Na pocetku bih samo rekla da me nije dugo bilo jer sam pocela sve sa foruma tesko prozivljavati! Plakala bih stalno,bilo zbog necijeg uspjeha bilo neuspjeha. Odlucila sam se malo povuci i pokusati ne misliti toliko o tome! Sada sam kao sto vidite opet s vama u puno boljem stanju sa osmjehom na licu! Godinu i pol dana pojavila sam se na forumu i sve obavijestila da sam u svom prvom i stimuliranom postupku! Stimulacija 40 menopura,5 JS...tri vracene..beta neg. izmedju stimulcija odradim ja svoj pri pravi prirodnjak...prazan folikul! Durugi prirodnjak, 2 JS 2-stanicne...beta neg. Odlucim se i na treci prirodnjak sa femarom, 2 JS...prazan folikul! Vec dobro razocarana, odlucim se na drugu stimulaciju 45 gonala, 4 JS....2 2-stanicne vracene...beta neg.! Uzela pauzu od 2 miseca i krenula u svoj 4 prirodnjak s femarom, 2 JS mislim da su bile 4 i 6 stanicna...beta negativna! Razocarana, luda,bijesna odlucim opet sljedeci mjesec bez odmora na 5 prirodnjak s femarom plus 6 menopura tri dana....2 JS...beta nakon 14 dana 961.6!
znam da vam prica zvuci malo hladno, ali mi je srecu okupirao oprez,jednostavno sam toliko oprezna da mi veselje i radost ne mogu prodrijeti na povrsinu! znam da sam jos i pod dojmom, mozda cu kad sjedne sve na svoje mjesto i dopustiti sreci da obasja moje lice.....
U svakom slucaju zeljela bih vam zahvaliti na potpori i lijepim zeljama kojih ste uvijek imale na pretek za sve nas! Hvala sto ste uvijek tu u svako doba i za svakoga!
I na kraju da mi nije bilo vas na samim pocetcima a i kasnije.....ne znam kako bih!
I jos nesto da ne zaboravim iako nista novo,zeljela bih vam da sto prije docekate pozitivne bete!