Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kiara, N97 dijagnoza uključuje oslobođenje participacije za one koji ne plaćaju dodatno osiguranje,
    Mimi-uputnica je dobra.
    da,to znam,ali mislila sam da postoji još nešto kaj treba dopisati..

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure evo jos jedne kojoj je sve ovo spansko selo kako bi neki rekli
    ovako kod mene situacija super ma i pre super(tako kazu dr ) sve do transfera a onda ne dolazi do implantacije na zadnjem transferu su me cak i rasplakali na stolu i dr i embriolog cestitajuci mi sa izjavom ovo mora biti poklon za bozic a toliko su svaki dan hvalili moje stanice da mi bilo malo embriolog je cak rekao da su barem u svih ovakvi embriji uuuuuuuu sto bi bilo trudnoca ali vidite u mom potpisu da to i nije tako
    kad sam javila dr da je moja beta nula ajme majko moja ni ona nije mogla vjerovat
    te me upozorila da bi trebalo provjerit imunologiju e sad ona sumnja na anti tjela koja primjete embrije kao strano tjelo ili nije dobro prokrvljenost sta bi vi meni preporucile u mojoj situaciji sto sve povaditi
    ja sam iz slavonije bili mogla ovdi stogot napravit po tom pitanju (mozda Osjek )
    pa sa nalazima otici dr Radoncicu

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj iva77 prvotno napisa Vidi poruku
    cure evo jos jedne kojoj je sve ovo spansko selo kako bi neki rekli
    ovako kod mene situacija super ma i pre super(tako kazu dr ) sve do transfera a onda ne dolazi do implantacije na zadnjem transferu su me cak i rasplakali na stolu i dr i embriolog cestitajuci mi sa izjavom ovo mora biti poklon za bozic a toliko su svaki dan hvalili moje stanice da mi bilo malo embriolog je cak rekao da su barem u svih ovakvi embriji uuuuuuuu sto bi bilo trudnoca ali vidite u mom potpisu da to i nije tako
    kad sam javila dr da je moja beta nula ajme majko moja ni ona nije mogla vjerovat
    te me upozorila da bi trebalo provjerit imunologiju e sad ona sumnja na anti tjela koja primjete embrije kao strano tjelo ili nije dobro prokrvljenost sta bi vi meni preporucile u mojoj situaciji sto sve povaditi
    ja sam iz slavonije bili mogla ovdi stogot napravit po tom pitanju (mozda Osjek )
    pa sa nalazima otici dr Radoncicu
    Iva - ja ti imam isti slučaj; fenomenalno sve, a već 5 godina nema rezultata..
    IVF je bio prošli mjesec; vadila betu = 1,2...
    I tako da sam odlučila napraviti imunološke pretrage - možeš se naručiti kod dr Radončića u pol. Vili - ne čeka se dugo, ja dobila termin 10/01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •