Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Martina, možda ti je najjednostavnije krenut od doktora jer će ti trebati stručno tumačenje značenja tih pretraga, pa možda da ih i izradi lab koji ima u tome iskustva jer možda ni to nije jednoznačno i jednostavno plus iskustvo za doziranje terapije, ne znam radi li se to sve u Rijeci, u ZG-u su se te "imuno" pretrage obično radile na Rebru i tamo je bilo iščuđavanja kad sam ih ja vadila što s tim epruvetama itd. Možda da kreneš ili od Radončića ili od Đelmiša, mislim da je mačkulina kombinirala u zadnjoj trudnoći i Đelmiša jer je na njega upućena kao na the doktora koji se bavi problemima s koagulacijom u trudnoći, ne znam kod koga je bila Isabel, mislim da je Rozu vodila Ivanišević u Petrovoj... Možda da probaš sa svojom pričom prije sljedeće trudnoće u nekom trenu doći i do Đelmiša za svaki slučaj, ako sam dobro shvatila, on je broj 1 za probl. trudnoće u tom smislu, ne znam.... Najbolje ti je čuti se sa curama i čuti njihova iskustva. Sretno !

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, da li je tko radio kariogram u Rijeci? Navodno da ga rade na Medicinskom fakultetu?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    Napokon mi je stigao i nalaz PAI koji je 4,4 a ref. je do 3,5. Protein S je u redu.
    Znači PAI je povišen kako sam i očekivala obzirom imam mutaciju tj. gen je 4G/4G.
    Napokon su i meni stigli i zadnji nalazi pretraga koje sam samoinicijativno te na preporuku dr. Radoncica na svu srecu isla raditi.

Jednako kao i kod rikikiki i kao npr. kod fritulice1, a vjerojatno bi se samo na stranicama ove teme nasla jos koja forumasica koja je godinama imala problem sa zatrudnjivanjem, i kod mene je dokazan genotip 4G/4G, homozigot. Tocno isto kao i kod rikikiki i meni je PAI 4.4, a dokazan mi je i genotip CT.

Iz svega sto sam uspjela iscitati ponajvise zahvaljujuci ovoj temi cini se da mi nema bas puno smisla ici u slijedeci postupak bez terapije heparinom. Jesam li dobro zakljucila? Bilo bi mi drago da netko tko je prosao kroz ove dijagnoze prokomentira malo moj zakljucak, jer mi u ovom trenutku padaju na pamet moje 4 izgubljene reproduktivne godine, koje su mogle biti sacuvane da sam samo prije znala, ovo sto sada znam (ako sam naravno pravilno zakljucila)...

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li je tko radio kariogram u Rijeci? Navodno da ga rade na Medicinskom fakultetu?
    tigrical jesi bila kod dr. R.? Jesu li ti vec stigli kakvi nalazi? Ima li sta novo kod tebe na ovu temu?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sta to znaci da i ti imas genotip CT (tockastu mutaciju na genu MTHFR), jesi na to mislila, kad si rekla da si heterozigot?

Koliko dugo si cekala na kariogram od dana narucivanja do pretrage? I koliko dugo se ceka na nalaz? Meni sada nekako jos to fali i bas bih voljela i to imati prije Maribora, ali nisam sigurna hocu li uspjeti napraviti.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Sta to znaci da i ti imas genotip CT (tockastu mutaciju na genu MTHFR), jesi na to mislila, kad si rekla da si heterozigot?

Koliko dugo si cekala na kariogram od dana narucivanja do pretrage? I koliko dugo se ceka na nalaz? Meni sada nekako jos to fali i bas bih voljela i to imati prije Maribora, ali nisam sigurna hocu li uspjeti napraviti.
    Da, MTHFR, to sam mislila, tu mi piše heterozigot. Od kad sam zvala Rebro cca za 2 tjedna su me naručili za kariogram, a nalaz su mi rekli da će doć za 3 tjedna do mjesec dana.
    Posljednje uređivanje od tigrical : 04.06.2010. at 16:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •