-
Evo i s moje strane sve pohvale doktorima, sestrama, babici <3 Ovaj će mi porod ostati u najljepšem sjećanju. Nisam morala cijelo vrijeme ležati prištekana na ctg, pustili su me da odem do wc-a, što me prije nikako nisu...jel to zavisi od babice ili doktora, ne znam, no maksimalno sam koristila te šetnje da što više trudova odradim u neležećem položaju. Bio mi je neki mladi doktor kojem sam samo ime zapamtila, izuzetno nježan i pažljiv. Za odjel babinjača također imam samo riječi hvale, sestre se izuzetno trude, stalno obilaze mame i trude se pomoći. 
a sad konkretne informacije: trebaju pelene, wc papir, spavaćicu je bolje ponijeti za svaki slučaj, no ja sam čitavo vrijeme imala njihove, iako je bila gužva - žene su u hodnicima ležale i čekale da se oslobodi koji krevet. Bebe uglavnom kupaju u sobama, no dogodi se da ih odnesu tamo na kupanje. Svaka 4 sata dolaze preskinut bebu. U vrijeme posjeta (16-17) uzmu bebu, inače je čitavo vrijeme s mamom osim ako se traži da ju uzmu prvu noć zbog odmora. Preporučam uzeti izdajalicu. Mlijeko obično dođe treći dan nakon poroda, no ako se dogodi da morate dulje ostati, kao što sam ja morala ovaj put, trebala mi je izdajalica (i jastučići) da si olakšam pritisak zbog količine mlijeka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma