Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    rozalija,kako ide to da te iz BiH salju za Zg?immo nki medudrzavni ugovor,dogovor,sta vec?
    sretno,mila,i ja se vec brinem za trombofiliju,izmuljala sma sebi neke uputnice(dopisala pretrage na uputnicu,moram tako,nemarni su dr.-i)i juce vadila:
    fibrinogen,d diimere.APTT,TT, IgG,IgM,IgA, ponovila testosteron(jer je ranije bio povisen,pa da vidim da l je gluformin uspio smanjiti T,provjerila zeljezo,jer sam krvarila poslije biokem.,)
    sve sam sama sebi upisala,jer mi niko to nije dao da radim.rekla da mi treba uputnica za betu hcg,da ju provjerim jos jednom,i onda sebi dopisala i ovo
    u ponedjeljak nadam se nalazi
    Hej draga moja
    Ja sam ti ovdje otišla kod hematologa i ona mi je dala nalaz svoj i tražila uputnicu za Zg. Sa tim nalazom suprug je predao za komisiju koja odobrava uputnice i koja će biti gotova za par dana. Znam da pacijenti KBC Mostar mogu po preporuci lječnika dobiti uputnice za Zg da odrade neke pretrage koje se ne mogu završiti u Mostaru. Ja sam isto kao i ti odradile te iste nalaze, sve je bilo ok osim tih d-dimera koji su povišeni ali valjda oni su inače povišeni u trudnoći. Ovaj hematolog hoće da bude siguran i sprema me na KBC Rebro da odradim sve pretrage.

E sada sve zavisi od mog ginekologa ukoliko on kaže da mogu putovati putovat ću i odradit ću te nalaze.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma,kakvi racuni? ne vjerujem.a i da dobiju racune,bas ce se sjetiti dr porordične medicine,koji ima mali milijun pacjenata ko sam ja i sto mi je dao da radim.
    ne brinite, sve sam varijante razradila
    nema druge,nego ovako da uradim nalaze

P.S. uputnice daje ljekar opce/ porordicne medicine u dom zdravlja. mozete misliti koliko ljudi dnevno tu dode po uputnicu,osim toga,moja kuma ga poznaje,tj njenni roditelji,pa ako se sta iskomplikuje, sredit cu sa njima da mu objasne zasto sam to radila,oni to svakako ne kuze nista

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

aCL ti rade u KBC Mostar, ja sam radila tu pretragu prije par dana i bila mi je ok, proteic C i S rade svaki zadnji četvrtak u mjesecu kao i faktor VIII. Pokušaj se raspitati šta ti trebaš da odradiš te pretrage i možeš li uputnicu iz drugog kantona to odraditi. Broj telefona ti je:036/341-921 (labaratorij Mostar) i probaj odmah zvati da vidiš situaciju ukoliko uspiješ da predkraj mjeseca upadneš i odradiš protein C i S, faktor VIII i aCL.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •