Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: Varaždinsko rodilište 3. dio

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, kako ste se prijavile na tečaj?
    išle ste tamo ili ste samo nazvale?
    na koji broj telefona?
    ja bih išla u 9. mjesecu...

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne moraš se prijavljivat za tečaj,samo se pojaviš tamo,prije samo provjeri kad se točno održavaju.Kad sam ja išla to je bilo utorkom u 18 kroz 4 tjedna. Tamo odmah možeš platit 300 kn ili ako ti više odgovara preko uplanice.I obično ti tečaj bude u sindikalnoj zgradi kirurgije
    Nadam se da sam pomogla.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo i ja sam danas nazvala za tecaj u Varazdinu.broj je 042/393-108 ici cu u 9 mj.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala tocekica!
    našla i ja br. telefona danas pa ću nazvati slijedeći tjedan

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Htjela bih se nadovezati na post saske7 o "skrivanju" rasporeda liječnika u trudničkoj ambulanti. Naime, budući da idući tjedan idemo u Varaždin na pregled (38. tjedan trudnoće) pokušala sam telefonom saznati raspored liječnika jer sam čitajući ovdje i po drugim forumima saznala da se liječnici u trudničkoj izmjenjuju. Ovo mi je prva trudnoća i prvi susret s Varaždinom pa ne znam niš. Međutim, svi s kojima sam pričala kao da se prave malo bedasti. Najprije mi je žena na prijemnoj rekla da ona to ne bi smjela govoriti :shock:, a onda je rekla i da ne zna te mi dala broj trudničke ambulante pa neka pitam tamo. Kad sam dobila trudničku ista priča, oni nemaju raspored, ali svaki dan je drugi liječnik.

Sve mi je to bilo čudno. :shock: Jel' oni stvarno ne smiju davati te informacije (i zašto ne? čemu takva tajnovitost?) ili taj raspored nije stalan (tipa da je ponedjeljkom uvijek taj i taj doktor, a utorkom uvijek taj i taj)... ili kaj? :?

Nisam znala koga bih više pitala pa eto mene na Rodinom forumu i sva sretna što je saska7 postala raspored. Ali opet problem, prije par mjeseci sam s nekog drugog foruma skinula raspored koji se razlikuje od saskinog pa sam opet malo zbunjena. Znači da se taj raspored ipak mijenja? :?

Pročitala sam i tu i drugdje o nekolicini Varaždinskih doktora koji su prave rospije pa bi htjela otići na pregled kod nekog drugog, ali bez rasporeda bit će prava lutrija potrefiti baš kad radi npr. dr. Jukić. Otežavajuća okolnost je i to što nismo iz Varaždina pa nam nije baš usput skoknuti do bolnice po raspored.

Saskin je raspored star mjesec dana i ako je ostao isti - super! Može li netko to potvrditi? Ima li netko kakvu noviju informaciju?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

cisto da znate, raspored koji sam ja vidjela je izvjesen na oglasnojo ploci u onoj ulaznoj cekaonici, a ne na vratima ambulante ili u cekaonici u hodniku (ono kad udjes, prodjes ulaznu cekaonicu pa lijevi hodnik)

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam iz Varaždina pa bi mogla danas ili sutra skoknuti da ti pogledam za raspored

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hm, ja sam bila jednom u rodilištu, ali na hitnom pregledu pa se uopće ne sjećam di je ta čekaonica koju saska opisuje :/
    al slijedeći tjedan idem na tečaj pa možda skužim

sunčica, ak odeš, svakako nam javi

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sunčice zlatna si! :D
    Ako bi mogla skoknuti do bolnice za raspored to bi bilo stvarno super!
    S nestrpljenjem čekamo tvoj post.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cure, ja sam u petak popodne bila do rodilišta, ali nažalost, ambulanta ne radi popodne ni vikendom pa nisam uspjela vidjeti raspored, a danas ne mogu nikako mrdnuti s posla da pogledam

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

U redu je Sunčice. Imala si dobre namjere.
    Ja sam nekako odlučila ići gore u srijedu (iliti prekosutra) kada bi prema Saskinom rasporedu trebao raditi dr. K. pa sad... kako bude. Mislim, idem samo na pregled i CTG, a to bude valjda ok.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Palonkice, pa nazovi ih i pitaj kad radi dr. kojem zelis ici...

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Palonkice ako želiš na pregled kod dr.Jukića (moja topla preporuka,ja sam prije 2 tjedna rodila kod njega) onda dodji u četvrtak.Ako ga slučajno ne bude u ambulanti zamoli sestru da ga pozove, on će ti sigurno doći pa mu reci da bi ti kod njega, on ti je savršen, s njim se sve možeš dogovorit

Palonkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo, drage moje, da vam ukratko ispričam kako je bilo. Naime, ja sam baš jedna sretna ženska! :D
    Najprije, dunja&vita)) hvala ti na savjetu. Znam da je dr. J. super (pročitala sam ovdje već puno lijepih riječi o njemu) i drago mi je što si rodila baš kod njega. Kamo sreće da i mene on zadesi , ali kao što rekoh, ja sam stvarno jedna sretna ženska pa tko zna...

Uglavnom, Saskin raspored je skroz u redu tj. vrijedi još od 2005. godine. Papir na oglasnoj ploči je malo izblijedio, ali se čini da su podaci na njemu još uvijek valjani. Prema tom rasporedu u srijedu radi dr. K. o kojem ne znam puno, ali sam pročitala nekoliko dobrih komentara pa tako ja odlučila ići u srijedu (odnosno jučer). Međutim, izgleda da godišnji odmori još uvijek traju pa dr. K. nije bilo te je umjesto njega došao (gle iznenađenja!) toliko nam omiljeni dr. J. :D Iako sam se potajno nadala, stvarno nisam očekivala ovakav rasplet. Čovjek je stvarno super! Malo smo popričali, a pregled nisam ni osjetila. Sestra je također bila ok., pričljiva i dobro raspoložena (onak, po varaždinski ). Iako se radilo o običnom pregledu i CTG-u, ispalo je jedno lijepo iskustvo. Sljedeći "sastanak" imamo za tjedan dana.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad sam skuzila da imamo dva topica o varazdinu, 3. dio! :/

ovako, ovaj topic zakljucavam jer je kraci, i molim vas da sve rasprave o varazdinu prebacimo na Varazdin 3. dio

hvala

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •