Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Najdraži mužić

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Najdraži mužić

Znate što mene zanima?
    Koliko su vam se muževi promijeniti od kad su saznali za trudnoću, što vas najviše živcira kod njih trenutno, da li vas podupiru, jel imaju napade?

Sve me zanima.
    Moj me ubija u pojam, pa bi samo htjela znati da nisam jedina i Pale sam na svijetu. Iako mi se u zadnjih mjesec dana čini da jesam sama na svijetu.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja te ba ne mogu utjeĺ–¨ti :/ :
    mi smo radili na bebi (iako nismo bili u braku), tako da smo zajedno 15 dana od ovulacije radili test i oboje se rasplakali od sreč©? kad smo vidjeli da je pozitivan
    i MM je odmah izjavio : ja 誦 biti na porodu!!! :D

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A ni moj nije loš
    Istina da je i prije bio pažljiv prema meni, ali od trudnoće je najponosniji mužić na svijetu. Ja mi i ne otežavam nešto, jer mi je neugodno tražiti ga da ustane iz kreveta da mi donese čašu vode ili nešto slično. Da ga ne bi slučajno tražila da mi u ponoć ide tražiti sladoled od vanilije sa preljevom od čokolade kako sam čula od jedne frendice.
    Jako je strpljiv sa mojim živcima koje stvarno ponekad ne mogu najbolje kontrolirati, kad me pukne :/ Jednom me je pitao (kad sam bila normalna ), jesam li kada živčana zbog hormona, jer je čuo za trudnice da znaju biti. Sve onako pita kao "ne zna" i okoliša, a vidim da mu nije lako koji puta sa mnom. Ma zna on da ga ja volim najviše

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Da ga ne bi slučajno tražila da mi u ponoć ide tražiti sladoled od vanilije sa preljevom od čokolade kako sam čula od jedne frendice.
    joj, i meni su takvi zahtjevi strašni, ali ipak se i kod nas desilo da je MM usred noći u nedjelju išao naokolo i tražio kompot od marelica

bila sam užaaaaaaasno gladna, a u to vrijeme sam imala mučnine i gadilo mi se sve osim kompota od marelice - na tom sam živjela jedno mjesec dana :/

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kompot od marelica .mljac...sad si me usosila Lutonjica, a sama sam doma, nema nikog da mi kupi a i da ima ne znam di bi u ovo doba ?...JA BI KOMPOT!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da je MM na kraju završio u getrou (nakon što je našao neki kvartovski (ali ne u našem kvartu ) dućan i tamo za svaki slučaj kupio kompot od breskvi - da se bar s nečim vrati doma )

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MM je redovito oko ponoći išao u american donat po sendviče ili u Mcdonalds po hamburger i pomfrit.Ja si nisam mogla pomoći,stalno sam bila gladna,a muž navikao ispunjavat želje.

btw.to se zna dogoditi i kad nisam trudna

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma nisam ni ja neka svetica
    Nedavno sam cendranjem otjerala MM u 9 navečer da ide kupiti banane. Ali samo zato što mi je POJEO ZADNJU PRED NOSOM! A doma nismo imali nikakvog voća, a ja glaaadna i jadna.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma ja nikad nisam od njega tražila tako nešto.
    Ustvari ja uopće nemam nikakvih neopisivih želja, niti da mi se nešto strašno jede.
    A i kad imam takvih želja, to mi se obično dogodi u šopingu kad nešto vidim, onda to i želim.

Ja pričam o tome da njega nikad nema doma, uopće nije sa mnom.
    A prije se nije tako ponašao.
    Mislim da se jako ustrtario.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

draga

vi bi trebali ozbiljno popričati...

ako ga sad nema doma ,što će biti kad dođe beba....

prešućivanjem i ignoriranjem se ništa neće riješiti

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je moj SUPER, bio je prije, i sad je jos bolji :D
    posto sam ja IVF trudnica mi smo zajedno isli i cekali nalaz bete pa nije bilo nikakvog iznenadjenja.
    No, necu ga previse hvaliti jer se zna zaletiti na Rodu (posebno ga zanimaju teme o muzevima i o sexu ) pa da se ne umisli

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

moj mužić je super. Oduvjek je bio brižan i pažljiv prema meni, a od kada sam trudna pazi me i mazi, ponekada sam želi otići mi kupiti nešto mada ja to ne želim tako jako, naravno da ga zaustavim.
    Super je on , samo nekako zaboravi da je jučer rekao " Pa daj se odmori malo, sutra ću ja posaugati stan"

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moj je bio sretan za vijest, pa to smo i htjeli. Ja sam bila malo preosjetljiva, pa njega nije bilo tri tjedna, uglavnom ja šizim i plačem a on ne kuži zakaj. Nije da nije bio pažljiv ali je mislio o stvarima koje su za našu fin situaciju nemoguće kao novi motor a ja sam sve preosobno shvaćala. On skužio da s malo pažnje postiže čuda, ja popustila pritisak, suze i šiza prošle i sada uživamo. Osim šta su mi rekli da moja preosjetljivost i nije tako čudna za prvo tromjesječje. Treba im malo da ih lupi po glavi, ali ga svakako uključi, moja metoda nije idealna, nisam si mogla pomoći, ali sam mu ipak jasno dala do znanja da se to ne događa samo meni, da će nam se život promjeniti zajedno i da očekujem da to zajedno proživljavamo.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moj je bio sretan za vijest, pa to smo i htjeli. Ja sam bila malo preosjetljiva, pa njega nije bilo tri tjedna, uglavnom ja šizim i plačem a on ne kuži zakaj. Nije da nije bio pažljiv ali je mislio o stvarima koje su za našu fin situaciju nemoguće kao novi motor a ja sam sve preosobno shvaćala. On skužio da s malo pažnje postiže čuda, ja popustila pritisak, suze i šiza prošle i sada uživamo. Osim šta su mi rekli da moja preosjetljivost i nije tako čudna za prvo tromjesječje. Treba im malo da ih lupi po glavi, ali ga svakako uključi, moja metoda nije idealna, nisam si mogla pomoći, ali sam mu ipak jasno dala do znanja da se to ne događa samo meni, da će nam se život promjeniti zajedno i da očekujem da to zajedno proživljavamo.
    I tako bi...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sorry curke, ne znam kak mi se ovo dogodilo

Molim admin da makne prvi post, definitivno je višak, onda može i ovaj, hvala

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Iako je topić od prošle godine bilo bi zanimljivo čuti još od koje trudnice kakvi su njihovi mužići sad kad čekate bebu. moj je uvijek i bio nježan, drag, najbolji ... a sad smo se još više zbližili i zajedno cvrkućemo o našoj bebi, mazimo bušu (ja sam 20tj), maštamo... i sex nam je odličan :D . želimo jedan drugoga i nemamo problema s tim. žao mi je trudnica kojima doktor zabrani sex u trudnoći, ali ako je tako najbolje za bebu, mora se.
    javite se trudnice!!!

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj muž mi nikad do sad nije odbio niti jednu želju, zato ga ne želim previše tlačit jer je stvarno divan. Stalno priča s našim bebačem i mazi me po bušici. Kad ja ne mogu, obavi mi stvarno sve što treba. Jedino što ga tlačim je da me navečer češka po leđima i svugdi jer me to umiruje i lakše zaspem. Seks je sad postao malo teži, ko i ja , ali pomažemo si .
    Sve u svemu, presretna sam što ga imam. A za porod nije uopće bilo govora da neće prisustvovat.
    Što mi je još draže, da ima ovoliko žena na forumu koje su tako zadovoljne sa svojim mužićima. :D :D

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mene jedino nervira što stalno kuka za sex-om. Doista mi uopće nije do toga

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj je u pocetku takodjer imao napadaje izbivanja, valjda je trebalo da mu se slegne u glavi pomisao na tu veliku i predivnu stvar. A on je bio taj koji je mene nukao da nas dvoje postanemo troje... Uglavnom, razgovarali smo dugo i otvoreno i nakon toga je nekako sve doslo na svoje. Sad mogu reci da je upravo onakav kakav treba biti; najpazljiviji muzic na svijetu!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa valjda svi trebaju mrvac vremena da se priviknu na novonastalu situaciju, pogotovu ako sada sve lezi na njmeu, ako ti npr. lezis i mirujes.Moj muz sve stoicki podnosi i nista mu nije tesko, trpi mene takvu zivcanu i punu hormona kakva jesam,nema izbora.I zna da su svi ti ispadi normalni za ovo drugo stanje, no isto tako ja znam da mu nije lako, jer tek kasnije skuzim (kada se primirim)kako sam ruzno izreagirala ili sl.Uz sve knjige i priricnike u danasnje vrijeme o trudnoci, prehrani, problemima, bebama i sl. nema niti jedan prirucnik za partnere ,kao sto sve ocekivati kada vam je voljena u drugom stanju i kako se ponasati...zasto s enetko ne pozabavi time, vjerojtano bi im svima bilo lakse, barem bi znali sto treba ocekivati.ja nisam znala kakva cu biti jer mi je prva trudnoca!A i bez seksa smo vec par mjeseci,a sta ces...snalazi se kako mozes, postoje i drugi nacini "seksa".
    Moj muz kaze kako je nama zenama zapravo super jer uvijek imamo opravdanje kada smo "in the bed mood" ili je to PMS,a sada je "drugo stanje"!Blago nama!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

MM se u početku jako radovao bebici, zajedno sa mnom. Onda sam prokrvarila, i primila ga je panika, što ako ne bude sve ok? Sad je sve za 5, pogotovo otkad sam se vratila na posao, doma mi je bilo užasno dosadno pa sam jadnička izluđivala s vremena na vrijeme. Nisam ga baš po noći tjerala da ide tražiti neku hranu ( samo jednom je išao na benzinsku, meni se jaako jeo Happy (kršitelj koda)o). S obzirom da je sex od početka zabranjen (valjda će gin i s toga skinuti zabranu uskoro), stvarno dobro sve to podnosi, nemam zamjerke.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ne kužim ovo s "napadima hormona" niti u jednoj trudnoći nisam imala takvo što. Ponekad imam želju nešto pojesti ali neću umrijeti ako tog nema u frižideru. Npr. preksinoć sam željela pizzu oko 8h navečer, jednostavno sam digla guzicu i otišla u prizemlje napravila tijesto, bacila gore tri šnite šunke, malo kobasa i parmezana (nisam imala sira ali nije mi palo na pamet da MM gnjavim sa dućanom) i vratila se gore s dva tanjura i pizzom napola (nije mu baš drago da donosim klopu navečer jer se tako deblja ali je svejedno pojeo svoju i dio moje). Stvarno se nekad osjećam jadno i depresivno, plaši me kad osjećam bolove u trbuhu, smetaju me mučnine i stalni umor ali nikada ga s time ne zamaram (nekad se izjadam). Mislim da malo previše gnjavimo te naše MM pa i oni su samo ljudi i nije im nimalo lako. S obzirom da mnogi moraju preuzeti veći dio brige (vidim da vas dosta ima problema s krvarenjima i sl) za stariju djecu, spremanje po kući, kupovine po dučanima isl. pokušajte ih maksimalno štediti na emocionalnoj strani.
    Znam da nisu svima trudnoće jednake ali eto barem pokušajte. Meni je puno ljepše kad je MM zadovoljan i raspoložen nego zabrinut i onako jadan (npr. kad bi baš malo prošvrljao po internetu aj ja ga pilim da mi ide u dućan po krafne)

Rianea

Početno

Moj muz je bezosjecajan, uopce ne pokazuje nikakvo zanimanje za dijete kao da ne postoji, ponekad se pitam sta ja radim s njim i da li djetetu treba takav otac. A sto se tice zelja ako mi se nesto jede otici ce on po to, a i to radi tako hladnokrvno, u stvari ide mi to njegovo ponasanje na zivce.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dečki trebaju malo vremena da se priviknu na trudnoću jer se u njihovim trbusima ništa ne događa. Dobar trik je s njima otići na ultrazvuk da vide bebu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Neki dečki trebaju malo vremena da se priviknu na trudnoću jer se u njihovim trbusima ništa ne događa.

Ovo gore me zaintrigiralo.
    Naravno da se MM veseli skupa samnom što ćemo uskoro imati našu curicu (već ju imamo ali je u trbuhu!!!)
    Mislim da muški to drugačije doživljavaju upravo iz tog razloga što su "zakinuti" za trudnoću, hormone i sve što nam se događa tijekom tih 9 mjeseci.
    Ja recimo svaki dan gladim svoju bušicu, pričam s našom curicom, smješkam se kad me lupka i naravno sve to komentiram s MM.Čak i on zna držati ruku na mom trbuhu dok gledamo telku, maziti ga i pričati s malom ali tek je jučer za vrijeme gledanja jednog filma osjetio kak lupa.
    I samo me zabezeknuto pogledao i rekao "JESI OSJETILA KAK LUPA"
    Došlo mi je da puknem od smijeha jer me to pitao kao da nam je kćer u susjedinom trbuhu a ne u mom, ali sam se suzdržala jer je on stvarno iskreno prvi put to sam osjetio (btw.ja sam u 30. tjednu).
    Muški postanu svjesni djece tek kad i ona postanu "opipljiva" a i nisu svi isti da reagiraju na isti način.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nažalost mnogi nisu svjesni ni dugo nakon što se djeca rode. Jednostavno ne kuže do im djeca ne počnu govoriti: Tatiiiiceee.
    Onda se rastope da ih je milina gledati

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja sam u 21 tj i jučer je naš djetešce prvi puta par puta udarilo MM u ruku, a on se sav sretan smijao i nije micao ruku sa buše . bio je skroz iznenađen :? kad ga je bebi udario.pitao me kako će tek udarati kasnije kad se već sad može osjetiti!! ja sam u svemu tome jako uživala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •