-
kad se najmanje nadas!
Na pocetku bih samo rekla da me nije dugo bilo jer sam pocela sve sa foruma tesko prozivljavati! Plakala bih stalno,bilo zbog necijeg uspjeha bilo neuspjeha. Odlucila sam se malo povuci i pokusati ne misliti toliko o tome! Sada sam kao sto vidite opet s vama u puno boljem stanju sa osmjehom na licu! Godinu i pol dana pojavila sam se na forumu i sve obavijestila da sam u svom prvom i stimuliranom postupku! Stimulacija 40 menopura,5 JS...tri vracene..beta neg. izmedju stimulcija odradim ja svoj pri pravi prirodnjak...prazan folikul! Durugi prirodnjak, 2 JS 2-stanicne...beta neg. Odlucim se i na treci prirodnjak sa femarom, 2 JS...prazan folikul! Vec dobro razocarana, odlucim se na drugu stimulaciju 45 gonala, 4 JS....2 2-stanicne vracene...beta neg.! Uzela pauzu od 2 miseca i krenula u svoj 4 prirodnjak s femarom, 2 JS mislim da su bile 4 i 6 stanicna...beta negativna! Razocarana, luda,bijesna odlucim opet sljedeci mjesec bez odmora na 5 prirodnjak s femarom plus 6 menopura tri dana....2 JS...beta nakon 14 dana 961.6!
znam da vam prica zvuci malo hladno, ali mi je srecu okupirao oprez,jednostavno sam toliko oprezna da mi veselje i radost ne mogu prodrijeti na povrsinu! znam da sam jos i pod dojmom, mozda cu kad sjedne sve na svoje mjesto i dopustiti sreci da obasja moje lice.....
U svakom slucaju zeljela bih vam zahvaliti na potpori i lijepim zeljama kojih ste uvijek imale na pretek za sve nas! Hvala sto ste uvijek tu u svako doba i za svakoga!
I na kraju da mi nije bilo vas na samim pocetcima a i kasnije.....ne znam kako bih!
I jos nesto da ne zaboravim iako nista novo,zeljela bih vam da sto prije docekate pozitivne bete!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma