-
Drage dame ! ! Od mog poroda je proslo pet mjeseci. unutrag nekoliko mjeseci zelim objaviti pricu, ali nikako jer toliko se uzrujam, a to je najmanje potrebno meni i mojem djetetu. sta da vam o porodu kazem, 12 h, ali to je najmanje bitno u ovoj prici. Doktirica stasenko je savrsena, i ako treba rodila bi ponovno sutra. No medutim, tragedija pocinje kada se preselis na odjel babinjace. Sestre su k a t a s t r o f a. !!!!! Sram ih moze biti !!!! Pogotovo mala plava,balava kovrcava.. Sramota ... Dijete nije znalo cicati i nabili su mi je na prsa tako da je dijete ne poplavilo, nego poljubicastilo. Odgovor, pa mama dijete se mora uciti ! I opet tako... cjelo vrijeme djete mi histericno plakalo. Cim su sestre prisle, dijete je grcali od place. Od nabijanja na dojku, iscupali su joj iglu iz ruke. i to je normalno ?? Da, ja sam mislila da je, dok nije disla jedna medu njima normalna sestra. I polako radila sa malom. Da joj je smjena potrajala, ne bi imale problema sa dojenjem. no, dolaze nakon nje divljakuse od sestra kojima objasnjavam kako je sestra ta i ta radila sa malom, i da taj nacin funkcionira, ta da li mozemo tako nastaviti raditi. E tada je zapoceo cirkus... Sram me moze biti sto sam ista predlOzila. Puna soba sesta i doktira i meni se drzi predavanje, te kraj razgovora je bio " sada nazovite muza i recite da je sve u redu ". Hranu koju su nam davali za jesti, kelj i takve stvari koje nikako ne smijete jesti ako di
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma