Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
rozalija,kako ide to da te iz BiH salju za Zg?immo nki medudrzavni ugovor,dogovor,sta vec?
sretno,mila,i ja se vec brinem za trombofiliju,izmuljala sma sebi neke uputnice(dopisala pretrage na uputnicu,moram tako,nemarni su dr.-i)i juce vadila:
fibrinogen,d diimere.APTT,TT, IgG,IgM,IgA, ponovila testosteron(jer je ranije bio povisen,pa da vidim da l je gluformin uspio smanjiti T,provjerila zeljezo,jer sam krvarila poslije biokem.,)
sve sam sama sebi upisala,jer mi niko to nije dao da radim.rekla da mi treba uputnica za betu hcg,da ju provjerim jos jednom,i onda sebi dopisala i ovo
u ponedjeljak nadam se nalazi
Hej draga moja
Ja sam ti ovdje otišla kod hematologa i ona mi je dala nalaz svoj i tražila uputnicu za Zg. Sa tim nalazom suprug je predao za komisiju koja odobrava uputnice i koja će biti gotova za par dana. Znam da pacijenti KBC Mostar mogu po preporuci lječnika dobiti uputnice za Zg da odrade neke pretrage koje se ne mogu završiti u Mostaru. Ja sam isto kao i ti odradile te iste nalaze, sve je bilo ok osim tih d-dimera koji su povišeni ali valjda oni su inače povišeni u trudnoći. Ovaj hematolog hoće da bude siguran i sprema me na KBC Rebro da odradim sve pretrage.

E sada sve zavisi od mog ginekologa ukoliko on kaže da mogu putovati putovat ću i odradit ću te nalaze.