Znate što mene zanima?
Koliko su vam se muževi promijeniti od kad su saznali za trudnoću, što vas najviše živcira kod njih trenutno, da li vas podupiru, jel imaju napade?
Sve me zanima.
Moj me ubija u pojam, pa bi samo htjela znati da nisam jedina i Pale sam na svijetu. Iako mi se u zadnjih mjesec dana čini da jesam sama na svijetu.

Odgovori s citatom

), jesam li kada živčana zbog hormona, jer je čuo za trudnice da znaju biti. Sve onako pita kao "ne zna" i okoliša, a vidim da mu nije lako koji puta sa mnom.
) pa da se ne umisli
... a sad smo se još više zbližili i zajedno cvrkućemo o našoj bebi, mazimo bušu (ja sam 20tj), maštamo... i sex nam je odličan :D . želimo jedan drugoga i nemamo problema s tim. žao mi je trudnica kojima doktor zabrani sex u trudnoći, ali ako je tako najbolje za bebu, mora se.
uopce ne pokazuje nikakvo zanimanje za dijete kao da ne postoji, ponekad se pitam sta ja radim s njim i da li djetetu treba takav otac. A sto se tice zelja ako mi se nesto jede otici ce on po to, a i to radi tako hladnokrvno, u stvari ide mi to njegovo ponasanje na zivce.