vikki,znala sam da si tu negdje!
pusa velika trudnici rozaliji.
i sta cu sad?
i radoncic je rekao da radim acl,LAC,Leiden,AT III 20210,PAI,ali te nalaze tesko da cu u BiH odraditi(LAC i aCL jos nisam nasla)
neko mi je rekao kako je te nalaze vadio u Rijeci u Hr,valjda nije bas preskupo.
ok,vikki,pametnice nasa, pls,ajd mi objasni je l ja po ovim imunoglobulinima mogu zakljuciti da nemam imuno problema,da tu ne treba vise cackat dublje?
a,za koagulaciju sam bila gotovo i sigurna da imam probleme.genetika mi nije bas sklonapo tom pitanju.djed je imao duuuuuuuuugo tromb i prosirene vene,umro od infarkta crijeva(dakle, trombovi zacepili crijava,ako se dobro sjecam), tetka isto, dvije tetke imale probleme sa spontanim kad su ganjale trudnoce u mladosti i jos uz to sam o neg krvna grupa,PCOS,visak kg,do prije 2 mjeseca kutija cigareta dnevno....katastrofa!

beta brine i mene,iskreno.mozda me tjesi da su razliciti labovi, a i evo proslo je jos 8 dana od kad sam vadila nalaze,a prije 3 sad dobila pravu menstruaciju. ponovit cu betu opet za koji dan.

moram inzistirati na proteinu s i c....

brine me sto je puno toga van granica,a bila sam u jednom normalnom stanju,dakle nema razloga koji bi uticao na pogorsanje stanja oko koagulacije.

u septembru,ako bude sve ok sa ovim spontanim, idem po smrzlice,pa sad ne znma sta dalje da radim.

mozda je aspirin i pomogao ovaj put sto je doslo do trudnoce,kakve takve?

sd se jos vise brinem,stalno otkrivam nesto novo