Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    miba, evo mene, malo ovih dana uspavana...da, ja sam u zadnja dva postupka od samog početka bila na fragminu od 5000 IU (preporuka i dr. Poljaka i dr. Đelmiša), ali eto nažalost niti jedna nije urodio plodom . Sada se opet spremam u postupak na VV u 03/2012,i dr. Alebiće kaže da je doza od 5000 IU minimum minumima što će mi i on dati A evo da malo ponovim moje mutacije budući se ne kužim najbolje, prepisujem iz nalaza:
    F V leidin - genotip (G/A) - heterozigot
    PAi-1 - genotip (4G/4G) - mutirani homozigot
    MTHFR - genotip C/T - heterozigot.
    F II i ACE gen mi nisu radili u ovoj skupini pretraga, i meni se više nije dalo maltretirati da ih vadim, valjda i bez njih imam dovoljno mutacija. Iskreno, jako me strah da nikada neću iznjeti trudoću niti pomoću heparina
    Draga, gledam ovaj tvoj potpis... Ti si ove trudnoće koje su rano otišle imala biokemijske.
    Ova zadnja je bila vanmaternična. Ova vanmaternična nema veze sa tvojim genetskim koagulacijskim mutacijama, pa me zanima u stvari ove dvije biokemijske.

S njima si isto bila na terapiji heparinom?
    Drugo pitanje, da li si radila koagulacijske testove nakon tih biokemijskih? Kakvo ti je stanje krvi nakon biokemijske i u međuvremenu, recimo 6mj. nakon?

Da li su ti preporučili da dulje vrijeme budeš na terapiji Andolom 100 + Folna 5-15mg?, ono barem 3-6 mjeseci u kontinuitetu, uoči postupka?
    Posljednje uređivanje od sweety : 15.02.2012. at 11:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •