-
cure, kako ste se prijavile na tečaj?
išle ste tamo ili ste samo nazvale?
na koji broj telefona?
ja bih išla u 9. mjesecu...
-
Ne moraš se prijavljivat za tečaj,samo se pojaviš tamo,prije samo provjeri kad se točno održavaju.Kad sam ja išla to je bilo utorkom u 18 kroz 4 tjedna. Tamo odmah možeš platit 300 kn ili ako ti više odgovara preko uplanice.I obično ti tečaj bude u sindikalnoj zgradi kirurgije
Nadam se da sam pomogla.
-
hvala
-
evo i ja sam danas nazvala za tecaj u Varazdinu.broj je 042/393-108 ici cu u 9 mj.
-
hvala tocekica!
našla i ja br. telefona danas pa ću nazvati slijedeći tjedan
-
-
cisto da znate, raspored koji sam ja vidjela je izvjesen na oglasnojo ploci u onoj ulaznoj cekaonici, a ne na vratima ambulante ili u cekaonici u hodniku (ono kad udjes, prodjes ulaznu cekaonicu pa lijevi hodnik)
-
Ja sam iz Varaždina pa bi mogla danas ili sutra skoknuti da ti pogledam za raspored
-
hm, ja sam bila jednom u rodilištu, ali na hitnom pregledu pa se uopće ne sjećam di je ta čekaonica koju saska opisuje :/
al slijedeći tjedan idem na tečaj pa možda skužim
sunčica, ak odeš, svakako nam javi
-
-
Cure, ja sam u petak popodne bila do rodilišta, ali nažalost, ambulanta ne radi popodne ni vikendom pa nisam uspjela vidjeti raspored, a danas ne mogu nikako mrdnuti s posla da pogledam
-
-
Palonkice, pa nazovi ih i pitaj kad radi dr. kojem zelis ici...
-
Palonkice ako želiš na pregled kod dr.Jukića (moja topla preporuka,ja sam prije 2 tjedna rodila kod njega) onda dodji u četvrtak.Ako ga slučajno ne bude u ambulanti zamoli sestru da ga pozove, on će ti sigurno doći pa mu reci da bi ti kod njega, on ti je savršen, s njim se sve možeš dogovorit
-
Evo, drage moje, da vam ukratko ispričam kako je bilo. Naime, ja sam baš jedna sretna ženska! :D
Najprije, dunja&vita
)) hvala ti na savjetu. Znam da je dr. J. super (pročitala sam ovdje već puno lijepih riječi o njemu) i drago mi je što si rodila baš kod njega. Kamo sreće da i mene on zadesi
, ali kao što rekoh, ja sam stvarno jedna sretna ženska pa tko zna...
Uglavnom, Saskin raspored je skroz u redu tj. vrijedi još od 2005. godine. Papir na oglasnoj ploči je malo izblijedio, ali se čini da su podaci na njemu još uvijek valjani. Prema tom rasporedu u srijedu radi dr. K. o kojem ne znam puno, ali sam pročitala nekoliko dobrih komentara pa tako ja odlučila ići u srijedu (odnosno jučer). Međutim, izgleda da godišnji odmori još uvijek traju pa dr. K. nije bilo te je umjesto njega došao (gle iznenađenja!) toliko nam omiljeni dr. J. :D Iako sam se potajno nadala, stvarno nisam očekivala ovakav rasplet. Čovjek je stvarno super! Malo smo popričali, a pregled nisam ni osjetila. Sestra je također bila ok., pričljiva i dobro raspoložena (onak, po varaždinski
). Iako se radilo o običnom pregledu i CTG-u, ispalo je jedno lijepo iskustvo. Sljedeći "sastanak" imamo za tjedan dana.
-
sad sam skuzila da imamo dva topica o varazdinu, 3. dio! :/
ovako, ovaj topic zakljucavam jer je kraci, i molim vas da sve rasprave o varazdinu prebacimo na Varazdin 3. dio
hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma