Doktor iz Petrove mi je rekao neka ide i on na sve što može, još čekamo one NK stanice, Hla kompatibilnost i to.. Zadnji put su stanice bile odlične pa vjeruju da je razlog ne implantacije imunološki........ Hvala sweety!!!
Doktor iz Petrove mi je rekao neka ide i on na sve što može, još čekamo one NK stanice, Hla kompatibilnost i to.. Zadnji put su stanice bile odlične pa vjeruju da je razlog ne implantacije imunološki........ Hvala sweety!!!
glacova vadila sam ih u KBO Osijek .... Ma kad sam došla sa uputnicom su se svi gledali i nisu znali što hoću..... Pola su mi izvadili ( što su znali ), a pola nisu .... Vidjet ću kad dobijem nalaze .... Do 9 mjeseca moram čekati postupak pa da ne stojim na mjestu sam odlučila obaviti te pretrage......
I da, NK su natural killers.......
Vidite kako neki kažu da je to sve super bitno, a drugi da to nije baš tako ... Više ni sama ne znam koga da slušam..... najbolje sebe..![]()
Posljednje uređivanje od kriistiina : 28.06.2010. at 16:32
[QUOTE=kriistiina;1654756]glacova vadila sam ih u KBO Osijek .... Ma kad sam došla sa uputnicom su se svi gledali i nisu znali što hoću.....
Mene stvarno obeshrabruje kada mi "laici" znamo više od onih koji tamo sjede i koji bi trebali kakti znati sve!