Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Doktor iz Petrove mi je rekao neka ide i on na sve što može, još čekamo one NK stanice, Hla kompatibilnost i to.. Zadnji put su stanice bile odlične pa vjeruju da je razlog ne implantacije imunološki ........ Hvala sweety!!!

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kriistiina prvotno napisa Vidi poruku
    Doktor iz Petrove mi je rekao neka ide i on na sve što može, još čekamo one NK stanice, Hla kompatibilnost i to.. Zadnji put su stanice bile odlične pa vjeruju da je razlog ne implantacije imunološki ........ Hvala sweety!!!
    Ovo što čekate NK stanice su natural killers? Gdje si ih vadila,molim te?

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

glacova vadila sam ih u KBO Osijek .... Ma kad sam došla sa uputnicom su se svi gledali i nisu znali što hoću..... Pola su mi izvadili ( što su znali ), a pola nisu .... Vidjet ću kad dobijem nalaze .... Do 9 mjeseca moram čekati postupak pa da ne stojim na mjestu sam odlučila obaviti te pretrage......
    I da, NK su natural killers.......

Vidite kako neki kažu da je to sve super bitno, a drugi da to nije baš tako ... Više ni sama ne znam koga da slušam..... najbolje sebe..
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 28.06.2010. at 16:32

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=kriistiina;1654756]glacova vadila sam ih u KBO Osijek .... Ma kad sam došla sa uputnicom su se svi gledali i nisu znali što hoću.....

Mene stvarno obeshrabruje kada mi "laici" znamo više od onih koji tamo sjede i koji bi trebali kakti znati sve!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •