih donose ako maa zeli zbog dojenja ili bilo cega.
Ono sto mene zanima je inzistiraju li na trudnickom tecaju bas iz svoje bolnice, kako bi tata bio prisutan? I koliko cesto su ti tecaevi, kakvim tempom i koliko traju?
-
Ja imam potvrdu iz Merkura od prvog poroda, kasnije iz Varaždina kao dokaz plaćenu uplatnicu.
Nadam se da stvarno nema potrebe da treći put idemo na tečaj, jer smo ga prošli već dva puta.
Za održavanje tečejeva ne znam, možda netko drugi?
Ne sviđa mi se čak niti to noćno odnošenje. Sjećam se još jednog detalja, da nisu dozvoljavali da se djete izvadi iz jastuka i da bude na krevetu sa mamom, ako je za vrijeme podoja na krevetu mora biti sa gornje strane plahte....
U Vž sam sama prala i prematala djete u sobi, djete jastuk vidjelo nije, u krevetiću je bio jedino kad sam išla u WC...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma